Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31: Tottenham (H) [01.04. @ 17:00h)

Istaknuti odgovori

Najbitnija utakmica u sezoni (dosad) jer eventualnim porazom šanse za 4. mjesto spadaju na suvo teoretisanje, dok bi pobjeda sigurno podigla atmosferu i moral timu te približila tim na tabeli glavnom konkurentu za mjesto u Evropi.

Pijetlovi nemaju Kejna, dok Čelsi ima Moratu. Naizgled dva ogromna hendikepa po napade oba tima, a nadamo se da je veći hendikep po ove prve (teško mi je to zamisliti).

Ros Barkli se oporavio od povrede, ali još neće na terene (bar prvog tima), stoga ga na terenu možemo očekivati na ljetnim pripremama sljedeće sezone (ako se ne povrijedi na utakmicama sa razvojnim timom). Za sad na terenu tu je uvijek standardni Fabregas koji će opet pokazati da nije fudbal najbitnija stvar u životu, da ne vrijedi truditi se i gubiti živce ili ne daj pože prehladiti se kada te vjetar znojnog udari.

Sve u svemu neko će da završi raščupan, a to će biti ili kokoške ili Konte.

Vec krenulo ako zijanimo Conte je, ako dobijemo igraci zasluzni heheh

Nama je do kraja svaka utakmica ko finale i tako trebaju da pristupe. Maksimalna koncentracija i borba pa sta bude. Nismo u zavidnoj poziciji ali ima i dalje sanse, treba da odigraju muski u nedjelju i pobijede Spudse, sa ili bez Kanea. Nista manje, remi je fakticki jednak porazu i oprastanju od trke za top 4.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ma njima i remi odgovara,a mi kako igramo remi je najbolje što možemo izvući.Ako se Conte usere kao protiv Citya i United doviđenja Ligi prvaka sljedeće sezone.

Ma ako ne pobjede danas gotova je borba za top 4. Bukvalno Liverpul i Totenhem melju ove slabije ekipe i ne vidim kako ce za 7 kola kiksati 3-4 puta a da mi sve pobjedimo.

Konacno najbolji golman u timu u prvom sastavu.. idemo celavi doktore, idemo momci. Sretno i do pobjede!

Celavi doktor ne bi mogo da brani u brajtonu......do sad smo imali 3 beskorisna igraca a sad imamo 4 igraca manje na terenu. Jebem ti sunce da nas ovi majmuni nadigraju ovako ne mogu da verujem.
Al me jeba celavi joooj.. steta, nije lose bilo prvo poluvrijeme. Treba nastaviti borbeno u drugom.

Jebite se picka vam materina. Od vasljivog totenhema gubite.Ako prvo nije bilo lose ja se pitam kako bi izgledalo da je lose. Iz aviona se videlo da su usli u mec kao picke a ovi majmuni nabedjeni ko da nam svom terenu igraju. Konte i ti se jebi samo places ko picka sto ti ne dovode igrace.
Ode 28 godina star rekord. Mislim da mi teze to pada nego sto necemo igrati Ligu Sampiona dogodine. Ovoj ekipi hem sto fali kvaliteta, fali i par pravih mudana na terenu, pogotovo u odbrani i sredini. Nekako su beskarakterni, ovaj Christensen mi je pojam toga, samo kad mu vidim facu.
Vala i Eden pegla loptu kao da je Rikardinho jebo ga lopta.
Moses kriv za prvi go naravno uz golmana.
Ma fuuj smo, ne mogu da vjerujem kako smo lose odigrali poluvrijeme.
Znaci poketinjovo 2 krljaca +3+1 srednjaka koji su laka konjica je dobila sve duele sa nasim igracima. Azar Morata Wilian Fabregas ledjima ka golu kad suprimaliloptu su sve duele izgubili sa igracima koji imaju po 70kg. Pickasto, bez karaktera i zelje. Generalno 80%duela su dobili. 70% poseda protiv na papiru igraca koji su uzeli titulu i koji satro vrede milione. Potpis Kontea koji sam ne veruje u ovaj tim i koji svojim pickastim vodjenjem gledao na protekle 5 6 tekme da primi gol manje. O ovim indijancima Fabregas Mozes Kabaljero Kristensen ne treba trositi reci. Simpomaticno je da svi ti igraci pokazuju za klasu bolje tekme kad igraju u drugim timovima. Za ovo se u ozbiljnim timovima dobija 40% popicci pa da vidimo. Abramovic Emanuelo Grankovskaja Konte redom najveci krivci. Sad nek igraju ligu evrope sa tamo neki az om, kasimpasom, i nekim madjarima. Da ne govorim sto se pola igraca koji nesto vrede da odu. Steta je sigurno ne manja od 200 milki a o rezultatima da ne govorim.
Nema i nece biti vodje na terenu u naredne dve god. Nema Terija, Tita, Lampsa, Baneta, nema ihraca sa stavom, sve picketine.
Ma drugi onakav gol ne bi primio Hul a kamoli Chelsea. Pogledajte samo reakcije Cristiansena i Azpilicuete, otrese ih cojk ko djecu.
Da se malo narugam Conteu i taktici

Prvi gol, nitko ne brani zonu 25 metara ispred gola, a Tottenhamov najbolji šuter iz daljine je Eriksen. Apsolutno sramotno.

Drugi gol, valjda i najveća budala zna da Dele Alli voli iz drugog plana ubacit se prema naprijed i igrati sve pozicije od centralnog veznog, polušpice pa i drugog napadača. Vagon golova je dao tako. I uvijek popuše ekipe istu foru.

Treći gol, obrana dezorijentirana, ne znaju braniti kontru i užasno postavljanje.

Morata jedva zabio danas jer ga je slučajno lopta pogodila u glavu, inače bi i to fulao po običaju.

I tako 28 godina stari rekord ode.
Tu se nema sta narugati Conteu za individualne greske. Opet ne branim ga ali ima tu dosta i do igraca. Npr. treci gol, pa onakvu odbranu ne bi u pjetlicima odigrali.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.