Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mason Mount (2015-2023, 195 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 964
  • Pregledi 54,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ove pantalone što je obuko su me podsetile na kultnu priču iz vremena kada smo krenuli u školu, kod učiteljice,  tada je drugar uspeo verovali Vi ili ne, da u stojećem položaju isere jedan čvrsti, pro

• Kun Aguer0
    Kun Aguer0

Jeste prošla uprava zajebala što mu nije produžila ugovor na vrijeme ali to nije nikakvo opravdanje da ti odbijaš 200k+ sedmicno. Niti je ispao iz prve postave niti ništa, navijači su ga voljeli do  z

• To bi značilo da već ima preko 50 asistencija iz prekida što ga svrstava u red najboljih izvođača prekida svih vremena. Naravno da nije tačno. Evo recimo asistirao je u Ligi Prvaka za Zakarijin g

Objavljene slike

Koja borbenost, trka, želja, bilo ga je doslovno svugdje.
Strašno odigrao, baš mu meda nisu mogli braniči tottenhama, izluđivao ih je svojim utrčavanjima u prostor i pronalaskom prostora.
Na svakoj je lopti bio, prava opasnost za protivnika.
Slažem se, možda i moj miljenik u ovom timu.
Trgni se malo momce, ovo sto prikazujes posljednja dva mjeseca je u rangu Watforda i to Watforda prije Piersona. A nije da mu Lamps ne daje povjerenje, da mu mijenja pozicije desno krilo, lijevo, ofanzivni veznjak...
Mora ovo bolje...

Stvarno nam treba neko da ga odmeni, sem njega mi isturenog veznog nemamo. Tu je Barlki al covek nikako da se iscupa iz povreda. 

Dajte nam Eriksena.

Dobar je Mount, samo oscilira dosta ali to je karakteristika vecine mladih igraca. Imajte u vidu da je momak prosle sezone igrao drugu ligu a sad odjednom se od njega ocekuje doprinos svako kolo za klub u top 4 Premiershipa. Njemu treba tu konkurencije i rasterecenja. Ja ne znam zasto se ne pokusa s Pulisicem iza napadaca ponekad, pogotovo protiv ovih bunkerasa.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Odigrao je dobro protiv Tottenhama, a ovo ostalo u zadnje vrijeme je bljedunavo, ne pronalazi prostor i nije bio neka opasnost
Ma ne, ne treba nam jos jedan ofanzivni vezni.
Gde god da je nestala forma s pocetka sezone treba mu valjana konkurencija, jer ovako ne ide. Silom da igra i da se silom vrati u formu ne moze.
  • 2 sedmice kasnije...
Mali je katastrofa. Trci ko muha bez glave, okrece se oko lopte, podapinje sam sebi.. Nista odigrati ne moze.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.