Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Manchester United (A) 24.10. (18:30)

Istaknuti odgovori

Ne moze formacija biti bez Havertza. Prije bih bez Kantea igrao, vec godinu dana nista ne radi na terenu, Lampard ne zna izvuci najbolje iz njega. Takodjer i bez Frele prije nego bez Kaia.

Broj presjećenih lopti ove sezone u Premier ligi:

1. N'Golo Kante 17

2. Matty Cash 13

2. Youri Tielemans 13

4. Chris Basham 11

4. Declan Rice 11

4. Romain Saiss 11

• Odgovori 88
  • Pregledi 3,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne moze formacija biti bez Havertza. Prije bih bez Kantea igrao, vec godinu dana nista ne radi na terenu, Lampard ne zna izvuci najbolje iz njega. Takodjer i bez Frele prije nego bez Kaia.

Mozes li objasniti zasto ne moze formacija bez Havertza? 

Broj presjećenih lopti ove sezone u Premier ligi:

1. N'Golo Kante 17
2. Matty Cash 13
2. Youri Tielemans 13
4. Chris Basham 11
4. Declan Rice 11
4. Romain Saiss 11

I nakon tih 17 presjecenih lopti 13 odma izgubio ili nije zadrzao u posjedu.

Ne mislim bukvalno da ne moze, naravno da ce i njemu trebati odmora. Prije svega ne moze jer je previse placen da bude rezerva. Drugo najkreativniji je nas igrac u timu, najvise moze ponuditi u kreaciji prema naprijed. Onda moze igrati na vise pozicija, na nekim uspjesnije na nekim manje uspjesno. Ovaj trojac koji si ti napisao Jorg-Kante-Kova iskreirao bi nista.

Ja bih probao protiv bunker ekipa ovako:

Kovacic-Mount
Ziyech-Havertz-Pulisic
Werner

Ne kazem ja da Kai mora na klupu, nego ne treba igrati samo zato sto je placen toliko ili zato sto se zove ovako ili onako.

Sto se tice Mounta, meni je iskreno zao momka. Prosle sezone je krenuo vrhunski, decko zna fudbal igrati samo igra na pogresnoj poziciji. Mislim da ga treba staviti u sredini ili nikako. Garantujem zivotom da bi bio korisniji u sredini 30 minuta da igra nego 90 na krilu.

Ipak je Silva spreman. Takodjer je rekao da Ziyech jos nije u potpunosti spreman, tako da vjerovatno opet ista postava. Jedino da CHO zaigrao umjesto Mounta ili da budemo igrali 4-3-3.

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1319617517535563776?s=20

Ne bude li Ziyech igrao. Ima da na avatar stavim Lamparda u dresu Cityja.

Što reče komentar na YT ispod konferencije:

3 things certain in life:

Death

Taxes

Mason Mount in the starting 11

Mada za ovo drugo nisam siguran.

Ovo je za mene najveći derbi. Ja sam iz Bosne, nikad nisam bio u Engleskoj, ne osjećam njihova lokalna rivalstva na taj način. Ja sam rođen 1998. godine i ne osjećam rivalstva iz daleke prošlosti. Prve godine mog praćenja fudbala je obilježila borba Chelseaja i Manchester Uniteda za trofeje u svim takmičenjima. Uzimali su nam titule pred nosom, uzeli Ligu Prvaka na bolan način, dobijali smiješne penale i golove iz offsidea.. Za mene je pobjeda na ovoj utakmici daleko važnija od 3 boda koja ćemo dobiti. Ako pobijedimo, suzdržat ću se od svake kritike na račun trenera i igrača, a izgubimo, jednom kada nađem volje, napuniti ću im teme komentarima, u skladu sa zaslugama.

Dobar bi bio i bod, volio bih dobru igru pa i poraz nego da izgubimo bez borbe i braneci se.

I ja ih bas ne volim. Arsenal, United i Totenhem daleko najmrze ekipe. Mnogo mrze nego Liverpul i City. 

Volio bih da pobjedimo vise nego da mi neko da 100KM, iste sekunde bi ih podero da znam da ce Chelsea pobjediti. Steta sto ne mogu gledati utakmicu, moram na aerodrom, pokusat cu tamo preko mobitela ali sumnjam da ce uspjeti.

A sad bas gledam na twitteru par novinara govori da bi mogli igrati sa trojicom stopera pozadi. Silva, Zouma i Azpi stoper, lijevo Chilwell a desno James. Nadam se da necemo.

Ne bude li Ziyech igrao. Ima da na avatar stavim Lamparda u dresu Cityja.

Što reče komentar na YT ispod konferencije:

3 things certain in life:

Death

Taxes

Mason Mount in the starting 11

Mada za ovo drugo nisam siguran.

Pa receno je da nece igrati u prvoj, i Lampard i Ziyech su rekli da mu treba jos vremena da bude spreman za 90 minuta.

https://twitter.com/chelseafc/status/1320024752673738753?s=21
Mozda ce James i Chilwell biti stalno u napadu.
Kante ce dobiti srčani udar trceci da pokrije prostor iza sebe, Zorzinja, bekova...
Mislim da nam je najslabiji par veznih igraca upravo Kante - Zorzinjo.
Ima ova postavka napadacki potencijal sa bekovima visoko na terenu, ali potrebno je mnogo trčanja, truda i timskog rada da se to sve odradi kako treba. Problem ce predstavljati zaštita odbrane i branjenje kontri jer linijsko kretanje i skraćenje prostora za igru rivalu našoj ekipi je potpuno nepoznata stvar.
Odbrana Junajteda je cak i sporija od nase tako da ako uspemo da održavamo brz protok lopte u napadu i nasi se igrači budu dobro kretali bez lopte mislim da mozemo da stvorimo pristojan broj gol šansi.
Oni će ili pritiskati Zorzinja u ranoj fazi naših napada i tako probati da iznude greške ili ce se oslanjati na kontra napade, sa posebnim akcentom na prostor iza leđa naših bekova.

Svaka cast whisp za komentar. Makar malo neke analize i misljenja o formaciji, postavci, prvih 11. Vidjet cemo, ja se nadam da ce ovo biti iznenadjenje i za Ole-a i za citav tim Uniteda, sirina je ovdje presudna kao i mnogo trke. Mozda igra sa trojicom nazad kao protuoruzje na njihove kontre, jer znamo da je United najopasniji kada igra na kontra napade a nasa odbrana upravo tad najslabija.

Elem, ne mogu gledat utakmicu, al me zivo zanima na sta ce nam igra izgledati.

Ovdje bi najbolje bilo za dugorocnu buducnost da nam United utrpa 5 komada. Jer inace nas vrli menadzer ce ponovo misliti da je taktika s 5 nazad neki masterpiece i forsirace je dok se opet ne obruka.

Mater jebo bolje da nije nikoga kupovao, ono sranje s 5 nazad moglo se i bez trista potrosenih miliona igrati

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.