Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2021

Istaknuti odgovori

Imali smp mi dobrih januarskih pojacanja Cahil i David Luiz prvi put iz Benfike.
  • Odgovori 73
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Imali smp mi dobrih januarskih pojacanja Cahil i David Luiz prvi put iz Benfike.

Matić 2014. u januaru. Kad je došao pa period iza tog je njegov vrhunac forme.

Matić 2014. u januaru. Kad je došao pa period iza tog je njegov vrhunac forme.

Kako je samo vratio Jaju Turea na fabrička podešavanja onomad :D
Chelsea are willing to break their club record to try and sign Erling Haaland this summer.

They will make a big push to sign Erling Haaland from Borussia Dortmund this summer even though his release clause doesn’t come into effect until 2022.

- @TheAthleticUK https://t.co/bsQV4QIY1S

Stvarno ne vidim potrebu za tim. Najmanje što nam treba je još dodatnih igrača na tim pozicijama. Ako mogu naći štopera super, ostalo ne treba.

Nema od tog ništa. Prvo ako dovodiš Haalanda, onda trebaš prodati 2 od 3 napadača koja imamo. Drugo, Haaland je budući najbolji napadač svijeta i ne treba mu dolazak u klub gdje je svaki drugi napadač propao. Treće, dovoditi njega i samo mu nabacivati lopte na glavu je waste of talent.

Ni ja ne kontam gdje planiraš ugurati Halanda pored Pulišića, Wernera, Ziyecha, Havertza, Abrahama te Hudson Odoia, ne vidim formaciju koju bi mogli igrati a također ne vidim ni koja bi trojica pristala sjediti na klupi.

Koliko god Haland bio strašan, nema potrebe za njim. Da ne govorim o tome da se u napadu ne znamo sastaviti sa loptom

Ne znam samo što bi Haland dolazio i uništio sebi karijeru. Kakav bi to bio kiks za njega.

Što se tiče imena ovaj tim je jako dobar, ne vidim potrebu za gomilanjem, treba se bazirati na uigravanje. Možda bekap napadač i eventualno odbranu pojačati.

Što se tiče imena ovaj tim je jako dobar, ne vidim potrebu za gomilanjem, treba se bazirati na uigravanje. Možda bekap napadač i eventualno odbranu pojačati.

Baš tako. Mi ne znamo ni šta je potencijal trenutnih igrača jer ih mastermind Lampard ne zna uklopiti. Svi pričaju kreacija igre nam u minusu a najkreativniji i najtaletovanijih vezista, plemeniti veznjaka sa ogromnim potencijalom grije klupu. 

Ne bih ni backup napadača doveo Wernes-Abraham-Giroud sasvim dovoljno. Fali jedan igrač kao Kante, s tim karakteristikama. Jorginho a ni Kovačić to nisu. Možda Billy ali ne dobija dovoljno prostora.

Spominje se Upamecano, 40 miliona mu je klauzula. Vidjet cemo i za to kako ce ici. Treba nam stoper, Rice i eto taj neki kapitalac ako bas mora kao Haaland :)

Opet kazem, daleko je ljeto, treba se sad fokusirati u ovih par dana poslati na posudbu igrace koji nece igrati, da ih se moze prodati ako budu imalo normalni u drugim ekipama uz smanjivanje platnog spiska.

Slažem se Bari, ja sam računao ako Giroud ode.

Slažem se i sa Diablom, bez Haalanda. Ali Rice i Upamecano bi bilo pogodak.

Ja Haalanda vidim u Cityu. Otac mu je igrao tamo, među najboljim su klubovima u svijetu, sigurno će dovoditi napadača, odlično bi se snašao u Engleskoj i može trčati kao lud.

Što se tiče nas i transfera, to sigurno zavisi od toga koga planiraju za trenera u sljedećoj sezoni. Ako je to ipak Lampard, onda će se u narednih 10 dana pokušati riješiti igrača koji njemu ne odgovaraju. Ako je to neko drugi, onda je bolje da nikoga ne prodaju nego da novom treneru ostave 30 igrača pa da on bira šta i kako želi da igra i ko mu je od njih potreban.

Ja Haalanda vidim u Cityu. Otac mu je igrao tamo, među najboljim su klubovima u svijetu, sigurno će dovoditi napadača, odlično bi se snašao u Engleskoj i može trčati kao lud.

Što se tiče nas i transfera, to sigurno zavisi od toga koga planiraju za trenera u sljedećoj sezoni. Ako je to ipak Lampard, onda će se u narednih 10 dana pokušati riješiti igrača koji njemu ne odgovaraju. Ako je to neko drugi, onda je bolje da nikoga ne prodaju nego da novom treneru ostave 30 igrača pa da on bira šta i kako želi da igra i ko mu je od njih potreban.

Mislim da se Gvardiola i Rajola ne mirišu bas..
Haland ce, naravno završiti u Realu.

Mislim da se Gvardiola i Rajola ne mirišu bas..
Haland ce, naravno završiti u Realu.

I meni Haaland miriše na Real Madrid, pogotovo jer dobar odnos sa Dortmundom imaju, dali su im Hakimija bili na posudbu i još ovog mladog Reinera, koji doduše zasad nije napravio ništa ali opet mislim da tu Real ima dobru podlogu. Haaland ili Mbappe sigurno nakon što Benz ode.

• reLo zaključava sadržaj: tema
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.