20. februar 2012.14 god. comment_28483 [quote name='Wisey' timestamp='1329763011' post='28336'] [img]http://www.espn.co.uk/PICTURES/CMS/35000/35029.jpg[/img] I ja mislim.[/quote] dobra neka vutra Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28509 [quote name='drogba 11' timestamp='1329779439' post='28483'] dobra neka vutra [/quote] donio Drole sad iz Afrike domaće je domaće Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28552 [quote name='Kalouda' timestamp='1329819929' post='28513'] Ako veÄeras ne bude u prvoj postavi - gubimo. [/quote] gubimo i ovako i onako, nije tolko problem u napadu jer ipak zabijamo dosta, problem je u obrani primamo ko gay parada nove Älanove. Iskreno malo se bojim atmosfere u Napulju i motiviranih igraÄa , jer smo katastrofa. A i bojim se da Drole nije odmoran i da neÄe baš moć puno pomoć danas jest zvjer al tek se vratio iz Afrike daleko su dogurali to puno energije košta :S Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28753 [quote name='Kalouda' timestamp='1329819929' post='28513'] Ako veÄeras ne bude u prvoj postavi - gubimo. [/quote] pa ne igra Drogba sam u Chelsiu, problem je u citavoj ekipi, losa forma, gledaj kako je Drogba igrao u AFN; a gle kako kod nas, i sta ti sad vrijedi sto igra u prvoj postavi, sad ako ne udje Torres i on nesto ne ucini, nema onda koristi od uzvratne utakmice na Stamfordu, nismo mi Liverpool Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28755 [quote name='Quaresma' timestamp='1329858811' post='28753'] pa ne igra Drogba sam u Chelsiu, problem je u citavoj ekipi, losa forma, gledaj kako je Drogba igrao u AFN; a gle kako kod nas [/quote] sve si reko dobro da nije bilo torresa jer da je bio nebi ni taj 1 gol zabili Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28770 ma ja sa tobom nemam se sta raspravljati, vidim da samo krivis Torresa, rado bi, ali nema poente se upustati raspravu sa tobom Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28777 slažem se da je ovo jedna od najlošijih Drogbinih partija, ali realno po zadnjim utakmicama Torres nije uopće ni zaslužio da veÄeras igra Kalou je prije njega trebao šansu dobiti Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28778 Torres je kriv sto smo ispusili i sto nismo imali ni jednu 100 % sansu !ne slazem se da je Drogba tako lose odigrao... Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28789 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329860910' post='28778'] Torres je kriv sto smo ispusili i sto nismo imali ni jednu 100 % sansu ! ne slazem se da je Drogba tako lose odigrao... [/quote] Slazem se nije se dobro pozicionirao ! ! ! Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28813 [quote name='Blues_95' timestamp='1329861069' post='28789'] Slazem se nije se dobro pozicionirao ! ! ! [/quote] borio se ali nije imao lopti Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28826 Svakog od nas zadesi loš dan tako i njega, momak je dobro odigrao utakmicu. Mada imao je par pokusaja iz kojih je mogao komotno šutati. Svaka Äast ikono ! Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28888 ma meni je baš drago što je on bio kapetan danas, zaslužio je al , jebem im mater što su mu to priuštili na utakmici prvo se vrati s AFK gdje je bio nažalost tragiÄar i izgubio u finalu na penale i onda doÄ‘e ovdje gdje situacija kad pomisliš da nemože gore, ndamaše sami sebe i narpave ovo danas... Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28893 Samo da na ovoj temi fino kažem: 'Reko sam vam.' Ne pomaže ovakav Drogba više, motivacija možda jest bila malo veća, ali slabo to znaÄi. ÄŒak mislim da bi Torres odigrao bolje tekmu. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28896 [quote name='Wisey' timestamp='1329866219' post='28893'] Samo da na ovoj temi fino kažem: 'Reko sam vam.' Ne pomaže ovakav Drogba više, motivacija možda jest bila malo veća, ali slabo to znaÄi. ÄŒak mislim da bi Torres odigrao bolje tekmu. [/quote] ok wis prvi dio je ok al zasto si mora to sa drugim djelom zaebat Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28902 Zašto ? Zato što sam jedini realan, zato što ma koliko god 'svršavao' na Drogbu spreman sam priznati da to više nije ni sjena onog Didiera, zato što kažem da je na velikom terenu i u presing igri beskoristan, vjerovatno zato. A Torres, pa glavu bi AVB-u skinuli da je poÄeo. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28903 Kako god da okrenese nama jednostavno treba novi napadac, klasni, rasni onako jedan pravi napadac koji ce da svaku i najmanju priliku u sesnestercu pretvarati u gol.. Drogbu su ipak sustigle godine i to vise nije to, Torres (za mene klasa) ali covjek jednostavno ne moze da zabije, sta je problem to vise niko ne moze odgonetnuti.. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28909 [quote name='Wisey' timestamp='1329866596' post='28902'] Zašto ? Zato što sam jedini realan, zato što ma koliko god 'svršavao' na Drogbu spreman sam priznati da to više nije ni sjena onog Didiera, zato što kažem da je na velikom terenu i u presing igri beskoristan, vjerovatno zato. A Torres, pa glavu bi AVB-u skinuli da je poÄeo. [/quote] sve stoji drogba je los to znamo ali torres Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28923 [quote name='Wisey' timestamp='1329866596' post='28902']ZaÅ¡to ? Zato Å¡to sam jedini realan, zato Å¡to ma koliko god 'svrÅ¡avao' na Drogbu spreman sam priznati da to viÅ¡e nije ni sjena onog Didiera, zato Å¡to kažem da je na velikom terenu i u presing igri beskoristan, vjerovatno zato. A Torres, pa glavu bi AVB-u skinuli da je poÄeo.[/quote] vidi se na Drogbi da nije viÅ¡e pokretan i željan igre kao prije ali brate isto tako ti moraÅ¡ priznati da je Torres daleko od toga da bude prvi napadaÄ u nas, i da je odavno zaslužio nogu kolko god Drogba bio loÅ¡ dns, Torres bi bio duplo loÅ¡iji i Drogba je morao igrati, jer sjetimo se Valencije, on i ovako star može zabljesnuti i svojim potezom rjeÅ¡iti utakmicu na naÅ¡u žalost, ovo nije bio njegov dan i kao Å¡to mata10 kaže, poÅ¡to su Drogbu godine sustigle, vrijeme je da dovedemo neko novo rijeÅ¡enje Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28925 Nigdje to nisam negirao. Ipak, [b]ja [/b]mislim da bi veÄeras bio korisniji od DD-a. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28930 [quote name='Wisey' timestamp='1329867484' post='28925'] Nigdje to nisam negirao. Ipak, [b]ja [/b]mislim da bi veÄeras bio korisniji od DD-a. [/quote] ti mislis da ne mislis wisey se nacuga ne virujem da bi bia korisniji jer ipak je drogba dotuka campagnara Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28946 apsolutno se slažem da drogba nije bio protiv napolija, a logiÄno je s obzirom na godine da više ni neće biti na nivou na kojem smo ga navikli gledati, te da će povremeno bljesnuti i podsjetiti na onog didiera u naboljim izdanjima (kao što je to bilo protiv valencije, pa Äak i city-a) i to će svatko tko ima imalo realnosti u sebi potvrditi, pa Äak i ja koji ga izuzetno simpatiziram... ne kažem da veÄeras torres MOŽDA nebi odigrao bolje, ali znam da kampanjara nebi krpali tamo, u to sam uvjeren 100%, da nebi torres zabio gol, da nebi zadržao, primio i saÄuvao više lopti i pobjedio u onoliko duela koliko je ih je didier dobio... Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28947 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329867417' post='28923'] vidi se na Drogbi da nije više pokretan i željan igre kao prije ali brate isto tako ti moraš priznati da je Torres daleko od toga da bude prvi napadaÄ u nas, i da je odavno zaslužio nogu kolko god Drogba bio loš dns, [u][b]Torres bi bio duplo lošiji[/b][/u] i Drogba je morao igrati, jer sjetimo se Valencije, on i ovako star može zabljesnuti i svojim potezom rješiti utakmicu na našu žalost, ovo nije bio njegov dan i kao što mata10 kaže, pošto su Drogbu godine sustigle, vrijeme je da dovedemo neko novo riješenje[/quote] Otkud znaš jbt... Trbuh me zaboli kad vidim ove komentare, pa bog te ... jes ti to vidovit, šta si ti pa ogvoriš to.. Možda bi Torres veÄeras imao makar dvije asistencije i eto boljeg rezultata, možda bi gol zabio, ko zna.... Ma ne vrijedi ba više komentarisat ovo... Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_28951 heheeh djaba ba sve nebi nama messi pomogao u napadu pored onakvih veznjaka sta vam je jbt nemoze da nevalja ni torres ni drogba ni lukaku nemaaa sanseee baaa zato veznjakk nam treba hocu da vidim piazona kak igra a onaj konj neda ..sve prilike sto imamo to su ubacaji sa strane ili bezze pucanje na gol ili jedan uzme loptu i mora sve ssam nema nikakvih akcija duplih pasova nema nista katastrofa jedva cekam sljedecu sezonu ova je za umrijetjos procitah gore treba nam napadac :-O sta ba napadac kurac nam treba jbt pa imamo toga na bacanje dajte nam kreativaca nebi nam cavani nista pomogao jbt bilo bi isto kao s drogbom torresom nije cavani hulk da moze uzeti loptu prediblati i dati gol sta vam je ...veznjak kreativac nam fali ..i budala to zna ..jesteli vidjeli oni tamo u napoliju hrane cavanija s loptama a nasi bi kurac onak sta vam jetreba nama nas prgavi ballack,covjek znao go dati asistirati bio dobar u defanzivi znaci treba nam novi ballack ...a samo modric ja mislim moze biti novi ballack dok je on bio tu sve je bilo lakse na sredini i dok je on igrao mi smo imali nekakvu igru ,,, nedostaje mi covjek Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.