Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08 - Everton (H) 15.10.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

osmautakmica.jpg

uvodniÄar: reLo

Uvijek teška utakmica protiv istobojnog kluba :( ali svi se nadamo najboljem ishodu :) hej ipak doma igramo.

Vaša predviÄ‘anja???

Evertonu je poljuljano samopouzdanje zbog domaćeg poraza protiv gradskog rivala Liverpoola. Samo se nadam da posljednje nesuglasice oko stadiona i vlasništva imena u našem dvorištu neće utjecati na dobru formu u koju nas je uveo AVB.

• Odgovori 70
  • Pregledi 4,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Everton je nedvojbeno dobra momÄad i neće biti tako lako protiv njih kao protiv Boltona.

Kao što si rekao, poljuljani su od gradskog derbija gdje su im sudaÄke pogreške odluÄile sudbinu, tu poljuljanost bi trebalo iskoristiti ranim golom, po mogućnosti u prvih 10 minuta, što bi ih ubilo u pojam, vjerujem da ako zabijemo gol vrlo rano i krenemo energiÄno u utakmicu, ne bi trebalo biti većih problema.

U ofanzivi se uglavnom oslanjaju na jednog ili dvojicu igraÄa, što bi, ukoliko to Luiz i Terry dobro odrade a vjerujem da hoće, dalo nama vjetar u leÄ‘a za potpunu kontrolu utakmice.

OÄekujem Ivanovića na boku umjesto Bosingwe, te već papagajski se nadam šansi za Josha.

Iskreno se nadam da će ova reprezentativna pauza proći bez povreda i da će svi stići zdravi. A što se same tekme tiÄe, mislim da bi nas igraÄi mogli ugodno iznenaditi i neoÄekivano lagano dobiti Everton, ekipu koja nam inaÄe nikako ne leži. :D

Ako mi je neki klub znao ostat u losem sjecanju to je Everton, uvjek zeznuta ekipa i cesto su znali namucit Chelsea, ali sada sam nesto jako uvjeren u pobjedu Chelsea a i Everton nije bas dobro poceo sezonu a i odlazak nekih jako bitnih igraca (Pienaar, Arteta, Yobo, Yakubu) i nedovodjenje adekvatnih zamjena ih je itekako oslabilo

ma ako ih je liverpool pobijedio onda ni nama ovo neće biti zadatak haha. :D :D

Bilo bi dobro ući u utakmicu kao protiv Boltona, u što kraćem periodu zabiti što više golova i onda u 2. poluvremenu dati priliku McEachranu i Lukakuu.

Everton nikako nije rival za potcenjivanje, iako su prodali dosta bitnih igraca... Tu su i dalje Cahil, Fellaini, Baines, Rodwell, Bilyaletdinov, Saha... Budemo li usli u utakmicu previse euforicno, vrlo verovatno da cemo biti kaznjeni. Oni igraju cvrsto i disciplinovano, i tesko im je dati gol. Slazem se sa ostalima, da im je samopouzdanje poljuljano i da to moramo iskoristiti u nasu korist. Nadam se ozbiljnom pristupu, golu Torresa i lepoj igri, koju inace forsira AVB..

Everton nikako nije rival za potcenjivanje, iako su prodali dosta bitnih igraca... Tu su i dalje Cahil, Fellaini, Baines, Rodwell, Bilyaletdinov, Saha... Budemo li usli u utakmicu previse euforicno, vrlo verovatno da cemo biti kaznjeni. Oni igraju cvrsto i disciplinovano, i tesko im je dati gol. Slazem se sa ostalima, da im je samopouzdanje poljuljano i da to moramo iskoristiti u nasu korist. Nadam se ozbiljnom pristupu, golu Torresa i lepoj igri, koju inace forsira AVB..

torres neće igrat jer mora odradit kaznu za crveni karton

Ovaj termin (subota, pola 7) mi je najgori. Nekako uvijek izmeÄ‘u tekma, ma ne možeš ni gledat pošteno. Everton jest tradicionalno nezgodna ekipa, al tradicije su tu da se ruše i došlo je vrijeme da mi to uÄinimo.

COME ON YOU BLUES !

ma ako ih je liverpool pobijedio onda ni nama ovo neće biti zadatak haha. :D :D

Bilo bi dobro ući u utakmicu kao protiv Boltona, u što kraćem periodu zabiti što više golova i onda u 2. poluvremenu dati priliku McEachranu i Lukakuu.

Liverpool ih ne bi ni pobjedio da neko od igraca Evertona nije dobio crveni karton i to negdje od 20 do 30 minute ne sjecam se, a golove dali tek u 78 i u 85 minuti.. tako nekako...

Treba biti oprezan ovu utakmicu, nezgodni su oni nama uvijek bili...

Liverpool ih ne bi ni pobjedio da neko od igraca Evertona nije dobio crveni karton i to negdje od 20 do 30 minute ne sjecam se, a golove dali tek u 78 i u 85 minuti.. tako nekako...

Treba biti oprezan ovu utakmicu, nezgodni su oni nama uvijek bili...

u pravi si, i to crveni uopšte nije bio :angry: :angry: . Kad sam ovo mislio nisam podcijenio Everton nego LIverpool hahahahaha :D :D :D. Ma Everton je i dalje solidna ekipa, ali iapk nisu onu što su bili dok su igrali PIenaar i Arteta :D

Uvik su bili nezgodni ali mislim da se prednost domaćeg terena mora iskoristit i da će se upisat pobjeda sa 2 i više razlike pa ću to i na kladionici odigrat.. :D ÄŒisto sumnjam da će AvB gurati McEachrana ako ne bude siguran rezultat a i tada je upitno, nije bitno ko da gol ni tko će najbolje odigrat samo da dobiju i ostaje na mse nadat da će liverpool izvuć bar bod protiv manchestera.. :)

tacno najgori termin <_< vjerovatno cu odgledat jedno poluvrijeme i to dok se spremam za grad

Kakav mrtvi grad dok Chelsea igra, si ti lud? :P

Ako zabijemo rano moglo bi nam se otvoriti a inaÄe oÄekujem tvrdu utakmicu. PredviÄ‘am 2-1 za nas

David ce izgleda presedeti na klupi ovu utakmicu, i to je po meni sasvim opravdano, imao je zgusnut raspored, prosle nedelje, a bitne igrace treba cuvati i odmarati, da ne daj Boze ne dodje do povreda.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2049023/CHELSEA-v-Everton-David-Luiz-sit-out.html?ITO=1490

Chelsea ce imat jako tezak zadatak u ovom kolu... nekako me filing vuce da bude X2... ali nadam se pobjedi Bluesa.....:)

a najgori problem je termin tekme... nisu mogli dat gori termin... :(

Petr ÄŒech

Branislav Ivanović

David Luiz

John Terry

Ashley Cole

John Obi Mikel

Raul Meireles

Remires

Juan Mata

Sturridge

Didier Drogba/ Lukkaku

Ovaj sastav koji bi bio smrtonosan na ekipu Evertona. Još bi volio vidjeti u drugom poluvrementu (eto bar u 70 min) Josh-a, Romeu-a, mada mislim da to nije moguće :(

COME ON CHELSEA !!!

Offtopic: Kad je u pitanju zabijanje nekad se mora i zrtvovat utakmica da bi se zabilo :/

Ako je zakucavanje u pitanju, ja ti onda sekunde ne zamjerim, care.....samo naprijed, pa malo nazad, pa naprijed, pa nazad. :D :D

Heh, šta reći ?

Prošlo je dvije sedmice od Boltona, a meni se Äini ko dva mjeseca. Tako da jedva Äekam sutrašnji meÄ koji će biti dobar test spremnosti i uigranosti nakon ove reprezentativne pauze. OÄekujem neku patku Andrea za Moyesa koja će presuditi. Možda 4-4-2, možda Lukaku od prve minute... Vidjećemo. ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.