Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08 - Everton (H) 15.10.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

Dobra utakmica, šteta zbog primljenog gola jedino..

ÄŒech je bio bez posla, Terry odliÄan, Ivanović takoÄ‘er... Cole briljira ko i obiÄno, Bosingwa isto odliÄan. Mikel tih i radišan, Lampard nastavio s dobrim igrama, Ramires kralj. Mata i Sturridge najopasnija krila engleske lige opet ubijaju, Drogba kreativan ali u 16ercu blaga katastrofa.. svaki dodir nedovoljno dobar, lopta mu bježi, mislim da nije imao ni šut po golu.. a imao je prilika.

AVB je mogao dati šansu i malÄ‘im igraÄima umjesto Maloude ili Anelke.

Sve u svemu moramo biti prezadovoljni.

• Odgovori 70
  • Pregledi 4,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

OdliÄno su izgledali,ja prezadovoljan.E ovo je zaista bilo lijepo za gledat,svaka Äast momci samo nastavite.Mata fantastiÄan :rolleyes:

Da i ja prokomentarišem tekmu.

Opisao bih je prvenstveno kao rutinsku. Igrali smo onoliko koliko nam je trebalo. Iz tri prilike smo dali tri gola, ovo ostalo su neke poluprilike koje su zanemarive. Uglavnom, fino smo počeli sa odnosom prilike/golovi, što se vidjelo i protiv Boltona kada smo svaku ozbiljniju priliku pretvorili u pogodak. Napad fino funkcioniše, samo je Drogba tu klimav, vidi se da polako njegovo ističe, te da se Torres sada mnogo bolje snalazi u napadu. Šteta samo za onaj crveni karton. Što se tiče Ramiresa, to je postao igrač koji je veoma važan za nas i mislim da malo ekipa ima tako brzog i ubojitog veznjaka kao što je on. Zato ga treba čuvati k'o oči u glavi, a njegova slaba konstitucija i jeste razlog ovakvih povreda, mada mislim da nije ništa ozbiljno i da će se vratiti za 5-6 dana. Protiv Genka ga i nije nužno ubacivati jer se to svakako podrazumijeva da ćemo dobiti i sa drugim sastavom ako treba.

Eh, sad da i ja malo prokomentiram današnja dogaÄ‘anja. Kako drukÄije nego od igraÄa do igraÄa :D

ÄŒech - bez puno posla, lijepo se postavljao - 6.5

Bosingwa - u ofanzivi je bio solidan, al on je glavna mana naše momÄadi, defenzivno je ementaler, everton je stalno probijao preko te strane - 4.5

Ivanović - odliÄan i siguran - 7.5

Terry - vrhunski odigro, postigao i pogodak - 8

Cole - kao i uvijek, na svojoj razini - 7.5

Mikel - izvrstan danas, vidi se da je sazrio i dobio tehniku, okreće se, ne pravi greške i spasio nas je Äistog gola u onoj situaciji s Fellainijem - 8

Ramires - ide mu forma, valjda ga ozljeda neće sjebat - 7.5

Lampard - nije bilo ono izdanje kao protiv Boltona, no nije bilo ni ono tragiÄno izdanje u kojemu smo ga gledali na startu sezone - 7.5

Mata - Valencijo, hvala ti - 8.5

Sturridge - brz, dribler, tehniÄar, kako je samo osramotio onu trojicu driblingom - 8

Drogba - van šesnaesterca izuzetan, unutar šesnaesterca više ne probija bunkere kao nekad - 6.5

------------------------------------------

Malouda - ništa posebno nije pokazao - 5.5/6

Romeu - vrlo dobar za nekoga tko je dobio toliku minutažu - 7

Anelka - nisam ga vidio na terenu - %

Villas-Boas - ponovno nema Josha, Lukakuu se ne daje šansa, a forsiraju se Malouda i Anelka koji su na odlasku, kao i što se forsira Barcin klinac. No, s druge strane, dobro postavljena prva jedanaestorka, jebiga nije bilo Davida na raspolaganju, no igra je bila kao u Mouovo vrijeme. Sve u svemu - 7

Ovo su neke realne ocjene mada je mene danas najviše zadivio Mikel.

'It is uncertain whether Ramires will be fit for those games until he has a scan on his knee but Villas-Boas indicated the injury is a minor one.

Lijepe vijesti. :D

Bosingwa nije odliÄan u obrani ali nije ni toliko loš da ga ocijeniš sa 4.5, daleko od toga.. 6 naajmanje

Definitivno danas najbolji Juan Manuel Mata... Kraj Bosingwe prolaze kao da ga nema, danas ga nisu ni centaršutevi služil, po meni je najlošiji bio.

Oriol kriv za gol, ustvari svi su oni krivi jer su se opustili i dozovlili da nam zaprijete. Ali Romeu nije trebao pustit onog grka, njegov je igraÄ bio.

Krivo mi je kad prime gol u tekmama gdje dominiraju 85 minuta, gotovo u svakoj tekmi je bilo tako. Dominacija, 3,4, 5 golova postignemo i onda se primi taj jedan, jbm mu majku..Danas ako nisu mogli saÄuvat gol, neÄće nikad.

Štaje tu je, sljedeći Genk, vjerovatno pobjeda. Možda i s više golova razlike, nadam se tome. I da, možda ne primimo protiv belgijanaca go. Ko zna??

A što se same tekme tiÄe, mislim da bi nas igraÄi mogli ugodno iznenaditi i neoÄekivano lagano dobiti Everton, ekipu koja nam inaÄe nikako ne leži. :D

ZnaÄi majstor. :D

Tevez uÄi od 'Juannya Casha' kako se priÄa engleski. :lol: Kapa dole, majstore ! Za igru, ponašanje, izjave... Sretan sam što jedan ovakav igraÄ igra u našem timu.

http://www.youtube.com/watch?v=iACc2aQErdg&feature=player_embedded

Nisam na zalost gledao utakmicu vidim da je Chelsea ovo rijesio lakse nego inace kao sto sam ocekivao i rekao prije utakmice, sada lagano sa Genkom 3 boda a zatim par komada i QPR-u

gledao tekmu do neke 78 minute... i ono sto sam do onda vidio prezadovoljan sam... potpuna kontrola tekme... realizirali sve ozbiljnije šanse... a kaj se tice igraca apsolutno svi bili na svjetskom nivou sto se i od njih trazi... a Mata... pa on je Bog

Znate li zasto Matu u sali zovu Johnny Cash tj. Juanny (Huani) Cash?

Ja ne znam, pa me interesuje...

Znate li zasto Matu u sali zovu Johnny Cash tj. Juanny (Huani) Cash?

Ja ne znam, pa me interesuje...

Ma zajebancija neka njihova, kad novi igraÄ doÄ‘e u Chelsea postoji neki ritual doÄeka od suigraÄa kojeg svaki 'novajlija' mora proći. IzmeÄ‘u ostalog moraju pjevati neku pjesmu kad doÄ‘u u svlaÄionu, a navodno je Mata pjevao Macarenu. :D Ekipa se normalno pišala od smijeha pa su ga kasnije prozvali tako. ;)

PS. Benayoun je pjevao YNWA :lol: :lol:

@Wisey

Hahah...kakav car! :D

Malo je reci da mi se svidjaju ti rituali, koje imamo naravno mi. ;)

Mata sef, vec sam ga zavolio a tako malo je sa nama. Ima onu nevinu facu :D, i pored toga sto je majstor, cini se kao dobar covjek!

David Luiz 24 god

Ramires 24 god

Juan Mata 23 god

Daniel Sturridge 22 godine

Stvorili smo fantasticnu silu osovine, pokretacku snagu, koja ce drzati tim i donositi mu uspehe u vremenima koja dolaze !

Oni su nasa fantasticna cetvorka, i ne bih ih se odrekao, ni po koju cenu, nikad !!!

Ako njima dodamo pre svega Courtoisa, McEchrana i Lukakua, pa i ostale talente kojima raspolazemo, buducnost kluba je obezbedjena !

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.