Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Svjetsko prvenstvo 2018

Istaknuti odgovori

• Odgovori 165
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ivanovicu mogao si i za sledece prvenstvo za progoziraš :D

a  htio sam ovu LIgu nacija usput prognozirati,nego mi bi mrsko traziti grupe :D 

Ovaj VAR je najbolja stvar što se dogodila nogometu u zadnjih 100 godina. Samo pravda i poštenje. A sigurno će se i čelendži uvesti uskoro, jer VAR ima dosta prostora za usavršavanje.

Fabijan Delph napustio repku zbog ženinog porođaja. Kakav gospodin :D sad nigdje ne piše da li će se vraćati...
Vratice se danas. Joj ove utakmice Rusija v Spanija.. Spanci ogadise fudbal, ovo sto oni igraju je smaracina teska. Milijardu pasova drugo poluvrijeme a nisu jedan sut imali da valja. Rusi prelimitirani zasad da nesto vise zaprijete, a vidjecemo jos 20 minuta do kraja sta ce se desavat. Pique i Ramos dva debila. Isco klasicno peglanje lopte, ne bi ja dao jednog Edena da mi nude po 10 ovih Iski i Asensija.
Uff Hrvatska jedva, nikakva utakmica sa nase strane, grozno odigrano, danci bili mozda i malo bolji ili u najmanju ruku podjednaki.. Dalje je sve moguce pa i do finala, posto je Engleska najjaci protivnik do finala

Hrvatska ako ovako bude igrala protiv Rusije ide kući, ne jer Rusi nešto znaju jer dapače nemaju oni pojma, ali kao domaćinima sve im ide u prilog. Danci su ekipa kojima duva košava kroz odbranu i Hrvatska da je ozbiljnija mogla je da ih nalupa par golova razlike. Takođe Danci su operisani u napadu i dovoljno je bilo vidjeti one poluakcije gdje ne znaju kako da završe akciju i uđu u gol šansu.

Hrvatska ako ovako bude igrala protiv Rusije ide kući, ne jer Rusi nešto znaju jer dapače nemaju oni pojma, ali kao domaćinima sve im ide u prilog. Danci su ekipa kojima duva košava kroz odbranu i Hrvatska da je ozbiljnija mogla je da ih nalupa par golova razlike. Takođe Danci su operisani u napadu i dovoljno je bilo vidjeti one poluakcije gdje ne znaju kako da završe akciju i uđu u gol šansu.

Pa ne znam bas u nizu su 18 utakmica bez poraza, u zadnjih x utakmica primili 1 gol, ako ista znaju se branit vrhunski.. Je da smo mi igrali lose, al ni Francuzi nisu izgledali nista bolje protiv Danaca..

Koju sreću smo imali, nije mi jasno kako smo prošli jer inače uvijek gubimo ovakve utakmice. Ono drugo poluvrijeme naše igre je možda i jedna od najgorih izvedbi koje sam u životu vidio. Samo napucavanje lopte naprijed koje su sve Danci pokupili, tri pasa po zemlji nismo spojili. Cijelo drugo poluvrijeme naši su izgledali ko mrtvaci koji nemaju snage 20 metara pretrčati što mi uopće nije jasno jer su skoro svi odmarali protiv Islanda. Jedino je Rebić izgledao kao da može trčati.

Čudilo me i što Dalić nije mijenjao ništa mada se izdaleka vidlo da nejde.

Nisam ovu Dansku prije pratio tako da ne znam jesu li dobra ekipa ili smo samo mi bili tako loši. Možda oboje.

Mislim da će biti bolje protiv Rusije, bolja igra bar. Rezultat tko zna.

Nije problem da nisu mogli trčat nego su nas Danci taktički nadigrali. Shvatili su da naša obrana ne zna iznjet loptu pa su pritiskali zadnju liniju a posebno je usmjeravali na Vidu koji je lopata u igri s loptom. Uspjeli su postić ono što su htjeli da je naša obrana bila osuđena na duge lopete Vide, koji em ne zna poslat dugu loptu, a čak i ako je uspije poslat Danci su puno više od nas pa su uglavnom osvajali takve duele... Jednostavno nismo bili sposobni iznjet loptu u njihovu polovicu i razvit igru. Tu ide po meni i krivica izbornika koji je puno ranije trebao napravit izmjene, jer Brozović koji je bio očajan je trebao pomoć u iznošenju lopte, kada je ušao badelj to je počelo opet bolje izgledat...

i takvi katastrofalni, znaci gore od ove igre ne moze, stvorili smo vise opasnih prilika nego Danci i uspjeli proci, to ohrabruje

Sta reci za Japance nesretne ? Nedostatak iskustva i fudbalskog znanja ih odvede kuci, i ako su imali mocnu Belgiju u konopcima.

i takvi katastrofalni, znaci gore od ove igre ne moze, stvorili smo vise opasnih prilika nego Danci i uspjeli proci, to ohrabruje

Da se nadovežem i na prethodni post tvoj, Francuzi su igrali sa pola druge postave protiv Danaca i plus su igrali na iks jer im je to garantovalo prvo mjesto, također se ni danci nisu bunili jer je i njima igrao X. Tako da su svi skontali i vidjeli da su oni tu izasli samo da 90 minuta prođe, niko se nije trudio.

Hrvatska taktički nadigrana ali opet prosla, sto je bitno, jer nakon Lukinog promašaja, Danci su bili u ogromnoj prednosti, pogotovo jer je onaj manijak nastavio onako da brani. Bitno da se prošlo, ide se na Ruse, jebene ruse, čvrste Ruse, tu će biti gutavo, mogući su opet produzetci

Da se nadovežem i na prethodni post tvoj, Francuzi su igrali sa pola druge postave protiv Danaca i plus su igrali na iks jer im je to garantovalo prvo mjesto, također se ni danci nisu bunili jer je i njima igrao X. Tako da su svi skontali i vidjeli da su oni tu izasli samo da 90 minuta prođe, niko se nije trudio.

Hrvatska taktički nadigrana ali opet prosla, sto je bitno, jer nakon Lukinog promašaja, Danci su bili u ogromnoj prednosti, pogotovo jer je onaj manijak nastavio onako da brani. Bitno da se prošlo, ide se na Ruse, jebene ruse, čvrste Ruse, tu će biti gutavo, mogući su opet produzetci

U principu da, sigurno da ce biti teska utakmica, rekao bih da su sanse 55-45. Hrvatska, necemo se lagat na svakoj poziciji ima boljeg igraca i sumnjam da ce dvije utakmice za redom odigrati onako lose. Mislim da odlucujemo sami o sebi i ako budemo igrali super, jednostavno tu Rusija ne moze parirati, zato bih dao malu prednost nama.

U principu da, sigurno da ce biti teska utakmica, rekao bih da su sanse 55-45. Hrvatska, necemo se lagat na svakoj poziciji ima boljeg igraca i sumnjam da ce dvije utakmice za redom odigrati onako lose. Mislim da odlucujemo sami o sebi i ako budemo igrali super, jednostavno tu Rusija ne moze parirati, zato bih dao malu prednost nama.

Prednost na strani Hrvatske svakako, čak po meni 65%, igrački dosta ali dosta bolji, kako god okreneš. Prednost Rusa, domaći teren, nemajuama bas nikakvog pritiska te imaju trenera koji je taktički zasad bio jako jako dobar, ako napadne na mane Hrvatske bit ce guravo ali opet vidim Hrvatsku u polufinalu

Football is coming home to Belgium

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.