29. juni 2018.8 god. comment_282082 Ivanovicu mogao si i za sledece prvenstvo za progoziraš :D Prijavi
29. juni 2018.8 god. comment_282083 Ivanovicu mogao si i za sledece prvenstvo za progoziraš :D a htio sam ovu LIgu nacija usput prognozirati,nego mi bi mrsko traziti grupe :D Prijavi
30. juni 2018.8 god. comment_282087 Ovaj VAR je najbolja stvar Å¡to se dogodila nogometu u zadnjih 100 godina. Samo pravda i poÅ¡tenje. A sigurno će se i Äelendži uvesti uskoro, jer VAR ima dosta prostora za usavrÅ¡avanje. Prijavi
1. juli 2018.8 god. comment_282099 Fabijan Delph napustio repku zbog ženinog porođaja. Kakav gospodin :D sad nigdje ne piše da li će se vraćati... Prijavi
1. juli 2018.8 god. comment_282102 Vratice se danas. Joj ove utakmice Rusija v Spanija.. Spanci ogadise fudbal, ovo sto oni igraju je smaracina teska. Milijardu pasova drugo poluvrijeme a nisu jedan sut imali da valja. Rusi prelimitirani zasad da nesto vise zaprijete, a vidjecemo jos 20 minuta do kraja sta ce se desavat. Pique i Ramos dva debila. Isco klasicno peglanje lopte, ne bi ja dao jednog Edena da mi nude po 10 ovih Iski i Asensija. Prijavi
1. juli 2018.8 god. Autor comment_282103 Odose i Spanci kuci i to zasluzeno. Otvara se hrvatima velika sansa za polufinale. Prijavi
1. juli 2018.8 god. comment_282104 Å panska govna otisla kuci, odlicno, jos govnavi urugvaj sa antifudbalom i albanija da ispadnu :D Prijavi
1. juli 2018.8 god. comment_282107 Uff Hrvatska jedva, nikakva utakmica sa nase strane, grozno odigrano, danci bili mozda i malo bolji ili u najmanju ruku podjednaki.. Dalje je sve moguce pa i do finala, posto je Engleska najjaci protivnik do finala Prijavi
1. juli 2018.8 god. comment_282108 Ma bravo. Kakva je ludnica kod nas u kaficu bila veceras, mogu samo zamisliti trenutno stanje u Zagrebu il Splitu. Prijavi
2. juli 2018.8 god. comment_282115 Hrvatska ako ovako bude igrala protiv Rusije ide kući, ne jer Rusi neÅ¡to znaju jer dapaÄe nemaju oni pojma, ali kao domaćinima sve im ide u prilog. Danci su ekipa kojima duva koÅ¡ava kroz odbranu i Hrvatska da je ozbiljnija mogla je da ih nalupa par golova razlike. TakoÄ‘e Danci su operisani u napadu i dovoljno je bilo vidjeti one poluakcije gdje ne znaju kako da zavrÅ¡e akciju i uÄ‘u u gol Å¡ansu. Prijavi
2. juli 2018.8 god. comment_282119 Hrvatska ako ovako bude igrala protiv Rusije ide kući, ne jer Rusi neÅ¡to znaju jer dapaÄe nemaju oni pojma, ali kao domaćinima sve im ide u prilog. Danci su ekipa kojima duva koÅ¡ava kroz odbranu i Hrvatska da je ozbiljnija mogla je da ih nalupa par golova razlike. TakoÄ‘e Danci su operisani u napadu i dovoljno je bilo vidjeti one poluakcije gdje ne znaju kako da zavrÅ¡e akciju i uÄ‘u u gol Å¡ansu. Pa ne znam bas u nizu su 18 utakmica bez poraza, u zadnjih x utakmica primili 1 gol, ako ista znaju se branit vrhunski.. Je da smo mi igrali lose, al ni Francuzi nisu izgledali nista bolje protiv Danaca.. Prijavi
2. juli 2018.8 god. comment_282120 o cemu pricate, hrvati su trenutno najbolja ekipa na prvenstvu. Prijavi
3. juli 2018.8 god. comment_282127 Koju sreću smo imali, nije mi jasno kako smo proÅ¡li jer inaÄe uvijek gubimo ovakve utakmice. Ono drugo poluvrijeme naÅ¡e igre je možda i jedna od najgorih izvedbi koje sam u životu vidio. Samo napucavanje lopte naprijed koje su sve Danci pokupili, tri pasa po zemlji nismo spojili. Cijelo drugo poluvrijeme naÅ¡i su izgledali ko mrtvaci koji nemaju snage 20 metara pretrÄati Å¡to mi uopće nije jasno jer su skoro svi odmarali protiv Islanda. Jedino je Rebić izgledao kao da može trÄati. ÄŒudilo me i Å¡to Dalić nije mijenjao niÅ¡ta mada se izdaleka vidlo da nejde. Nisam ovu Dansku prije pratio tako da ne znam jesu li dobra ekipa ili smo samo mi bili tako loÅ¡i. Možda oboje. Mislim da će biti bolje protiv Rusije, bolja igra bar. Rezultat tko zna. Prijavi
3. juli 2018.8 god. comment_282132 Nije problem da nisu mogli trÄat nego su nas Danci taktiÄki nadigrali. Shvatili su da naÅ¡a obrana ne zna iznjet loptu pa su pritiskali zadnju liniju a posebno je usmjeravali na Vidu koji je lopata u igri s loptom. Uspjeli su postić ono Å¡to su htjeli da je naÅ¡a obrana bila osuÄ‘ena na duge lopete Vide, koji em ne zna poslat dugu loptu, a Äak i ako je uspije poslat Danci su puno viÅ¡e od nas pa su uglavnom osvajali takve duele... Jednostavno nismo bili sposobni iznjet loptu u njihovu polovicu i razvit igru. Tu ide po meni i krivica izbornika koji je puno ranije trebao napravit izmjene, jer Brozović koji je bio oÄajan je trebao pomoć u iznoÅ¡enju lopte, kada je uÅ¡ao badelj to je poÄelo opet bolje izgledat... Prijavi
3. juli 2018.8 god. comment_282133 i takvi katastrofalni, znaci gore od ove igre ne moze, stvorili smo vise opasnih prilika nego Danci i uspjeli proci, to ohrabruje Prijavi
3. juli 2018.8 god. comment_282134 Sta reci za Japance nesretne ? Nedostatak iskustva i fudbalskog znanja ih odvede kuci, i ako su imali mocnu Belgiju u konopcima. Prijavi
3. juli 2018.8 god. comment_282138 i takvi katastrofalni, znaci gore od ove igre ne moze, stvorili smo vise opasnih prilika nego Danci i uspjeli proci, to ohrabruje Da se nadovežem i na prethodni post tvoj, Francuzi su igrali sa pola druge postave protiv Danaca i plus su igrali na iks jer im je to garantovalo prvo mjesto, takoÄ‘er se ni danci nisu bunili jer je i njima igrao X. Tako da su svi skontali i vidjeli da su oni tu izasli samo da 90 minuta proÄ‘e, niko se nije trudio. Hrvatska taktiÄki nadigrana ali opet prosla, sto je bitno, jer nakon Lukinog promaÅ¡aja, Danci su bili u ogromnoj prednosti, pogotovo jer je onaj manijak nastavio onako da brani. Bitno da se proÅ¡lo, ide se na Ruse, jebene ruse, Ävrste Ruse, tu će biti gutavo, mogući su opet produzetci Prijavi
4. juli 2018.8 god. comment_282146 Da se nadovežem i na prethodni post tvoj, Francuzi su igrali sa pola druge postave protiv Danaca i plus su igrali na iks jer im je to garantovalo prvo mjesto, takoÄ‘er se ni danci nisu bunili jer je i njima igrao X. Tako da su svi skontali i vidjeli da su oni tu izasli samo da 90 minuta proÄ‘e, niko se nije trudio. Hrvatska taktiÄki nadigrana ali opet prosla, sto je bitno, jer nakon Lukinog promaÅ¡aja, Danci su bili u ogromnoj prednosti, pogotovo jer je onaj manijak nastavio onako da brani. Bitno da se proÅ¡lo, ide se na Ruse, jebene ruse, Ävrste Ruse, tu će biti gutavo, mogući su opet produzetci U principu da, sigurno da ce biti teska utakmica, rekao bih da su sanse 55-45. Hrvatska, necemo se lagat na svakoj poziciji ima boljeg igraca i sumnjam da ce dvije utakmice za redom odigrati onako lose. Mislim da odlucujemo sami o sebi i ako budemo igrali super, jednostavno tu Rusija ne moze parirati, zato bih dao malu prednost nama. Prijavi
4. juli 2018.8 god. comment_282148 U principu da, sigurno da ce biti teska utakmica, rekao bih da su sanse 55-45. Hrvatska, necemo se lagat na svakoj poziciji ima boljeg igraca i sumnjam da ce dvije utakmice za redom odigrati onako lose. Mislim da odlucujemo sami o sebi i ako budemo igrali super, jednostavno tu Rusija ne moze parirati, zato bih dao malu prednost nama. Prednost na strani Hrvatske svakako, Äak po meni 65%, igraÄki dosta ali dosta bolji, kako god okreneÅ¡. Prednost Rusa, domaći teren, nemajuama bas nikakvog pritiska te imaju trenera koji je taktiÄki zasad bio jako jako dobar, ako napadne na mane Hrvatske bit ce guravo ali opet vidim Hrvatsku u polufinalu Prijavi
6. juli 2018.8 god. Autor comment_282170 Kako ce se Pavard prodati dobro posle prvenstva, odlican igrac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.