Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Wolverhampton (H) 27. 1. (19:00)

21 član je glasao

1. 1. Da li ce Tuchel uspjeti prodrmati ekipu odmah?

• Da
      75%
      9
    • Ne
      16%
      2
    • Bit ce katastrofalan mec
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Heh pa nije tehnika pimplanje i trikovi na treningu, prava tehnika je jednostavnost, igra s obje noge, osjecaj za prijem lopte, okret, pravovremeno i odmjereno dodavanje ili precizan sut. To odlikuje majstore fudbala, a Dzimi je svakako znao itekako podici publiku na noge.

Upravo, ja ne znam što ljudi misle da je tehnika ako neko žonglira dobro ili izvodi trikove, onda bi ovi skilleri sa YouTubea bili najbolji igrači. Nema od tih trikova ništa, malo je igrača koji to mogu u pravoj utakmici raditi, malo je takvih majstora.

Prijem, prvi dodir, igra tijelom to je tehnika a ne žongliranje lopte jebeno

• Odgovori 78
  • Pregledi 3,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja nešto mislim da hoće :D .Ne znam zašto ali jedva čekam tekmu večeras.

i ja evo jedva cekam postavu da izbace :D :D a to nikad nisam pratio

Ma nije Tuchel imao vremena nista uigrati. Mogo im je samo savjetovati da daju maximum i da pokusaju neki presing odigrati a i taj presing sumnjam da je imo kad uigrati pa ce vjerujem igraci trcati ko muhe bez glave pri tom presingu. Makar 5-10 minuta dok se ne umore :D

Gledo sam klip sa treninga nekih 5-6 minuta i trenirali su zavrsnicu ali zanimljivo na bekovima u svim akcijama su bili Alonso i James, nece valjda oziviti spanca.

Gledo sam klip sa treninga nekih 5-6 minuta i trenirali su zavrsnicu ali zanimljivo na bekovima u svim akcijama su bili Alonso i James, nece valjda oziviti spanca.

Ne mogu zamisliti da bi Alonso imao prednosti ispred Chilwela , nebitno kod kojeg menadjera.

• Autor
Formacija zaista nema veze sa stilom nogometa, netko je već naglasio i da 352 može biti vrlo napadački. Meni se sviđa što on pokušava igrati pressing po gubitku lopte, tih par sekundi pressing visokog intenziteta, nadam se kako će to implementirati na naš tim
Jedino sta zelim vidjeti jeste pokusaj presinga i mnogo trke. Ne ocekujem odjednom nekakvu uigranost ili neke akcije, ali jedan dobar pristup s pokusajem da se ofanzivno igra je sasvim dovoljan.

Bude li tako ja sam zadovoljan.

Edit: i naravno da dodam, pass master, Pickensen i debil Alonso ne smiju prici prvom sastavu
Ne znam u kojem svijetu Alonso moze biti ispred Chilwella, ali nista nije isključeno 100 ljudi 100 budala tako da sve je moguće.

Smatram da je promjena jednostavno bila potrebna, jedino čega me je strah je potencijalno pokusavanje oživljavanja igrača tipa Alonsa, Christensena itd..

Jedino sta zelim vidjeti jeste pokusaj presinga i mnogo trke. Ne ocekujem odjednom nekakvu uigranost ili neke akcije, ali jedan dobar pristup s pokusajem da se ofanzivno igra je sasvim dovoljan.

Bude li tako ja sam zadovoljan.

Apsolutno isto razmisljam. Samo napadacki i presing. 

Werner i Pulisic na klupi. Nisam ocekivao. Presing sa Giroudom ne znam koliko je moguc. Al vidjet cemo.

Sastav je realno karina, jer na terenu imas samo jednog igraca u stanju napraviti visak 1 na 1. Ziru presing ne igra, ali eto vidjecemo sta misli s ovim.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.