Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jorginho (2018-2023, 213 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 55,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

https://twitter.com/InsaneEden/status/1028293934462717952?s=19

Maestro nego šta! Ne znam kad je Chelsea zadnji put ovako gotivnog igrača kupio
Ofanzivno strasan igrac, preslikan Kross. Igra sa tolikom zreloscu, vecinom sve na prvu bez nepotrebnog meljanja ili prijema lopte. Dokaz da igrac moze biti vrhunski i bez neke brzine ili driblinga.

U odbrani malo skripi ali njegov doprinos u napadu i distribucija lopte su od prevelike vaznosti da mu se ista moze zamjeriti.

Kad se sjetim da sam prizeljkivao Zielinskog umjesto njega :O mada je i Zielinski top igrac ali drugacijih karakteristika.

John Obi Mikel dao i vise golova i asistencija u karijeri od ovoga, a mi se uzdamo da ce ovaj da nam donese neku igru :D

86 - Jorginho completed 86 passes out of a possible 92 in the first half (93.5%), 19 more than the whole Newcastle side combined (67).

Zašto ga zovu Žoržinjo kad je prvo slovo j a onda ima i g nikako nema smisla

čovek je Italijan Brazilskog porekla

Ako je ovo prvo Ž onda bi gi trebalo da se čita kao dž

znači Žordžinjo

Ili Horžinjo ili Hordžinjo

U Španskom J se čita kao H

Teško je

• 4 sedmice kasnije...

Meni danas mozda najbolji, izbacio 3 puta igraca naprijed svojim dodavanjima iza cijele obrane. Williana, Girouda i jos nekog, mozda i vise. 

Cuj dodam prvom do sebe, to mora da je neki debil izjavio.. ta nije Mikel

Momak je odlicno pojacanje, diktira tempo, odigrava brzo na prvu ili drugu, otvara uvijek prostor saigravima za pas i drugo rjesenje. Jedino je fizicki tanak, u duelu ga tresu ko slinu.

Ovdje dade cupavom levatu loptu za gol. Bolji napadac ovo daje i zavrsava tekmu za nas.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 2 mjeseca kasnije...
Jucerasnja predstava protiv Tottenhama je nesto najgore sto sam kao vrli pratioc ove igre za svog zivota vidio. Halo, pa mene ne bi Son onako prosao kao njega juce!
Meni ovo sve vise i vise izgleda da smo pukli 50 miliona na jos jednog Fabregasa. S time da ovaj ima i 2 vezna oko sebe pa opet izgleda kao usporeni snimak. Ovakve igrace treba tjerati da krv pisaju na pripremama, ubijati ih po 3 treninga dnevno.

kad smo i ja Diablo govorili da je ovom glavna vrlina dodati igracu do sebe, mnogi su stajali u odbranu ovom prevarantu, ali eto, da ne bude tako, i corava koka zrno ubode, pa i ovaj nekad uputi dobro loptu u 16terac

hahaahah, a jeste stvarno, covjek radi posao, dodaj najblizem do sebe, ali to radi na izvanredan nacin, brzo, i nema razmisljanja k'o kod Fabregasa 5 sati, pa se svi postave na svoje mjesto.

Problem je sto bi on to mogao raditi i sa ove Kanteove pozicije, ne vidim razlog da zbog toga bude u sredini. 

Klupica bi mu godila, vezao je sada par losijih utakmica al nista strasno, malo odmora i vjerujem kako ce biti bolje
  • 2 mjeseca kasnije...

Zviždanje momku kao da je on najveći problem kluba u trenutku. Pa nekad me stvarno sramota bude gledajući ovo. Zato je idiotska publika svršavala na Murinja kad smo gubili sve redom i bili 10. na tabeli.

Zviždanje momku kao da je on najveći problem kluba u trenutku. Pa nekad me stvarno sramota bude gledajući ovo. Zato je idiotska publika svršavala na Murinja kad smo gubili sve redom i bili 10. na tabeli.

Umjesto da zvizde poluigracima Alonsu, Luizu, oni zvizde Jorginhu koji je izabrao nas ispred Citija. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.