21. juni 2023.3 god. comment_345935 Jel moguce da smo uspjeli magarca za takvu lovu prodati? Uh nisam ovo ocekivao, mislio sam da ce parazitirati narednih 5 godina u klubu. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345936 Iznenadilo me ovo da ostaje u engleskoj i to da ga arsenal mazne. Do sada sam mislio da ce ga Bayern pokupiti nekako. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345940 Cena i nije tako losa s obzirom kako je igrao, al je samo problem sto je u pitanju konkurencije. Sa gledišta da svako drvo danas vredi 100milki ovo je i malo. Npr atletiko Felixa bi uvalio za min 100 milki. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345941 Odlicna cifra, nevjerovtno mi je da su ga uspjeli prodati Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345945 Svi su rekli odlična cifra, za ono sto je pokazao kod nas i predobra. No, opet sam mišljenja da će uspjeti u Arsenalu.Kod nas je doveden pod pretpostavkom da ćemo igrati fudbal kakav igra Arsenal sad, a nikad nismo dostigli igru ni blizu njihovoj. Ukoliko neko skonta da on mora i da ojaca bar malo, bice im odlicno pojačanje. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345957 Ne pamtim je li ikad bio veći hype oko dolaska nekog igrača u Chelsea. Dovodimo generacijskog talenta, Roman pokazuje mišiće, uzimamo igrača Realu i Bayernu, najtraženiju robu na tržištu, može igrati na svim pozicijama u napadu. Osim gola u finalu Lige Prvaka i par rijetkih Bergkampovskih poteza nemam puno toga lijepog da zapamtim. Ne može igrati nijednu poziciju, nema kreaciju, nema brzinu, nema šut, nema dribling. Ima samo skok u kombinaciji sa lošom igrom glavom. Probali smo ga svugdje, probali sa različitim trenerima u različitim sistemima i uvijek nekonstatan. Odigra tu i tamo neku nestvarno dobru utakmicu što je premalo da ga se trpi ostatak sezone. Žao mi je, ali nakon tri sezone ne mogu žaliti zbog njegovog odlaska, pogotovo kad vidim koliko ćemo para dobiti. On u Arsenalu ne može biti u prvoj postavi. Jesus je bolja i prava devetka i lažna devetka od njega, Saka je bolje desno krilo, lijevo ne ulazi u ozbiljno razmatranje, a Odegaard je bolja desetka. Može biti samo rezervna opcija za neke od tih pozicija. Davati tolike pare za nekoga ko ti nije starter i ko se već pokazao nekonstantnim u toj ligi je loš poslovni potez. Vjerovatno su ga kupili zbog partija u Leverkusenu, ne mogu zamisliti da je neko gledao Chelsea 3 godine i procijenio da Havertz vrijedi ove pare. Vidio sam na nekim mjestima da se navijači Arsenala nadaju da će biti zamjena za Xhaku, vrhunac poznavanja igre. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345958 Dovodi se kao rotacija Jesusu. Dogodine igraju i LP, tako da triba im zamjena za njega, bit će dosta prilika za njega. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći u klubu koji stvarno igra s lažnom devetom i tako je postavio sustav, a ne u klubu koji ga drži na poziciji špice (jer nema drugog i jel je puno plaćen pa mora igrat negdi) i očekuje od njega da bude klasična špica i zabija 100 golova. Ne bih se začudio da progira kod njih... Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345961 Ma imaju onog momka sto je po francuskoj nadavao se golova Balogun il kak se zvao vec Ja ga vidim kao zamjena odegardu tj konkurenciju Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345962 Ma zaboli me i kita gdje ce njima igrati, sad je to njihov problem Samo da vise bude zvanicno, sve kontam da ce se predomisliti. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345966 Živo me zanima kako će se pokazati u Arsenalu. Hvala mu za onaj gol u finalu koji nam je donio klempu, to mu je ujedno bila i najjača sezona, mislim da je pametan potez bio što smo se rastali. Prijavi
21. juni 2023.3 god. comment_345992 On nije želeo novi ugovor. Mozda bi se predomislio ako bi se plasirali u top4 sledeće sezone, ali nije vredan cekanja. Uzeli smo odličan novac na njemu, u plusu smo na tom transferu knjigovodstveno. Hvala mu i srecno. Prijavi
24. juni 2023.3 god. comment_346080 Hvala i aj zdrao, toliko sam bio uzbudjen kad je dosao a ispao je flop. Prijavi
24. juni 2023.3 god. comment_346081 Sad skaro prosipa istu suplju na arsenalovom balkan forumu, a oni se nalozili. Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346100 Tačno ne znaš šta da kažeš, što se novca tiče ništa izgubili sa njim nismo, da je sad neka flopčina opet nije, da je ispunio očekivanja ni blizu, totalno neki neutralan transfer Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346106 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Tačno ne znaš šta da kažeš, što se novca tiče ništa izgubili sa njim nismo, da je sad neka flopčina opet nije, da je ispunio očekivanja ni blizu, totalno neki neutralan transfer Kako ne znam sta da kazem? Apsolutno mi je zadovoljstvo sto smo se njega rešili. Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346109 2 hours ago, Whisper said: Kako ne znam sta da kazem? Apsolutno mi je zadovoljstvo sto smo se njega rešili. Vjerovatno je Kun mislio na Kulibalija a ne na ovog magarca. Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346115 Govorim na utisak kakav je njegov boravak u klubu ostavio, nikakav bukvalno kao da ga nije bilo, osim tog gola u finalu lš i onog penala na klubskom svjetskom ničega više se ne sjećam Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346145 On 6/26/2023 at 2:12 PM, Kun Aguer0 said: Govorim na utisak kakav je njegov boravak u klubu ostavio, nikakav bukvalno kao da ga nije bilo, osim tog gola u finalu lš i onog penala na klubskom svjetskom ničega više se ne sjećam Pa to ti govori da budes sretan sto je otisao Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346160 Sluzbeno magarac presao u Arsenal. Odlican potez. Decko nista nije pokazao. Na konto gola u finalu LS mislio sam da ce jos godinama parazitirati u klubu. Hvala Bogu pa ga necemo vise gledati kako se pati sa svakom upucenom loptom. Neka ide u Arsenal, apsolutno nemam nista protiv. Super smo lovu izvukli. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346164 Panjvertz Ne znam, za mnogo bolje igrace mi je bilo krivo sto su otisli ili bili prodani. Ovog ne svrstavam u iste. Prijavi
1. juli 2023.3 god. comment_346289 Bas me zanima kako ce izgledati u arsenalu, u ekipi koja ima neki sistem igre. Vjerujem da je dosao da bude konkurencija odeegardu pa ce igrat ko bude u boljoj formi a iza njega rice i partey ako ostane Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.