Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Liverpool (H) 20.09. (17:30)

Istaknuti odgovori

Otisli Pedro i Willian. Pulisic i Ziyech povrijedjeni, jedino krilo je Odoi i sta se desi? Igraju Havertz i Mount na toj poziciji.

Odoi je najveci glupan ako ne zatrazi transfer ili kakvu posudbu nakon sto u nedelju ponovo bude na klupi. Ne mirise ga Lampard i to je to. On ima musica ali je dobar igrac, te na kraju krajeva jedino krilo trenutno u klubu koje je na raspolaganju. To moras koristit i svako bi, osim Lamparda koji ima svoje neke, nikome jasne ideje.

Tomori i Odoi za svoje dobro moraju napustiti klub, Lampard im je pokazao puno puta da ih ne gotivi.
  • Odgovori 108
  • Pregledi 4,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Injury updates?

Ben Chilwell not ready for the game. Christian Pulisic not ready. We hope they're training and progressing over the next. Hakim Ziyech also not ready, same story. Timo Werner is fit.

Thiago Silva involved?

He's been training for three or four days. We're working with him on his fitness Liverpool will come too soon for him.

Kepa; James, Christensen, Zouma, Alonso; Kante, Kovacic; Odoi, Havertz, Mount; Werner;

Kakogod okreneš mislim da ovdje fali jedno krilo, a ako ne ubaci CHO-a onda stvarno nemam riječi. Ja sam lupio sa Mountom na krilu jer ga Lampard forsira.

Mount ce igrati sto posto, ali ne bih se iznenadio da budu ovaj Giroud ili Abraham u napadu a Werner na krilu. Upravo zbog toga jer nam fali pravo krilo, a Odoiu ocito ne vjeruje.

Pa zamislite samo koliko bi bili jaci sa Chilwellom, Ziyechom, Pulisicem i Thiago Silvom. Pa barem 50% jaci. 

Ako stavi Mounta i na sve to Girouda, taj tim neće imati nikakvu probojnost, pogotovo ne po krilima, a Giroudu treba podrška sa krila. Ovo mora igrati Odoi, ali mislim da će izvisiti. Jer ako mu sad ne daje šansu kako će je tek dobiti kad ovi budu zdravi.

Znate moje misljenje vezano za guranje Mounta, ali budimo realni mali Odoi je bas od povratka poslije povrede svaki put na terenu bio letargican, bezvoljan, bez zelje za dokazivanjem.. Nista odigrao nije, nista pokazao kad je imao sansu. Ne vidim na osnovu cega je zasluzio sad prvi sastav protiv najjace ekipe lige osim na konto toga da je jedini krilni igrac trenutno.

Nadam se povratku Abrahama u prvih 11.

Nije ni mogao pokazati nista vise jer mu je na kapaljku davao minutazu jedino je poslije povrede protiv Bayerna odigrao citavu utakmicu cini mi se.

U hendikepu smo zbog povrijedjenih igraca, ali eto mozemo im parirati ako Lampard postavi normalnu formaciju samo da ne bude nesto izmisljao sa tri stopera ili kao protiv Brightona...

Dobar je bio Odoi protiv Bayerna. Najbolji na terenu tu noc. Ako igras formaciju s krilima, koristi onda krila pa kakva god da su, a ne izmisljati pozicije igracima.

Odoija da vise forsiraju bio bi dobar igrac.

Bit ce slican sastav onome od ponedeljka. Ne vidim da ce biti vecih promjena, a moralo bi.

Pa ako ga neće koristiti onda kada samo njega ima na raspolaganju, nek ga proda odmah danas. Kao da je bitno ko je protivnik. Moguća je i 4-3-3 formacija sa Kanteom, Jorginhom i Kovačićem, tako smo igrali početkom prošle sezone na one dvije utakmice protiv njih i fino je izgledalo. Samo nek ne bude sa 3 štopera ili ono bez krila.

Ne znam ja bih prije gurao Odoija na krilo nego išao sa Abrahamom i Wernerom na krilu. Meni je u ovom drugom dijelu sezone Abraham mnogo gore djelovao od Odoija.

Ja bih diablo igrao tako, ali zaboravio si na Mounta. Dok je Lampard trener mali ima zagarantovanih 90 minuta, na svakoj utakmici.

Ništa Abraham, bolje bi išlo: Kante, Kovačić; Kai (sredina), sa strana Mount i Odoi i napad Werner.

Ma Tammy je zvijerka, prvu sezonu dao čovjek 18 golova nije igro 15-20 utakmica. Doduše s opravdanjem jer je Giroud bio vrlo često igrač odluke.

Ja bih iskreno volio vidjeti Tammya a iza njega Werner i Odoi,sredina Kante, Kovačić i Mount i nazad svi isti kao i protiv Brightona osim Alonsa, Azpija bih stavio lijevo. Jedina Å¡ansa ukoliko želimo pobijediti jeste da pokažemo istu energiju ko i oni. Ja mislim da će Odoi dobiti priliku umjesto Kaija kojeg će Lampard pomalo gurati odsad jer je ono bio loÅ¡ debi. 

https://twitter.com/TheLampardView/status/1307233512966123525/photo/1 evo Cech spreman za Liverpool 

3421. Zuma, kristensen, Azpi. james i Alonso. Joriginjo Kante. Iza Vernera Barkli i Mount. Eventualno umesto Barklia mozda krene Havertz. 3 kom u nasoj mrezi 2 u njihovoj.

To prije da je 5 nazad i kad to vidim mislim da me mozak zaboli. Kad god je Lampard izveo tu formaciju bila je užas.

A on iz nekog razloga veruje u tu formaciju kao sto veruje da Barkli moze da igra i krilo. A sto se tice krila pre ce tu staviti RLC nego Odoia. Niko ne zna sto, samo on.

Neka stavi Azpija lijevo, Jamesa desno i neka igra sa 4 pozadi. Ali opet možemo svašta očekivati...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.