Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Manchester United (A) 24.10. (18:30)

Istaknuti odgovori

Utisak meca opet kepa, da ga je bilo u timu zagarantovan poraz. Pa sad sabirajte koliko nam je kepa bodova oduzeo prosle a nadam se koliko nece ove ukoliko mu zabrani pristup stadionu. Kao i koliko golman moze da donese bodova ako necemu vredi.
Mnogi se nece sloziti samnom ali da nije bilo onih zadnjih 20 minuta losa ja ne bih bio nezadovoljan. Postojale su stvari koje su se videle i koje idu na bolje, zadnja linija mnogo sigurnija, i pored visokog presinga bolje iznosenje lopte, veca disciplina u igri. Ne zaboravite da smo se sa svim tim stvarima mucili i na pocetku ove i cele prosle sezone.
Ostaje gorak ukus oko te zavrsne trecine napada. Kantea svi pljuju ali on je jedan od retkih igraca koji se ne libi da preuzme odgovornost u zadnjoj trecini napada a da se mnogi sklanjaju i ne proizvode ono sto se od njih ocekuje u igri. Ima mnogo toga do sistema, pripreme meca treninga lose forme i td i td.
Ovaj mec je samo klasican dokaz da i sam lamps uvidja da Mount i Kai ne mogu zajedno (tj mogu al nije to to) mozda je cak ovo jedini sistem igre u kojem bi zajedno nesto dali a on ih eto bas sada nije spojio. Kao i 4321 gde bi mogli ali to jos nije probao. I bas taj nedostatak ideje sta i kako mislim da ce mnoge igrace ukanaliti u formi i da ce tek onda biti kristalnije da bar pola od ovih 250 milki baceno pogresno. E to je posledica loseg stafa i neiskustva istog. Kao i posledica nametanja resenja od strane abramovica (nije mu prvi put)
  • Odgovori 88
  • Pregledi 3,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Logično da ide na bolje kad cijelu ekipu staviš u defanzivu, jedan šut u okvir gola ekipi u kojoj igraju Maguire i Shaw.

Sudite novim pojačanjima kad dođe novi trener. Do tada treba prestat pratiti Lampsa i njegove pokuse.
Taj trener nece doci sve dok igramo ovako toplo hladno. Kad budemo vezali par poraza onda hoce. Moze da dodje ko hoce ali od ovog buckurisa tesko nesto dobro se napravi. A taj buckuris nas moze kostati velikog rizika da udjemo u "crveno" po pitanju FFP a ili ti da ne mozemo dovesti ono sto nam treba vec ono sto mozemo.
Lamps je dobio skupu igracku a on jos nije naucio i sa jeftinim da se igra.
Meni je sve bilo jasno jos odavno posle par meseci njegovog trenerovanja.
Ma može se napraviti, vidjet ćeš samo da igrači psihički budu pri sebi.Ne možeš staviti Wernera u špic, a igrati na duge lopte. Moze sa taj ffp lagano srediti prodajom Rudigera,Žoržinja,Barklija,Emersona.Tu se može uzeti 100 miliona komotno.

Možemo i dalje kriviti određene igrače, tipa Jorginho koji mi ide na živce u 99% slučajeva, međutim jasno je kao dan da bi ovaj od najživljih igrača napravio nešto sterilno jer igrači definitivno nemaju pojma koju ulogu treba da rade na terenu.

Prosto je nevjerovatno da sa onakvim imenima igramo onako loše. I postava, ne mogu da vjerujem da je napokon izbacio Mounta i napravio mjesto za Ziyecha da starta, međutim ispostavilo se da je jedini razlog izbacivanja Mounta to da bi dodao još jednog u odbranu, a Ziyech mu uopšte nije u planu. Te priče da vjerovatno još nije spreman može da okači mačku o rep ili da kupi prnje ako ništa zbog toga što su mu igrači kao od stakla.

Ekipu su izvukli individualni kvaliteti, Silva, Mendy, Kante koji je trčao i pokrivao što bi inače dvojica trebalo da rade. Protiv Seville se vidjelo koliko je taj tim taktički potkovaniji, kako igraju sa loptom i kako igraju bez lopte i tako nadomjeste ogromnu razliku u kvalitetu.

Za kraj, ne mislim da treba odmah otkaz da dajemo iako bih to najviše volio vruće glave, jer mi je i tog mijenjanja trenera preko glave, ali definitivno ovo ne ide na dobro. Takođe pokazao je da je vrhunski DEMOTIVATOR za svoje igrače tako što ih praktično optuži za loše i zalijepi za klupu, dok neki imaju kredita koliko god je potrebno. Da ne navodim jedno po jedno, gdje je Kovačić, naš igrač sezone u prošloj sezoni?

Za pocetak nije ni jadno zasto i Sari i Lampard forsiraju Kantea na mesto tog box to box. A Jorignjov doprinos je skoro nikakav. Plej cije asistencije na prste jedne ruke mozes da izbrojis a ni tih key pass nema. Niti siri igru niti otvara prostor. Mislim da bi mnogo bolje prosli sa Partijem da su uradili zamenu.

Kratko samo, da li je bolji od Kovaćića ?

Naravno da nije inace, ove sezone Kovacic nije ni igrao kako treba, ali ga je sasvim dobro zamijenio Jorginho. Treba Kovacic igrati uz Kantea, ali nema potrebe pljuvati nekoga samo zato sto je Kovacic uz suspenzije i stosta nije igrao. Ima vremena, tek je nekoliko meceva proslo.

Ma jorginho je ovdje standardni krivac.
Kao i rudiger i christensen.

Bas me zanima ko ce biti krivac kad bude sastav bez izjednog od njih.

Silva i james poklone golove, christensen se proziva jer je bio u sastavu.

Werner luta, havertz ne zna primit loptu itd

Jorginho se proziva jer je dodao nazad loptu.

Ja znam da su i rudiger i christensen panjine al necu ih prozivat ak nisu usrali utakmicu.

Jorginho nije toliko ni los, mozda bi i dodao naprijed da se igraci otkrivaju a ne setkaju po terenu.

Al eto izbaci jorginha i proigrat cemo haman.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.