Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Poznati navijaju za Chelsea

Istaknuti odgovori

• Odgovori 361
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Autor

Najfascinantniji razred na Balkanu jedne sarajevske mješovite škole. Od njih 29 čak 17 navija za Chelsea.

0lQcDMS.jpg

A na Chelsea ih je navukla plavokosa djevojka u prvom redu u rozim hlačama. Svaka joj čast.

Plavokosa djevojka koju vam spominjem se zove Bea Vitina. Očuh joj je sedam godina radio u Chelseaju kao poveznica za medjunarodne odnose jer priča šest stranih jezika. Radio je još u doba prethodnog vlasnika kluba Kena Batesa. Lik i dan danas ima odlične veze i odnose s ljudima u upravi kluba. Danas radi u OHR-u u Sarajevu. On je inače Britanac. Zbog tog Beina ljubav prema Chelseaju. ''Viralno'' je tu ljubav prenijela na svoje kolege iz školskih klupa.

• 1 mjesec kasnije...

Neki su znali, neki ne, ali Bill Clinton je navijač Chelseaja. Nekada najmoćniji čovjek svijeta i velika ljudina.

t1larg.bill-clinton.t1larg.jpg

• Autor

Neki su znali, neki ne, ali Bill Clinton je navijač Chelseaja. Nekada najmoćniji čovjek svijeta i velika ljudina.

t1larg.bill-clinton.t1larg.jpg

Ne znam, meni su on i John F. Kennedy najdraži US predsjednici, a ovaj Obama je šupak samo taki. O Bushevima ne treba ni govoriti, oni su posebna sorta ljudi hehe.

Ima još jedna jako dobra plavuša - glumica što navija za CFC, sutra ću vam postaviti.

Ne znam, meni su on i John F. Kennedy najdraži US predsjednici, a ovaj Obama je šupak samo taki. O Bushevima ne treba ni govoriti, oni su posebna sorta ljudi hehe.

Ima još jedna jako dobra plavuša - glumica što navija za CFC, sutra ću vam postaviti.

Aj mi objasni kako Afrikanac može biti predsednik USA?

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

da li je samo reklama ili Ana Ivanovic stvarno navija za Chelsea :D 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T0aToCaN6UY

Navija Ana za Celsi ,jednom davno u nekom casopisu je izjavila da navija za Celsi zbog toga sto Bane igra kod nas .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.