Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08 - Everton (H) 15.10.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

Slabo igramo protiv njih, svaka tekma neriješena, bar u ovih 5-6 sezona...

Ne znam, možda se to od sutra promjeni, u našu korisst. Vidjet ćemo.

• Odgovori 70
  • Pregledi 4,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Što se tiÄe sastava, vjerujem da će Luiz biti na klupi, što znaÄi da Bane ide na stopera a Bozz ostaje na beku, što može biti jako opasno po naš gol i treba Bane pomagati Bozzu na beku, a Mikel da se povlaÄi u sredinu. TakoÄ‘er, treba izbjegavati prekide i dati im što manje šanse za ubaÄaje u šesnaesterac, jer tu Bozz najviše kiksa.

U sredini bih volio vidjeti Mikela iz već navedenih razloga, Lampard mora zapoÄeti zbog forme koju ima, a treći može biti Meireles ili Ramires, sasvim svejedno. Možda ipak Ramires, jer mi je Meireles presliÄan Lampardu kao igraÄ.

U napadu ista trojka kao i protiv Boltona, znaÄi Mata, Sturridge, Tito.

Od Andrea oÄekujem da da jedno poluvrijeme Joshu (ukoliko Lamparda opet ne uhvate lude pa poÄne rešetati mreže, ukoliko se to dogodi, barem 20 minuta za McEachrana), minutažu za Meirelesa i Lukakua, kakvu-takvu.

Iako brojke kažu da nam Everton ne leži, brojke isto tako kažu:

Everton have not won a Premier League match at Stamford Bridge in 17 years. ;)

Evo upravo sada u ovakvim trenucima kada manU kiksa trebamo to iskoristiti, liverpool je dobro odgrao utakmicu, ali sada nam je jedina prilika da poberemo bodove.

Nadam se da ce biti jakooo dobra utakmica i da ce biti puno dobrih golova (oÄekujem pobjedu Chelsea 2 do 3 gola razlike) ;)

CHELSEA !!!!

ZnaÄi danas Josh ni na klupi, šteta ....

Ostalo nije loše, još da su tu Torres i David, al nema veze... AAJMMMMOOOOOOOOO

Igrom sam zadovoljan jer vidim da Everton igra dobru obranu i nemože se baš previše napravit.Bravo za pogotke Terryja i Sturrigda sad, nadam se da će netko od mlaÄ‘ih dobit priliku, idemo mirno ka pobjedi sad :D

ma odliÄno zaista. Još samo da bude clean sheet i fantastiÄno. Mata iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, Mikel i Ramires odliÄni, kao i cijela ekipa :D :D :D Sada mirno zatvoriti utakmicu i ako budimo u prilici zabiti još koji gol i dati priliku Lukakuu i Oriolu :D

Ako Everton krene ofenzivnije, bit će više prostora pa bi ih moglo dokrajÄit :)

Dobra igra, rezultat jos bolji!

Mata je nasa pokretacka snaga, lampard sve bolji i bolji!

U nastavku ocekujem da i Drogba proradi, pa da vidimo i Lukakua :)

Uh, odliÄno. icon_cool.gif

Rezultat boli glava u jednoj lošoj utakmici ponajviše zahvaljujući Evertonu koji igra veoma organizirano pozadi, navijaÄi Uniteda bi to nazvali klasiÄnim bunkerom. :D

U drugom poluvremenu nadam se da možemo ovo mirno privesti kraju bez primanja nekih glupih golova. Ako budemo imali visoku prednost i oko 70. minute dati priliku Lukakuu. Uglavnom, jedna fina prednost protiv neugodne ekipe. ;)

PS. Matu Äuvati ko suho zlato, bojim se da ga neki majmun ne polomi

Na samom poćetku je bilo puno grešaka, u dodavanju. Vremenom se to poboljšalo. Rezultat odliÄan, Mata razvaljuje, Sturridge odliÄan.. Ja zadovoljan, samo da ne prime gol, onda će tek biti odliÄno...

Danas dobar Chelsea pravo, sad jos da uvale Evertonu dva komada u drugom poluvremenu i bilo bi savrseno. :D

Dvije mrlje na ovu inaÄe neoÄekivano laganu i ubjedljivu pobjedu: povreda Ramiresa i ponovo primljeni gol. icon_cry.gif

Bojim se za Ramiza, jer mi ono nije izgledalo bezazleno. Čini mi se da je problem s koljenom, odmah sam se sjetio Essa. Iskreno se nadam da će biti sve u redu sa njim. Ipak je to Blue Kenyan. icon_cool.gif

Malo smo se previše opustili i koncetracija je pala pred kraj utakmice što je rezultiralo primljenim golom. Opet nismo zadržali clean sheet, ali mislim da smo generalno defanzivno izgledali puno bolje nego prije. Uigraniji smo što se vidi i po broju offsidea Evertona. icon_e_wink.gif

Lijepo je ovako biti u sjeni Manchestera, reko sam već da smo tad najopasniji. Zasad sve ide po planu.

Next up: Genk. icon_e_smile.gif

Na kraju 3:1!

Zanimljivo je da protiv nas protivnici uopste ne stvaraju puno sansi, ali ne mozemo proci bez primljenog gola, inace danas je samo Stoke ostao bez primljenog gola. Ali dobro je pa ova reprezentativna pauza nije negativno utjecala na nas, pa nastavljamo sa odlicnim igrama.

Zadovoljan sam igrom, potpuna dominacija, zadovoljan rezultatom, jer smo konacno prekinuli tu crnu seriju protiv Evertona. Pun pogodak je dovodjenje Mate, strasan je sa svojim kretnjama, loptama i driblinzima, ima sve. Sturridge pokazao da je vrhunski tehnicar, to sam znao i prije, ali danas je u nekoliko situacija odlicno okretao po 3 igraca oko sebe, skoro uvijek kada je bio 1 na 1 lako je prolazio, i neopisivo mi je drago sto je u formi.

Generalno, manje-vise svi su danas bili dobri...

Nadam se da ce Ramires biti OK.

Prisli smo na bod United-u i na 3 City-ju, samo moramo nastaviti u ovom ritmu i to ce biti dobro!

Sada se okrecemo mecevima LS. ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.