Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Manchester United (H)

Istaknuti odgovori

U nedjelju od 17:30 igramo protiv bivsih igraca mate matica lukakua i bivseg trenera mourinha na sb
Prosle sezone smo ih dobili 4-0 da li oni spreamju osvetu vidjet cemo
Nama fali moses a kante je jos upitan
Njima fali pogba a fella i rojo su im upitni
Vasa misljenja?

United ce dati maksimalno sto moze da nas pobijede. Ja mislim da ova utakmica dolazi u losem trenutku po nas, ekipa se nije digla, tezak poraz od Rome i ako ovde izgubimo vjerovatno krece neka nova kriza. Ponavljam da je top 4 za nas vrh ako ova ekipa izbori.

Ponavljam da je top 4 za nas vrh ako ova ekipa izbori.

Po tebi su Arsenal i Liverpool bolje ekipe od nas? Po meni top4 nije vrh nego realnost i cilj. Mislim da smo mi u ovome trenutku 4. najjača ekipa u ligi. Ako ne završimo u top4 to je kiks i nije u skladu s kvalitetom koju imamo, ako zavšimo točno 4 to je otprilike realnost, top3 bi bila kako kažeš vrh, a titula je neralna i jako teško ostvari s ovim sastavom...

koji je ono prosle sezone pratio Hazarda u stopu, jel ono bijaše Herrera?

inače, očekujem remi. samo da nas Mourinho ne ponizi na domacem terenu

Po tebi su Arsenal i Liverpool bolje ekipe od nas? Po meni top4 nije vrh nego realnost i cilj. Mislim da smo mi u ovome trenutku 4. najjača ekipa u ligi. Ako ne završimo u top4 to je kiks i nije u skladu s kvalitetom koju imamo, ako zavšimo točno 4 to je otprilike realnost, top3 bi bila kako kažeš vrh, a titula je neralna i jako teško ostvari s ovim sastavom...

City, United i Totenhem su bolje ekipe od nas ali ako Conte nastavi da se brani kao protiv Arsenalabkuci cisto sumnjam da cemo biti ispred njih na kraju. Pojacati ekipu u januaru i ne razmisljati o tome.

Nadam se samo da nasi nece igrati pasivno i pokusavati puno petljati loptom pozadi. Samo direktno prema naprijed, trcati i borbeno pa sta bude. Voljni moment ce presuditi uz neku genijalnost Edena abd. 

PS. nevjerovatno zvuci podatak da ukoliko uspijemo pobijediti sutra dolazimo na samo 1 bod od Mourinhovog Uniteda, za koji se govori da je imao prilicno dobar start u prvenstvu a za nas da smo u opasnoj krizi

Netko mora odgovarati što Morata, Bakayoko i Rudiger nisu ispunili očekivanja.

Conte je počeo gubiti konce,vadi Fabregasa i Hazarda,jedina dva igrača koja NE SMIJE izvaditi jer jedini znaju zadržati loptu.

10 minuta igranja dovoljno za pobjediti United.

Ostalo nije vrijedno spomena.

I to već par utakmica za redom.

Ova formacija nema smisla.

Nebih imao ništa protiv da dođe do smjene trenera.

Najlakša utakmica koju ćemo gledati u ligi protiv ekipe koja igra tvrd, livadski fudbal iz elizabetanskog doba, najbitnije da je utakmica odrađena bez povreda protiv ovih neandertalaca.

Vise se pise o Mourinhu nego o igri tima i pobedi. Sa ovakvom igrom mogu reci da bi se krljali sa Barsom, koja je uz Psg i Bayern, City trenutno u najboljoj formi.

Ovakva igra i zalaganje je nesto sto fali. Želja za pobedom, United se nije video, jedino na kraju malo i ona jedna šansa Lukakua u prvom.

Odsekli smo ih i bas mi je drago zbog toga, nisam mislio da ce biti ovako.

Vise se pise o Mourinhu nego o igri tima i pobedi. Sa ovakvom igrom mogu reci da bi se krljali sa Barsom, koja je uz Psg i Bayern, City trenutno u najboljoj formi.

Ovakva igra i zalaganje je nesto sto fali. Želja za pobedom, United se nije video, jedino na kraju malo i ona jedna šansa Lukakua u prvom.

Ne treba se zavravati da je ovo realnost ili spektakl, kad Murinjo dolazi u goste, Rodgersov Liverpool izgleda kao Barsa iz 2011.

Netko mora odgovarati što Morata, Bakayoko i Rudiger nisu ispunili očekivanja.

Conte je počeo gubiti konce,vadi Fabregasa i Hazarda,jedina dva igrača koja NE SMIJE izvaditi jer jedini znaju zadržati loptu.

10 minuta igranja dovoljno za pobjediti United.

Ostalo nije vrijedno spomena.

I to već par utakmica za redom.

Ova formacija nema smisla.

Nebih imao ništa protiv da dođe do smjene trenera.

I sva trojica sasvim dobro odigrali dosadasnji dio sezone. Uopste ne mozes suditi o igracu nakon cetvrtine sezone.

Kojih 10 minuta, dominirali citav mec ba.

Sjajno odigrano, takticki mozda i savrseno, osim onih zadnjih 5 minuta kada smo se usrali.

Meni je to djelovalo slabo, borbeno da, ali izgubili smo onu ljepotu,onu nogometnu romantiku iz prošle sezone.

Bakayoko igra 2 razine ispod prošlosezonskog Matića, Morata zabija tu i tamo,ali vidi se da to nije igrač od 80 milijuna eura.

Rudiger danas kriminalan kao i protiv Rome,do tad je meni bio jako dobar.

S ovakvom igrom nećemo daleko.

Poslje gola igrali kao WBA,napucaj njima loptu i svi u obranu.

Chelsea treba preferirati branjenje s kontroliranim posjedom lopte,a to se ne dobiva ako izvadiš Fabregasa i Hazarda,a u igri su ti Alonso,Bakayoko,Kante,Drinkwater,Azpilicueta,Morata koji ne znaju ni jedan zadržati loptu. Kad vodimo 1-0 u 80. izvaditi Moratu i staviti Pedra,a Drinkwater je mogao ući samo umijesto Bakayoka.

Igra nam se svodi na Fabregasove duge lopte.

Nema više onog građenja napada s lijeva na desno pa nazad i tako dalje.

Ne možemo mi ponavljat ovakve igre, hejt igrača (i Contea) prema Mourinhu izvlači maksimum iz naših, protiv Barce toga neće biti :)

A i nama odgovaraju ovakve ekipe koje se bunkerišu i ne igraju presing (tako smo i Atletika rastavili) ali čim netko odigra malo ofenzivnije i s presingom počinju problemi...
Murinjo je ovdje ispao glup jer nije dobro analizirao nase utakmice u kojima su nas ekipe koje su napadale i pravile pritisak izdominirale.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Takticki vrlo dobra partija Contea, mozete vi pricati sta hoce ali Mourinhove ekipe kada se ovako postave nije nimalo otkljucati i pobijediti. A onda dzaba ti sav posjed i sanse ako to nisi kapitalizirao golovima.

Igraci pokazali ponovo karakter, s mnogo zara i borbenosti smo odigrali i potpuno zasluzili pobjedu.

Samo jednu zamjerku imam, a to je sto se konstatno petlja i previse pokusava nesto izigravati iz odbrane. Posebno mi smeta kad to radimo i dozvoljavamo protivniku da nam igra visoki presing, gdje su onda nasi napadaci blize svom nego protivnickom golu. Pa nije nikakva sramota ispucati loptu iz peterca na napadaca i onda pokusati doci do lopte u puno opasnijem prostoru.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.