10. novembar 2024.1 god. comment_359967 Ma realno srali smo po njemu, ali i zaslužio je. No, Arsenal ga je otplatio 65 miliona i tu nam je uslugu učinio, i prešao bih preko njegovog proslavljanja gola lahko upravo zbog toga. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_359974 Najbolji transfer ikada ubjedljivo, daleko iza je Oscar sa svojim transferom. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_360006 Hvala njemu na onom golu i peharu lige prvaka, samo naprijed momcino. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360018 Jebem te usta skrbava. Nek su ga nasi tukli ceo mec. Idiot. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360023 3 hours ago, Whisper said: Jebem te usta skrbava. Nek su ga nasi tukli ceo mec. Idiot. Jedan od mrzih igraca i pojava. Prijavi
11. novembar 2024.1 god. comment_360042 18 hours ago, diablo_bih said: Najbolji transfer ikada ubjedljivo, daleko iza je Oscar sa svojim transferom. Mount je iza Havertza, i to ne daleko. Čak je za mene i veća izdajica i govno od ovog, i siguran sam da bi ga i ostali vise mrzili da nije stalno povrijeđen otkako je Unitedu. Jesse Lingard white version, samo vajb no skill. Prijavi
14. novembar 2024.1 god. comment_360077 Zbog čega ovaj mrzi Čhelsea i navijače a postigao je gol za pobjedu u finalu Lige Prvaka. Barem treba ispasti čovjek a ne kreten. Prijavi
14. novembar 2024.1 god. comment_360079 Jer je debil. I bio je debil dok je igrao kod nas, ne da gol par mjeseci, onda ga uvalja nekako ne zna ni sam kako pa utisava sopstvenu publiku koja ga navodno proziva. Sad je takodje utripovao da je bitan faktor, da njega neko proziva i sta vec ne, pa dobijes ovakve reakcije kad da gol. I Timo Werner igra za gradskog rivala pa ga i dalje navijaci manje vise gotive jer je uopsteno imao bolji karakter pa i dok je bio igrac. U svakom slucaju ne vidim nikakav razlog za nezadovoljstvo, cak i razlog vise da budemo srecni sto su ga prodali za tolike pare. Prijavi
12. januar 2025.1 god. comment_361620 Prvo je promašio zicer zicera, pa onda i penal. Ali eto izborio je penal za Odegarda. Ipak ga je Arsenal otključao. Prijavi
4. februar4. feb comment_370825 Kakva saka jada. Doveli ga iz Njemacke, osvojio Ligu Sampiona kod nas sto ce mu mozda ostati jedini put u zivotu. Navijaci mu pjevali, podrzavali ga, nikad nista ruzno nije dozivio. Iz cista mira provocira sinoc. Prvo izjavama pa onda na terenu. Seljak mali. Prijavi
5. februar5. feb comment_370829 Svim srcem navija da City uzme ligu i da mu se Kovacic popisa u usta. Prijavi
7. februar7. feb comment_370844 Samo da mu se najebem majke za ono nakon postignutog gola u kupu, bravo nisi promasio prazan gol jebem te usta skrabava, jebo te Arsenal te jebo Prijavi
7. februar7. feb comment_370857 A Govnar u finalu za malo promasi ono protiv Sitija, mislim da bih umro Prijavi
29. juni29. jun comment_373090 Da nastavim niz, bravo za penal i aj sad malo da odmaras. Treba da zahvalis sto te je Celzi doveo i sto si osvojio LS. Raspadu jedan raspali posrani. Prijavi
29. juni29. jun comment_373091 Aaaaa jest mi zao sto je ovo magare promasilo penal, smrc smrc smrc Prijavi
29. juni29. jun comment_373092 Dva belca promasila penal, eto zasto treba zameniti etnicku kompoziciju nemacke sunni muslimanima i Afrikancima Prijavi
30. juni30. jun comment_373098 Ma ne vjerujem da će dovesti to govno u klub a ako to govno imalo ima samopoštovanja onda neće ni on dolaziti nakon svega što je govorio. Ne mora da poštuje Chelsea FC i navijače ali neka ispoštuje sebe. Btw, i nije neki igrač. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.