10. maj 2013.13 god. comment_121417 Nemam pojma, vjerovatno nije. Nisam gledao nego nadjoh na youtubeu :D To bi whis trebao znati. Prijavi
10. maj 2013.13 god. Autor comment_121423 Ja ovdje ne vidim da je CFC majica u pitanju. Jeste Adidas template, ali nema dokaza da je CFC :/ Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121427 Jel igdje rekao šta za Chelsea ? Ne. To je bio sam kraj emisije, kad je pokazao majicu, skidajuci prsluk uz reci: "... Samo da se vidi ovaj dres Chelsea-ja..." Ja ovdje ne vidim da je CFC majica u pitanju. Jeste Adidas template, ali nema dokaza da je CFC :/ Ti si opet na drogama. Ako sam ja rekao da se pojavio u odredjenoj emisiji, valjda sam ja tu istu emisiju i gledao. Idi molim te trazi slike maloletnica po FB-u. Prijavi
10. maj 2013.13 god. Autor comment_121433 Ne. To je bio sam kraj emisije, kad je pokazao majicu, skidajuci prsluk uz reci: "... Samo da se vidi ovaj dres Chelsea-ja..." Ti si opet na drogama. Ako sam ja rekao da se pojavio u odredjenoj emisiji, valjda sam ja tu istu emisiju i gledao. Idi molim te trazi slike maloletnica po FB-u. Ja ih tražim ti ih lajkaš :D Šta se odmah ljutiš, bre. Ne vidi se da je majica CFC-a, to je činjenica. A druga stvar što si ti to vidio. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121434 Ja ih tražim ti ih lajkaš :D Šta se odmah ljutiš, bre. Ne vidi se da je majica CFC-a, to je činjenica. A druga stvar što si ti to vidio. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121435 Definitivno je naša majica, ova što je soxx postavio. Gledam ostale video isječke i vidi se grb CFC-a. Evo ga, na 3:20 kaže: http://www.youtube.com/watch?v=pYKHThO4fHs Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121437 I ovaj kreten Ivan Ivanović, mamu mu jebem glupu, postavi najdebilnije pitanje moguće. Idiotu glupi ! Prijavi
10. maj 2013.13 god. Autor comment_121440 Dajte mi da ubijem Cae-a, robijacu koliko god da treba. Smiri se i smotaj nešto...Bit će ti bolje :D Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121443 Smiri se i smotaj nešto...Bit će ti bolje :D Smotacu te u tepih, vezati bodljikavom zicom i baciti u neku reku. Prijavi
10. maj 2013.13 god. Autor comment_121445 Smotacu te u tepih, vezati bodljikavom zicom i baciti u neku reku. Koje boje će biti tepih? I koja je rijeka u pitanju? Opiši mi malo to, ovako mi je sve nekako mutno. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121446 Koje boje će biti tepih? I koja je rijeka u pitanju? Opiši mi malo to, ovako mi je sve nekako mutno. To te lozi je l. sitni detalji :-? Nece da moze ;) Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121450 Pazite ovo... Cae je uspjevao razumjeti portugalske emisije koje su govorile o dolasku Hulka i napisati na osnovu toga vijest, a ne može zapaziti čovjeka koji pola minute u punom kadru stoji u našoj majici :D Mother of preseravanje :D Prijavi
10. maj 2013.13 god. Autor comment_121451 To te lozi je l. sitni detalji :-? Nece da moze ;) Haha koji si ti meni kralj Peđa. Podsjećaš me na leskovačku mućkalicu, leskovački roštilj, grad Dallas u Texasu, film "Uposlenik mjeseca" i automobil Zastava 10 (Fiat Punto Classic). Ali vratimo se temi. Probat ću saznati da li tko iz Young Moneyja simpatizira Plavce i to vam predočiti ovdje. Ali o tom po tom. Kad bude prilike.Pazite ovo... Cae je uspjevao razumjeti portugalske emisije koje su govorile o dolasku Hulka i napisati na osnovu toga vijest, a ne može zapaziti čovjeka koji pola minute u punom kadru stoji u našoj majici :D Mother of preseravanje :D Ma bilo mi lijeno premotati Balaša, dok soxx nije postavio na šutboksu "3:30" ;) Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121694 Meni je ionako oduvijek bilo: Đole pa ispod njega Bog pa onda ispod svi ostali... :D Aaaaaa, sretan sam ko malo dijete. Dorđe veličina uvijek bio, sada je gromada. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121977 http://www.youtube.com/watch?v=ivrYCHNaDKA Ivan Ivanovic? Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121986 http://www.youtube.com/watch?v=ivrYCHNaDKA Ivan Ivanovic? Ovo je ona emisija kad je išao Banetu u posjetu... Nije on navijač, ovo mu je posao. Vjerujem da bi obukao crveni dres da je Vidiću išao. Prijavi
12. maj 2013.13 god. Autor comment_121987 http://www.youtube.com/watch?v=ivrYCHNaDKA Ivan Ivanovic? 100% on. Prijavi
12. maj 2013.13 god. comment_121992 100% on. Ne mogu da provalim kada koristis sarkazam,a kada ne. Pa mozda nije slucajno sto je kod njega Balasevic pokazao dres Chelsea,tako odjednom i sto ga je obukao :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.