25. oktobar 2020.5 god. comment_304910 Kada igrac dođe u te godine najbitnija je njegova psiha i to da li jos uvek želi da se dokazuje i igra na visokom nivou i daje sebe za tim. Silva je i dalje vrhunski profesionalac i ambiciozan fudbaler. Imaju ovi naši mladići dobre uzore u njemu ali i u Kabaljeru i Ziruu. Ljudi uvek daju maksimum i odrde posao koliko su u mogućnosti. Zbog toga mi je nekako zao sto nas je Pedro napustio. On je takođe bio čist primer sportske etike. Prijavi
4. novembar 2020.5 god. comment_305277 Još jedna odlična partija, čitanje igre, igra s loptom, sve čista 10ka. Prijavi
7. novembar 2020.5 god. Autor comment_305368 Samo mi je zao sto nekim spletom okolnosti nije ranije stigao u klub. Jos samo da nauci taj engleski da se lakse sporazumijeva s ostalim igracima i top. Prijavi
18. novembar 2020.5 god. comment_305565 Odigrao svih 90 minuta protiv Uruguaya sto bi moglo znaciti da propusta Newcastle. Prijavi
18. novembar 2020.5 god. comment_305574 Odigrao svih 90 minuta protiv Uruguaya sto bi moglo znaciti da propusta Newcastle. rudiger nije igrao za njemacku, sto znaci da starta protiv njukasa Prijavi
18. novembar 2020.5 god. comment_305576 Što se nikad ne desi da ne može igrati za Brazil jer je igrao za nas? Prijavi
19. novembar 2020.5 god. comment_305598 Što se nikad ne desi da ne može igrati za Brazil jer je igrao za nas? Jedno je repka, drugo klub i to razumijem. U reprezentaciji se igra za prestiž, sa puno emocija i jednostavno ima neku svoju čar. Jedna je repka, klubova promijeniš nekoliko puta tokom karijereOsvojiti SP je najveća stvar u nogometu za igrača Prijavi
22. decembar 2020.5 god. comment_307053 Kakva dominacija sinoć. Gol glavom, a onda neprelazan u odbrani. Toliko je udaraca primao, ali nastavljao je da igra. Samo da godine i povrede ne uzmu svoje. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309095 Toliko dobru sezonu igra ovaj momak. Kakav je uzitak imati jednog normalnog, smirenog, inteligentnog a opet jakog stopera nakon godina Luiza, Ridigera, Kristensena pa i Kejhila cesto. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309102 Inteligentnijeg stopera nisam gledao od Terrya. Strasan igrac. Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309141 Vrhunski, svugdje ga ima i sve stiže. Baš inteligentan igrač Prijavi
31. januar 2021.5 god. comment_309147 Sve je receno ali moram da ga pohvalim ipak. Majstor ove igre. Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309328 Meni je najfascinantije da lik ima 36 godina i da je ovako fizički spreman, dakle pored svog znanja, iskustva i inteligencije koju ima on je fizički na vrhunskom nivou, uopšte ne zaostaje, čak kada ga uporediš sa Silvom od prije 5-6 sezona uopšte nema nekog pretjeranog pada. Samo ga treba čuvati i rotirati koliko toliko da izgura sezonu na vrhunskom nivou Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309339 Meni je najfascinantije da lik ima 36 godina i da je ovako fizički spreman, dakle pored svog znanja, iskustva i inteligencije koju ima on je fizički na vrhunskom nivou, uopšte ne zaostaje, čak kada ga uporediš sa Silvom od prije 5-6 sezona uopšte nema nekog pretjeranog pada. Samo ga treba čuvati i rotirati koliko toliko da izgura sezonu na vrhunskom nivou U formaciji sa trojicom pozadi može komotno i sledeću sezonu da odigra na visokom nivou ako ispred njega stoje dva fizički jaka i brza stooera. Kvalitetna, naravno. Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309343 Interesuje me kako će izgledati zadnja linija na utakmicama kada Silva bude odmarao. Nešto mi u glavi govori da će Christensen biti TAJ. Prijavi
2. februar 2021.5 god. comment_309373 Ma bolje rudiger nego danac, iako su oba tempirane bombe Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309418 A u pm, gdje bas najbolji igrac odbrane da se povrijedi sad. Steta bas. Jos kad vidis ko mu je zamjena. Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309419 Haj, barem ce ga nadam se zamijeniti Zouma, a ne debil Christensen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.