Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Zimski prelazni rok 2021

Istaknuti odgovori

Trebao si novu temu otvoriti

@hamco

Evo na ovu temu cu zaljepiti.

https://twitter.com/cfbayern/status/1332263680784945153?s=20

• Odgovori 73
  • Pregledi 7,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobar igrač, samo njegova visina bi mogla biti problem na poziciji štopera. Ekipe poput Burnleya bi mogle iskorištavati to.
Ma to treba otpisati, imao bi daleko najveću plaću u klubu a nije nam potreban.
Iskreno ne znam točno ni što bih dovodio trenutno, svugdje smo vrlo dobro pokriveni. Ako se ukaže prilika za nekog klasnog stopera što da ne
Nisam ni ja za Alabu, posebno ne da igra štopera, ja sam za to da se bacimo na Upamecana iz Leipziga, prosto treba nam jedan štoper oko kojeg možemo graditi budućnost..
  • 2 sedmice kasnije...

Prioritet u prelaznom roku bi trebao biti hitno uvaljivanje Drinkwatera nekom, prodaja Alonsa, zatim Rudigera i/ili Christensena, rješavanje pitanja Kepe i Tomorija, kao i pokušaj da se neka od aktivni posudbi riješi otkupom (Zappacosta, Kenedy, Bakayoko, Moses..)

Upamecano, odma ga treba kaparisati, momak najbrzi igrac Bundesa a stoper 35km/h sprint jebeni

Dobar je Gimenez ali povrede ga ubise, dok je ovaj mali stvoren za Premiershipa

Brz je i Ridiger :D

ja bih gledao da kupim štopera koji bi se dobro uklopio sa Zumom

jbg, mi smo dugi niz godina imali Terija pa si u njemu imao dobrog Å¡topera ali i velikog lidera i kapitena uz koga su neki igrači napravili karijeru (Kejhil pogotovo), sad se to "zakrpilo" ponovo sa dolaskom Silve, na stranu to Å¡to smo pogodili izgleda sa golmanom a i ÄŒilvel stvarno dečko kida i pun je samopouzdanja, majstor ko jedrilica klizi 

ono malo Å¡to sam video, taj Upamecano je sirovina kao Zuma

Upamecano je fizički moćan, dobar je i s loptom u nogama, ali često izgleda kao da nema mozga u glavi. Istina, mlad je, može napredovati a da li će?

Ja bih takodjer posle Silve volio vidjeti tako nekog pametnog stopera, koji s glavom igra a ne fizikalijama. Ko je taj, te da li uopšte ima takvih igrača, ne znam.
Sinoc komentator na utakmici Lile-PSG rece da Draxleru na ljeto istice ugovor i da ga PSG ne planira produziti, nije los igrac pogotovo jer bi ga dobili besplato.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.