Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Manchester United (A) 24.10. (18:30)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 88
  • Pregledi 3,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kun

Rudiger na klupi, ima šanse da ga danas gledamo 🤣

Lampard nikad da nauci da lutanje s formacijama nikad nas neće napraviti boljim. Ali ok, ne vrijedi pričati.

Ovaj sastav junajteda smiješan, sramota velika ako izgubimo od njih.
Ma traži se još,puno novih igrača koje je on tražio..
Doveo lik igrače, a ne zna šta će sa njima dok recimo Bielsa šalje alternativnom štoperu videe zašto se uklapa u njegov sistem...

Pošto se stalno određeni forumaši žale kako nema konstruktivne kritike, evo ja ću, vezano za postavu.

Nabijem ga na kurac svih petorice u odbrani.

Ma ovo je sramota, branili se citavo poluvrijeme i pukom srecom nismo primili gol. Zalosno je sa ovakvim igracima igrati ovu formaciju. Kante je ispao iz forme najgori je na terenu.
Da nebi Mendya dva gola bi primili od ovakvog junajteda, a naprijed nula bodova.

Sjajan posao radi Lampard, sjajno.
Standardno bez ijedne jedine prilike,ne znam koji je kurac Werner uopste doveden,ni jedne lopte u prostor ne dobije,samo dzaba ljudi misle da je flop.

Za ovaj Lampardov anti-fudbal sa ovim pasovima i nabijanjem dugih lopti treba da igra Giroud,ne Werner, takodjer ne i Kai koji nema loptu u nogama d uradi i stvori bilo sta.

Utakmica na nivou druge lige ali od prije 20ak godina kada se igralo na ove duge lopte

Previše žurimo. Pulišić je mogao još malo prostora uzeti kod onog šuta, nekoliko bezveze nabijenih lopti daleko od Wernera. Inače utakmica užasna sa obje strane, drugo poluvrijeme ne može biti gore.

Ne podcijenjuj Lamparda i nasu odbranu
Ovdje ce i u drugom poluvremenu ici dodavanje izmedju nasih trojice stopera, a onda cemo primiti par golova i izgubiti.

Usput kako VAR nije gledao uopste one hrvacke zahvate?
Kante ovdje za trci za trojicu, Jorginho kanturina ko i svaku jacu utakmicu.

Azpi nema vise sta u prvoj postavi traziti. James ga je presisao u svakom smislu na poziciji beka a izmisljati ovo sranje s 3 nazad je ionako glupost.
Nek se Lampard posere na ovaj bod. Ako smo hlupili na tolika pojacanka da se branimo onda nek se Lampard nosi odakle je dosao. Danas pukom srecom nismo izgubili gdje Mendy odbranio 3 cista gola. Iz ove utakmice nema nista pozitivno.

Baceno sat i po dva. Totalno dosadna utakmica, nula uzbudjenja i bilo cega. Stvarno ne znam do koga je ili do cega, ali ovo nije normalno.

Kova sjedi na klupi, dok Žoržinjo gmiže po terenu i dok se Kante sapliće sam o svoje noge.

Ljudima igro Maguire i Shaw i nismo udarca imali. Znači ne mogu dočekat dan kad dođe neki dobar trener i budemo gledali naš napad kako melje i najveće ekipe.
Zalosno. Sad kad udju u svlacionicu sv8 na koljena i pocevsi od Lamparda da svi redom popuse kurac Mendyu i da mu se jos zahvale na kraju.

Momci veze sa vezom nemaju, igra nula bodova, akcije nisu naoravili svih 90 minuta. Velika stamota od ovakvih imena a ovakve igre. Za Bogu plakat.

Pored Mendya sto bi izdvojio i Jamesa, ostali veze sa vezom nemaju. Ja stvarno ne znam sta pojedini vide u ovom Havertzu?
Svaku utakmicu se suzdrzavam napisat bilo kakav komentar vezano za njega ne bi li pokazao ikakav kvalitet al sto je previse previse je. Manite pricu o buducnosti, doveli su momka i masno ga platili da bi sad igrao i pokazao taj kvalitet. Od samog pocetka smatram i mislim da je on propala investicija, a vrijeme ce pokazat da li grijesim. Toliko od mene.
Sudar dva masterminda prosao onako kako se ocekivalo, sreca pa je i Dortmund igrao u istom terminu pa sam gledao i malo fusbala.

Kod jednog Van de Beek na klupi kod drugog Kovačić bez minuta i Ziyech 10 minuta, genijalno.

Ipak Junajted dosta bolji ako nista imali su prilika dok smo mi imali jedan sut u okvir gola koji bi bilo ko odbranio.

Svaka cast Lamparde
Opet United bolji, vise suteva, bolje prilika. Celzi karina, jedan sut u okvir za 95 minuta.

Lamps ne zna balansa u igri naci. Covjek poceo super ofanzivno, uspio s Pedrom, Mountom i Abrahamom ili Ziruom stvarati tecnu napadacku igru sa gomilom sansi po utakmici da bi se pretvorio u defanzivnog trenera kojem je opsesija da ne primi gol a nema veze sto nece naprijed nista napraviti.

Ovo ako se ovako nastavi treba rezati i traziti trenera kojem je napad primarna orijentacija i koji ne odustaje od toga. Lampard ocito podlijeze pritisku i gubi se u tome. Ne pomaze ni cinjenica da je uzeo Dzodi Morisa za prvog pomocnika, onaj lik mi tek izgleda kao da je zalutao na ovaj nivo. Ono treca liga i to max.
Ma uspio vraga, svaki trener je imao period euforije, poletnosti i to traje 10-15ak utakmica onda ih provale i to je to. Ole najbolji primjer kad je tek dosao, Junajted igro lijep, napadacki fudbal vezivali pobjedu sad ga otresaju ko slinu.
Lako je sad kenjati. Treba biti posten, pohvaliti sta je dobro bilo. Cinjenica je da se super dinamican fudbal na pocetku igrao i to s masu losijom ekipom. Pa eto prosle godine izgubili od Uniteda 4-0 na strani a bolje odigrali nego veceras.

Ma jest kurac , ljudi pola utakmica dobili, ni sami ne znaju kako. Sva raja pisali da je samo pitanje vremena kad ce ih ta sreca napustiti.
Samo bi golmana pohvalio. Nije ni odbrana na nekom bog zna nivou bila nego eto crnjo ih cupo par puta.

Al opet dobra je naspram veze i napada.

Tuga je kad ti united izadje sa fredom mctominayom jamesom i matom a ti se branis
Ma ja cu njega pohvaliti kad riješi neki problem bez da usere ono sto valja.

Ma to postaje šablon sa ovim novonastalim menadžerima(legendama).Da bi on postao dobar trener trebat će mu 5 godina najmanje.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.