Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Liverpool (H) 20.09. (17:30)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 108
  • Pregledi 4,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Budel ista postava i igra kao protiv Brightona, ne pise nam se tri razlike da izgubimo. Medjutim ocekujem bolju igru.

Prije svega jer ce sad igrati Kovacic, ne znam da li ce Pulisic biti spreman a i Havertz sumnjam da ce odigrati ovako lose opet. Imam neki osjecaj da cemo ih dobiti l.
Jedva čekam, tu ćemo vidjeti gdje smo i kakvi smo ovako rano. Ne bojim se nešto, mislim kako čak možemo do povoljnog rezultata. Nije ni liverpool briljirao
Ako ne bude igrao igrace Azpi levo. Inace sa Alonsom a 4 pozadi Salah ce se igrati sa njim. A mozda budemo igrali sa 3 pozadi.
Mislim da mozemo da ih ubijemo na kontre.
Ako ne budu Pulišić i Ziyech spremni, treba igrat Abraham/Giroud u špicu, Werner lijevo, Odoi desno, a ne opet izvoditi gluposti bez pravih krila

Otvoren mec moze otici na bilo koju stranu, nadam se da necemo gledati onu smijuriju od formacije kao protiv Brightona. 

Nas minus je sto vjerovatno nece igrati Chilwell, Ziyech i Silva, valjda ce Alonslowa zakucati na klupu i staviti Havertza iza napadaca. 

• Autor
Odbrana ista samo bez spanskog bogalja, ne smijem ni da pomislim sta ce mu raditi Arnold i Salah

Napad, Werner i Tammy, da se pokusaju upariti Abraham i Werner malo, mislim da je Tammy dovoljno sposoban da odigra to, na krilu drugom Hudson Odoi. Sredina Mount, Kova, Kante, samo iz razloga da nas ne pregaze trkom, Kai treba jos da se uigra a i Malo ko moze trčati ko Mount. Ali Alonso mora biti iseljen iz Londona za ovu tekmu
Eventualno, upariti Kaia i Wernera, na krilu Odoi (Pulisic i Ziyech su out ja mislim) i Mount jebi ga

Otvoren mec moze otici na bilo koju stranu, nadam se da necemo gledati onu smijuriju od formacije kao protiv Brightona. 

Nas minus je sto vjerovatno nece igrati Chilwell, Ziyech i Silva, valjda ce Alonslowa zakucati na klupu i staviti Havertza iza napadaca. 

ÄŒitao sam da je Silva spreman igrati i Pulisic isto, ali nemoj me držati za riječ. Ako neko konkretan potvrdi, postaviću ovdje. 

• Autor

Čitao sam da je Silva spreman igrati i Pulisic isto, ali nemoj me držati za riječ. Ako neko konkretan potvrdi, postaviću ovdje.

Za Pulisica je rečeno da su zasrali jer je počeo trenirati te je to prouzrokovalo "a few steps bac in recovery" na šta sam ja skršio few Gods

Za Pulisica je rečeno da su zasrali jer je počeo trenirati te je to prouzrokovalo "a few steps bac in recovery" na šta sam ja skršio few Gods

ÄŒuo sam da Bog praÅ¡ta, al me nemoj držat za riječ. 

• Autor

Kepa

James SIlva Zouma Chilwell ?

Kova Kante

Mount (Havertz)

Hudson-Odoi Tammy Werner

Ne vjerujem da ce se rizikovati sa Pulisicem, za Ziyecha ne znam kakvo je stanje. Nadam se da nece opet biti toliko glup i izaci na Lpool sa 3 stopera, ne bih ni gledao utakmicu u tom slucaju.

Havertza sam stavio iz sigurnosnih razloga, da mi skaro ne pokuca na vrata, ako momak nije spreman neka ga, neka se adaptira jos ovo kolo, jeben je Lpool, pojesce ga u sredini

Odoi nema sanse da ce poceti u prvih 11. Tammy isto tesko.
Silva ne vjerujem da je jos spreman za ovakve utakmice. Vjerovatno Christensen opet nazalost.

Mount ce biti u prvih 11, za njega ce se izmisliti pozicija ako treba.

Ja se ne usuđujem prognozirati sastav. Ovaj nije spreman, ovaj je spreman ali se neće rizikovati sa njim, ovaj spreman ali loš, ovog nikad ne stavlja, ovaj nije imao treninge itd. Mislim da će Kante, James i Werner sigurno igrati, za ostale nisam siguran.

Ma neće Silva 100% igrati, spreman jeste, ali Å¡toperi su odigrali dobru utakmicu protiv Brightona. Mada svi znaju da protiv Liverpoola neće izdržati i ja bih gurnuo silvu umjesto Christensena a Azpija lijevo. Tako da ni komunikacija ne bi bila problem. Ako budu igrali Silva i Pulisic i Kova winamo 100%. 

Steta sto ziyech i Pulisic nisu spremni. Ziyechovi pasovi, Liverpoolova visoko postavljena odbrana, a Wernerova i Pulina brzina, mislim da bi ih napunili do vrha.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.