Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Svjetsko prvenstvo 2018

Istaknuti odgovori

Eee nekad je Zemo bio jedinka,sad se rasirilo hahaha,nije ni cudo sto je forum zamro i sto mu spasa nema.

Nije penal bree.Jebi mater SrBima

• Odgovori 165
  • Pregledi 10,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da stavimo tačku na ovu raspravu o penalu

https://www.youtube.com/watch?v=zrowNzGgL_w

Dakle na 5:20 situaciju komentarisu Zabaleta i Ferdinand, neutralni likovi, veliki igrači. Oni kažu da je penal, čist penal, dakle ako nakon toga neko tipa likova iznadkoji su lopte igrali samo na livadi misle da su u pravu, nemam im šta više reći

Pozz stručnjaci 

Samo sport,nista lajna ,nista vodka.Samo pivo i trava :D 

pejđ not faund

JEBAJGA to nesto sa tvitera,izgleda nisam dobro zalijepioo

Hrvatska-Danska osmina, a kako sam dobro vidio pobjednik ide na pobjednika Spanija-Rusija. Otvara se odlicna prilika. Danska je talasika, a Spance su dobili na proslom prvenstvu i nicim me nisu impresionirali ovaj put. Dok je Hrvatska zasad najbolji tim na SP. Idemo.

Od ostalih parova Francuska v Argentina ce biti klasik. Vrijeme je da se Francuzi probude, ocekivao sam dosta vise od njih ali su se nekako provukli kao i Argentinci.

Navijam samo sada za Brazil v Njemacka, to jedva cekam. A dobre su sanse da se taj par ostvari. 

Samo Englezi 💪💪 realno ocekujem da ispadnu u 1/4 , ali uvijek uz njih. Football is coming home

Niko me nije impresionirao u ovoj grupnoj fazi (osim Hrvata), sve tanko, kroz iglene usi. Brazil,Francuska,Njemacka,Argentina,Spanija sve tanko.
Vidjet cemo kako ce zavrsiti duel izmedju Belgije i Engleske. Belgija ima dobar sastav i cine se da su dovoljno sazrili za iskorak, De Bruyne-Hazard-Lukaku fino izgleda u ove dvije utakmice.

Njemacka raus

Tako to ide kad se uzdignes, ufuras pa mislis lako ces rjesavati neku tamo buraniju. A ono ljudi hem se bore, hem igraju dobar fudbal. Svaka cast Koreancima za danasnji rezultat a Meksikancima i Svedima na prolazu.

E ako vise iko napise da je ovaj Mitrovic neki igrac i da bi bio dobar u Chelseau, neka se pokrije dekom. Ne bi mogao konkurisati ni za klupu. Bezveze igrac.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Fun fact, već tri prvenstva za redom prvak ispada u grupama, ove godine njemci, prošlo prvenstvo španjolci, 2010 talijani...

FUN FACT Mladen Krstajic se pita u reprezentaciji koliko i ja.

Ruski ofenzivni vezni reprezentativac, trenutno na sp-u ima 2 asistencije, 22 godine. Ok se čini igrač ali ništa posebno... Upitno je kako će se snać iz ruske lige u premu...

Moja neka ocekivanja u prolasku grupne faze,boldovani prolaze.Mozda imam nedoumicu u dvije grupe.GrupaA i grupa H.Ostalo ocekujem gotovo 90 posto da ce doci

GRUPA A : Urugvaj,Rusija,Saudijska Arabija,Egipat

GRUPA B: Spanija,Portugal,Maroko,Iran

Grupa C :Francuska,Danska,Australija,Peru

Grupa D: Nigerija,Argentina,Hrvatska,Island

Grupa E : Brazil,Svajcarska,Kostarika,SRbija

Grupa F:Njemacka,Meksiko,Koreja,Svedska

Grupa G:Belgija,Engleska,Tunis,Panama

Grupa H:Poljska,Senegal,Kolumbija,Japan

Pa i nisam los bio :) promasio Nigeriju,Poljsku i Senegal,Senegal je treabao biti drugi.Ostalo sva prva i druga mjesta pogodjena

Prognoze za eliminacionu fazu su sledece:

1/8 finala :

Urugvaj - Portugal 

Francuska - Argentina

Brazil - Meksiko

Belgija - Japan

Spanija-Rusija

Hrvatska-Danska

Svedska-Svajcarska

Kolumbija-Engleska

1/4 finale : 

Urugvaj -Francuska

Brazil - Belgija

Spanija-Hrvatska

Svedska-Kolumbija

1/2 finale :

Francuska-Belgija

Spanija-Kolumbija

finale:

Belgija-Spanija

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.