Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Liverpool (H) 20.09. (17:30)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 108
  • Pregledi 4,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ista postava kao protiv Brightona osim Kovacic umjesto RLC. Liverpulu Fabinho na stoperu uz Dijka. Alcantara na klupi.

To pokazuje koliko je Liverpool očajan i koliko im je samopouzdanje poljuljano, nema Å¡anse da će Liverpool imat i blizu bodova ko proÅ¡le sezone. 

Ne znam sto vjezbaju na tim treninzima ali ja ne pamtim goru igru otkako pratim Chelsea. Ovo nema veze s fubalom, nabijanje lopte citavih 45 minuta, kad su u akciji za gol vrate loptu na svoju polovinu. Cist crveni, odmah sam rekao kad mu je dao zuti da je bilo za crveni.

• Autor

Genijalan potez Christensena jos jednom, njega i Rudigre otjerati, igrati sa Tomoriem, Zoumom i SIlvom. Sve duele je Zouma dobio, sve lopte pocistio ali maloumnost danca je dosla do izrazaja. Prvo pozicioniranje, drugo onakav faul...

Kurac od utakmice, kod nas Kante i Zouma dobri, ostalo nista specijalno, jedino se Kai popravio u odnosu na proslu tekmu. Tomori in Jorginho out, igrac manje plus Jorginho ne moze trcati dakle ne treba nam

Strpljivo odigrano, nije to izgledalo toliko lose.

Kepa je opet kriminalan sa svojim istrcavanijma, dok se on odluci, prodje citava vecnost, prvo kod one lopte za cini mi se Manea, kad je ostao prazan gol pa je Christensen morao da blokira gol, i onda na kraju, da je krenuo na vreme, ne bi Christensen dobio crveni, al dok on odluci da li ce da kaki ili ne...

Sreca u nesreci je ovaj crveni Christensena. Iducu ce sto posto Silva igrati, danca cak nece biti 3 utakmice. Ovaj crveni je mozda i dobar po cijenu poraza.

Ma Odoi može ući samo ako se zakune na bibliju da će trčat i raditi kao Mount, a neće nehljeb. 

Hvala Lampardu i idiotima što mi se lijepo useru u sav entuzijazam.

Sad da serem po igri i ostalom ponaosob nemam ni volje ni vremena.

Jbg. utakmica za zaborav, idemo sledeci mec i to je to, fali jos uigravanja.

Sreca pa je Christensen dobio crveni karton pa moze sve na njega da se svali, ovde se vise nasladjuje porazima kad on napravi los potez, nego pobedama. :P

ÄŒinjenica, vrlo malo engleza zna igrati fudbal, osim Reece i Chilwella sve bi ih protjerao iz kluba. 

Znam da Havertz nije napravio niÅ¡ta konkretno, ali barem ja, vidim da momak zna proigrati i da će biti odlično pojačanje. Timo isto tako. Jedva čekam da se vrate Ziyech i Pulisic i molim Boga samo jednu utakmicu gdje ćemo vidjeti ovakav sastav: Mendy, Chilwell, Zouma, Silva, Reece, Kante, Kovačić, Pulisic, Havertz, Ziyech i Werner , dao bih guzice samo da odigraju par utakmica zajedno. 

Å to se tiče danaÅ¡nje utakmice, Lampard se zajebao jer nije htio rizikovat, sa ovakvim golmanom znaÅ¡ da ćeÅ¡ primiti gol, nadati se da ćeÅ¡ zabiti ti njima koji na kontre je glupost čista. Umjesto Alonsa bukvalno da je stavio nekog redara sigurnija bi nam zadnja linija bila. Drugi gol jeste kepa kriv, ali prvi alonso odraÄ‘en isto čeÅ¡ka sobarica i to ga nisu uzeli na brzinu već je ispao jer je glup. 

Ima jer se forsiraju prepotentni englezići i to su sve njihovi mediji krivi. Engleske igrače neće niko osim engleskih ekipa, zadnji englez da je preÅ¡ao u Real je bio Beckham. 

Sto neko rece, bolja je igra bila kad nas je tek preuzeo Lampard, u onom superkupu protiv Liverpula nego veceras s istim protivnikom.

Svaka cast i bravo za Tomorija veceras. Uci na poluvremenu i onako odigrati nakon sto te trener 10 mjeseci na marginama drzao je za svaku pohvalu.

igi zao mi je, al nece tvog omiljenog igraca biti barem narednih par meceva

Ako ista pozitivno to je onda crveni karton Christensena. U najmanu ruku nema ga naredne 3 utakmice, dovoljno da se ponovo nametne Tomori i ubaci Silva. Mislim da je danac takodjer zavrsio svoje barem dok su Zouma, Tomori i Silva zdravi.
Takodje mislim da je i Kepa zavrsio. Mendy je tu.

Sto se tice ostalih, Timo je zvjerka, ogromno pojacanje. Havertzu ne mogu nista ovaj put prigovoriti, bio je bolji nego proslu utakmicu, vremenom ce to biti samo bolje.

igi zao mi je, al nece tvog omiljenog igraca biti barem narednih par meceva

Pulisic ne igra vec skoro dva meseca.

Sad su bili ovi popljuvani (sa razlogom neki) sutra ce oni!
Dok Lamps poslovi ove nove kockice mi cemo pogubiti jos jedno 20 30 bodova za pocetak. Pa ako im se isplati da ga cekaju ok.
Svi ovi igraci isti tim, samo pojacan vernerom i havertzom su igrali mnogo bolje prosle sezone! Do duse malo smo bolji primacemo manje od 2 gola u proseku. Treba Lamps da se ceka (mozda) jos 2 god da bi se umesali u trku sa prvo mesto.
Nije nas crveni Karton unistio. Mi i do crvenog Kartona smo gledali istu utakmicu.

2 pasa nisu mogli sastaviti, jednu jednu akciju nisu odigrali, samo su poklanjali lopte Liverpoolu. Timo je nesto na trku pokusavao, al gdje ces sam igrati..

Ovo mi je licilo na utakmicu protiv Citya kada je Conte bio trener. Tada smo jednostavno odbijali igrati, izgubili minimalno, osramotili klub. Danas isto, kao da nisu htjeli igrati. A i kako ce, ne znaju igraci gdje i sta da igraju, jer imaju odlicnog trenera koji ih uigrava, vrlo dobro.
  • Autor

Nakon 250 utrosenih miliona i  180 minuta imamo 0 stvorenih prilika ali bukvalno nula

Zabili su tri gola, penal, sut sa distance i odbijenac, dakle prilike bez, ideje bez, igre bez, kreativnosti bez.

Formacija ocajna, taktika ocajna

Da su Pickensen i Alonso ostali na klupi te da se na teren nije gurnulo 5 igraca koji igraju centralno DM,CM,AM bolje bi prosli, ovako pusenje

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.