10. juli 2018.8 god. comment_282248 Cae jedino sta zna je raspirivati tenzije i podjebavati nekoga..kakav troll majstor, ja mislim da je njemu bolji osjecaj napisati neke postove tog tipa nego kad bi ga metno kakvoj prepiCci Elem nejse, veceras se fakat nikako ne mogu odluciti za koga sam. Za nijansu mi je drazi francuski tim a opet a druge strane je Eden i zlatna generacija Belgije i Boga pitaj kad ce opet sastaviti takav tim te biti ovako blizu vrha. Spektakl. Prijavi
10. juli 2018.8 god. comment_282270 Hazard je Hazard. Bosna i Hercegovina, Chelsea pa Hazard. Japan mi je tek na 4. mjestu.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282284 Ma Englezi samo vole dobre zajebanciju, ne konta to svako. Ovo furanje sa Its coming home i jest pocelo ko furka cista, bas iz sege jer niko nije vjerovo u njih. Ima ih i prepotentnih, al ima takvih svugdje. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282285 Odlucio sam da od danas pruzam podrsku Farskim Ostrvima.Svaki put kada uzmu bod ili 3 ima da se odvalim od alkohola. Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282289 Nije losa Engleska, ali protiv prirodno bi bilo da neki od njihovih igraca u ovom timu igraju finale SP. Hrvatska - jednostavno fantasticno. Skidam kapu momci, jos samo jedan korak do kraja. Ovo je nesto nevidjeno sta su uradili. Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282292 Kako stoji moja Hrvatska Cujem nisu imali pravog protivnika do sada...svaka cast na komentarima, crkli od ljubomore dao Bog..cast izuzecima Idemo po zlato..predaleko se otislo da bi se sa srerom vracali Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282293 Braca Francuzi posle fine pauze dodjose do Boginje.Cestitke,odigrali su fin turnir,Mbape izdominirao. Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282296 Cestitke hrvatskoj, u drugom poluvremenu i produzecima su totalno nadigrali engleze. Najjace mi nije neko imao pravog protivnika a dosli do polufinala. Sad slijedi finale, i kao sto sam otpocetka mislio francuzi ipak su najveci favoriti i imaju najbolji tim, sto nece znaciti u finalu, jer tu onaj sa malo vise srece moze pobjediti. Predobro prvenstvo. Prijavi
11. juli 2018.8 god. comment_282297 Ma Englezi samo vole dobre zajebanciju, ne konta to svako. Ovo furanje sa Its coming home i jest pocelo ko furka cista, bas iz sege jer niko nije vjerovo u njih. Ima ih i prepotentnih, al ima takvih svugdje. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkMa jeste zajebancija bila na poÄetku,već kad su vidjeli žrijeb postalo je ozbiljno.Ne govorim samo zbog 'its coming home' već i zbog pisanja njihovih medija govorio je i Roy Keane o tome.Englezi su mogli i Hrvate izbaciti samo da su imali drugaÄiji pristup utakmici,ali opet svaka Äast Hrvatima,igrali su srcem za svoju državu i Äestitam im. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282303 Svaka cast Hrvatskoj.Drago je meni,drago mi je koja god od ovih napacenih drzavica nesto ovako da napravi.Jer ovo znaci narodu.Mjesec dana ne razmisljaju o brigama,nema podijela na staleze,svi su jedno,svi slave.Svi su srecni.I treba tako da je,treba da slave ali ne da sire mrznju prema drugima.Da je srece sva Hrvatska da izadje na ulice posle finala,da se pjeva.Ogroman je ovo uspijeh,pogotovo za nase napacene narode.Niti sam navijao za Hrvatsku,niti cu u finalu navijati.Ali mi je milo kad vidim snimke proslave.Samo im ne treba da u slavlju mrze druge.Ali jbg :) Svaka cast za uspijeh. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282304 ÄŒestitke naÅ¡ima, da mi je netko prije SP-a reka da Äe bit u finalu smijao bi mu se, je da je bilo tu i puno sreće ali i to je dio nogometa. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282308 svi potenciraju tu neku srecu al ne vidim da smo bili inferiorniji u bilo kojoj utakmici na SPu, kako gos ogroman uspjeh i svaka cast nasima. PS. Ivanovicu nemoj se pecat za ono sto vasi objavljuju mediji, stvarno nije tako, niti je bilo kog briga za srbe trenutno da bi ih mrzili Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282309 svi potenciraju tu neku srecu al ne vidim da smo bili inferiorniji u bilo kojoj utakmici na SPu, kako gos ogroman uspjeh i svaka cast nasima. PS. Ivanovicu nemoj se pecat za ono sto vasi objavljuju mediji, stvarno nije tako, niti je bilo kog briga za srbe trenutno da bi ih mrziliNisam ni ja vidio da ste bili dominantni protiv bilo koga u knock out fazi. Cestitke na historijskom uspjehu, uzivajte. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282310 Nisam ni ja vidio da ste bili dominantni protiv bilo koga u knock out fazi. Cestitke na historijskom uspjehu, uzivajte. Apsolutno al nismo bili losiji niti u jednoj utakmici, tako da je apsolutno zasluzeno. Mislim da smo protiv engleske bili bolji ukupno gledajuci, a protiv danske i rusije najmanje podjednaki, nez mozda nisam objektivan. Zahvaljujem na cestitkama Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282314 skaro, sreće smo imali po najprije s ždrijebom, doÅ¡li smo do finala a da odigrali nismo utakmicu s nekim od top favorita. Bili jesmo u tim utkamicama , ali protiv dosta slabijih ekipa nego Å¡to bi se oÄekivalo u knock-out fazi. (a i te smo utkamice dvije od 3 dobili na penale za koje se kaže da su lutrija). Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282317 Zaslužen prolazak Hrvatske u finale sinoć, Englezi su imali svoje sanse nakon sto su poveli onako rano, umjesto da Äekaju kraj mogli su zabiti jos jedan gol. Hrvatska nakon gola potpuno druga repka, kao da je tek utakmica poÄela, ubili su Engleze do samog kraja i zasluženo doÅ¡li u finale. Imali jesu lakÅ¡i put do final od Francuske, mnogo lakÅ¡i, iÅ¡li su na Dance i Ruse ali i to su im bile jake i neizvjesne tekme, koje su odlucene penalima i hrvati su to uzeli, sve poÅ¡teno. Na Francuze sam tipovao (na ESPN score predictu :D) i prije poÄetka SP-a, jednostavno imaju sve, odliÄne igraÄe na svim pozicijama, Å¡irok rooster, dovoljno iskustva, haman sve. Sve prepreke do sada su proÅ¡li veoma sigurno, mada je u finalu sve moguce, sjetite se EP i Portugala, jedva su doÅ¡li do finala dok su Francuzi sve poÄistili... i na kraju Portugal uzme. Ima nade za Hrvatsku naravno, sretno im u finalu. Prijavi
12. juli 2018.8 god. comment_282326 skaro, sreće smo imali po najprije s ždrijebom, doÅ¡li smo do finala a da odigrali nismo utakmicu s nekim od top favorita. Bili jesmo u tim utkamicama , ali protiv dosta slabijih ekipa nego Å¡to bi se oÄekivalo u knock-out fazi. (a i te smo utkamice dvije od 3 dobili na penale za koje se kaže da su lutrija). Istina al nismo krivi sto su Njemacka i Spanjolska ispale, inace bi oni bili u tom nasem zdrijebu. Isto tako, omogucili smo si taj laksi zdrijeb osvajanjem skupine, po mnogima i najjace skupine Prijavi
13. juli 2018.8 god. comment_282353 Ajmo Hrvatskaaa, realno veliki smo underdog u finalu, ali sve je moguce. Problem je sto ce nam oni prepustiti loptu i moramo se paziti Mbappea na sirokom prostoru.. Ako to rijesimo rekao bih da imamo dobre sanse. Sveukupno 65-35 za Francusku rekao bih, ali ako budemo na nivou mozemo dobiti. Prijavi
13. juli 2018.8 god. comment_282359 Mene ova Hrvatska podsjeca na Chelsea iz 2012. Pomalo i igrom i nacinom na koji dolaze do pobjeda. Igraju srcano, ostavljaju zadnji atom snage i sto je najvaznije vjeruju da mogu pobjediti, ne predaju se kada gube naprotiv, kao da dobiju samopouzdanje i napadnu i onda se vrate u utakmicu. Zaista nevjerovatno i nevidjeno do sada na svjetskim prvenstvima. Zasluzuli su da dignu pehar. Mozda je Francuska igracki jaca ali Hrvatska ima kolektiv kakav nije imala ni jedna reprezentacija na prvenstvu. Upravo su zbog toga i dobili Argentince. Dzaba Messi, Aguero ako tu nema bratstva i kolektiva ako ne vjeruju jedan drugome. Igraci u reprezentaciji Hrvatske vjeruju jedni drugima i znaju da ce svako od njih poginuti ako treba na terenu. Svaka im cast.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
13. juli 2018.8 god. comment_282360 Mene ova Hrvatska podsjeca na Chelsea iz 2012. Pomalo i igrom i nacinom na koji dolaze do pobjeda. Igraju srcano, ostavljaju zadnji atom snage i sto je najvaznije vjeruju da mogu pobjediti, ne predaju se kada gube naprotiv, kao da dobiju samopouzdanje i napadnu i onda se vrate u utakmicu. Zaista nevjerovatno i nevidjeno do sada na svjetskim prvenstvima. Zasluzuli su da dignu pehar. Mozda je Francuska igracki jaca ali Hrvatska ima kolektiv kakav nije imala ni jedna reprezentacija na prvenstvu. Upravo su zbog toga i dobili Argentince. Dzaba Messi, Aguero ako tu nema bratstva i kolektiva ako ne vjeruju jedan drugome. Igraci u reprezentaciji Hrvatske vjeruju jedni drugima i znaju da ce svako od njih poginuti ako treba na terenu. Svaka im cast. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Malo je da haha srcanosti i borbom definitivno. Igrom i ne bas posto igramo kroz posjed dosta i tako trazimo dominaciju Prijavi
13. juli 2018.8 god. comment_282361 Ma covjece ljudi igraju finale jebenog svjetskog prvenstva u najpopularnijem sportu na planeti. Najvaznija sporedna stvar, ma nekad je i vise od toga. Drzavica od 4 miliona, fakticki fleka na karti. Ono, nenormalan ali nenormalan uspjeh. Kakav je to mentalitet, psiholoska snaga, o voljnom momentu da ne pricamo. Naklon do poda.Ne znam ali mislim da mnogi nisu svjesni cemu svjedocimo, vjerovatno ce doci u glavu tek kada odredjeno vrijeme prodje.Al termin za finalnu tekmu je ocaj, 17:00 u nedjelju. Taman ono vrijeme kad ides odspavati poslije dobrog rostilja ili se kupas negdje na moru/rijeci/bazenu. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.