Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31: Tottenham (H) [01.04. @ 17:00h)

Istaknuti odgovori

Ja sam za smjenu Contea jer mi je dosta bunkera. Chelsea vjerojatno nema presvjetlu budućnosti po pitanju trofeja, pa da barem imamo trenera koji će gajiti ofenzivni i hrabar nogomet da uživamo.

A što se tiče trofeja, bez pravih ulaganja nema ništa od toga sa ili bez Contea. Ok, neki će reći da je za transfere kriv Conte, živi bili pa vidjeli...

Ja sam za smjenu Contea jer mi je dosta bunkera. Chelsea vjerojatno nema presvjetlu budućnosti po pitanju trofeja, pa da barem imamo trenera koji će gajiti ofenzivni i hrabar nogomet da uživamo.

A što se tiče trofeja, bez pravih ulaganja nema ništa od toga sa ili bez Contea. Ok, neki će reći da je za transfere kriv Conte, živi bili pa vidjeli...

Treba biti realan i po pitanju igrackog kadra. Mi u veznom redu imamo 1 igraca. Nemojte misliti da bi s ovakvim Fabregasom, Drinkwaterom i Bakayokom bilo koji trener izvlacio neku bog zna kakvu igru. Na bekovima imamo Mosesa i Alonsa, cak se i prosle sezone znalo koliko su to limitirani igraci a jos je dodan isti takav Zappacosta. Kad se uzme u obzir i skoro pa nova odbrana te centarfor uz suplje golmane, tesko je sta ogromno ocekivati.
Ponavljam ne branim Contea, on je kriv jer treba da postuje ugovor i daje sve od sebe na poslu a ne da je digao ruke ko dijete kakvo. Ali ima neko i iznad njega ko je jos veci krivac, ko se najvise pita za sve i ko donosi odluke.

Roman i Uprava su mislili lako cemo, opustili se, zajebancija lagano po citave mjesece, nerad i onda neki panic buy zadnji cas gdje ispadne cirkus. Conte izvukao cudo prosle godine, nije bilo ni LS, uzeli titulu i odmah boli nas q, mozemo mi ovako jahati godinama. Kad sam ja govorio da je prosla generacija jedinstvena, a i ona da je imala jednog pravog trenera osvojila bi jos vise sigurno. To da se ponovi tesko ce moci.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Izgubili smo od bolje ekipe(boljeg kolektiva) i od trenera koji zeli da radi svoj posao maksimalno bez obzira na to da l je s druge strane Real, Celsi ili Barnli.
I tu nema niceg čudnog.

Treba biti realan i po pitanju igrackog kadra. Mi u veznom redu imamo 1 igraca. Nemojte misliti da bi s ovakvim Fabregasom, Drinkwaterom i Bakayokom bilo koji trener izvlacio neku bog zna kakvu igru. Na bekovima imamo Mosesa i Alonsa, cak se i prosle sezone znalo koliko su to limitirani igraci a jos je dodan isti takav Zappacosta. Kad se uzme u obzir i skoro pa nova odbrana te centarfor uz suplje golmane, tesko je sta ogromno ocekivati.
Ponavljam ne branim Contea, on je kriv jer treba da postuje ugovor i daje sve od sebe na poslu a ne da je digao ruke ko dijete kakvo. Ali ima neko i iznad njega ko je jos veci krivac, ko se najvise pita za sve i ko donosi odluke.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Gledam Juventus koji ima Listajera i Asomou na bekovima (Sandro malo igra malo ne igra), odbrana sa 37 Barzagliem i solidnim Benatiom pa ljudi prime 1 go u 13-14 kola (dok su u prvih 14 kola primili 15 golova), vezni red sa Matuidiem i Khedirom (ruku na srce malo iznad prosjecni igraci)...pa opet jebu sve redom kao i ovog Tottenhama.

Kad se stavi na papir nisu nasi mnogo losiji od njih , znaci ima i do trenera, izvlacio je prosle sezone maksimalno iz igraca ove godine nisu ni blizu 70% svojih mogucnosti.
Nije sad neko poredjenje zbog razlike u jacini talijanske i engleske lige, te ipak iskusnijeg i boljeg Juventusa od nas ali mogu se sloziti s glavnom poentom. Ipak ne mislim da je to zato sto Conte ne zna vec jednostavno je digao ruke od svog posla, tjera inat Upravi i ne zeli ni da pokusa boriti se s ovim igracima. Situacija je totalno cudna, a jos cudnija kad shvatis letargicnost ljudi iz kluba, koji su pustili da kola idu nizbrdo, pocev jos od ljetnog prelaznog roka. Roman mozda ima nekih privatnih sranja kojima se zabavio al ostatak ekipe tamo je zasluzio ogromne kritike. Na ljeto prijeko potrebna kadrovska reorganizacija unutar same Uprave i hijerarhijska raspodjela odgovornosti. Dovodjenje pravih ljudi sa vizijom za buducnost je pod muss. Inace nam se smijesi provalija narednih nekoliko godina, jer nece se ponoviti cudo koje smo napravili npr prosle sezone.
Nisam ni rekao da ne moze (pokazao je bas suprotno prosle sezone) ove sezone ga je safatak neki ozbiljan virus kurcobolje za tim,rezultate i svoju sudbinu njemu.
Ja prvi sam ga kovao u zvijezde, zaista je unio nesto novo u nas klub, dodatnu strast, energiju. Ovim svojim ponasanjem mnogo me je razocarao, zaista.

Izgubili smo od bolje ekipe(boljeg kolektiva) i od trenera koji zeli da radi svoj posao maksimalno bez obzira na to da l je s druge strane Real, Celsi ili Barnli.
I tu nema niceg čudnog.

Sve ekipe ispred nas su trenutno bolje i u boljoj formi tako da ja mislim da mi nemamo sanse za top 4.
Krivac za tako nesto je trener (kojeg boli ona stvar) jer sjetimo se utakmica protiv Watforda u februaru kad su nas razvalili 4:1 kao da su Barcelona i Bournemoutha krajem januara kada su nas dobili 3:0. Prvi dio sezone je bio solidan dok u drugom dijelu sezone izgledamo kao prosjecna ekipa koja se bori za top 10.

Znaci, mišljenja sam da nemamo sanse za top 4 nego se odmah treba fokusirati na planove za narednu sezonu i pronaci greske koje smo ove sezone uradili mnogo i slabosti kojih je takodjer bas mnogo.

Ne mozemo kupiti igraca da sjedi na klupi a takvih smo ove sezone imali nekoliko.
(Zapacosta, Palmieri, Drinkwater, Barkley, Giroud, Bakayoko) = preko 200 miliona eura su kostali a ustvari kao da nista nismo doveli. Ni jedno nazovi pojacanje nije bolje od onoga sto smo vec imali prosle sezone. Za mene je najvece razocarenje Bakayoko. Mislio sam da ce taj igrac biti razbijac, trkac na terenu a on nista. Ni blizu. Flopčina.

Kupuju se valjda pojacanja koja ce biti konkurentniji od onoga sto imamo jer svi su dobro znali cime raspolazemo.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.