Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group c, Matchday 4: Roma (A)

Istaknuti odgovori

Roma-vs-Chelsea-Champions-League-Predict

AS Roma vs Chelsea
UEFA Champions League
Date: Tuesday, 31st October 2017
Kick-off at 19:45 UK/ 20:45 CET
Venue: Stadio Olimpico (Rome).

Sudac: Jonas Eriksson(Å vedska)

Prenos: Arenasport, BHT1, FTV, RTRS, Sportklub

Vaša očekivanja?

• Autor

Koji sk prenosi?

Vjerovatno slovenija ili nesto tako, nijedan nas uglavnom ne prenosi, jer nemaju pravo na to.

Pise da prenosi Sportklub iz svih zemalja bivse Jugoslavije, ne znam da li ce biti blokiran.

• Autor

Uzeti bod jer nam odgovara, ako izgubimo bili bi pod pritiskom zbog prve pozicije.

Idu nam sad dvije utakmice gdje se, ili hvata pravi zalet za nastavak sezone ili ide lagano u neku novu krizu odnosno nazire se kako ce ici do kraja. Nadam se ovom prvom. Treba nam pobjeda u Rimu i mislim da to mozemo uz pravi pristup ostvariti.

Conte mora biti hrabriji ovdje, imamo mi igrace s kvalitetom da budemo prvi u ovoj grupi. A 3 boda ovdje bi efektivno znacilo i 1. mjesto u grupi sto ima za konsekvencu sljedece 2 stvari:

1. dodatni impuls samopouzdanja pred nastavak sezone i posebno derbi za vikend protiv Uniteda

2. nesto jednostavnije posljednje 2 utakmice grupe gdje se moze rotirati i kalkulisati, ujedno odmoriti igrace za prvenstvo sto bi moglo biti od velikog znacaja

Dakle, sutra jako vazan mec i nadam se da cemo odgovoriti na pravi nacin.

Ipak, mislim da Roma nema taj kapacitet da nas dobije

Osim ako se uhljup Džeko ne pretvori u Ronalda Nazaria de Limu kao što ima običaj kad igra za klub.

Dzeko je bolji od Morate i Michya zajedno. Jedina mana mu je to sto je Bosnjo pa ga taj isti bosnjo najvise i omalovazava.

Chelsea team: Courtois; Rudiger, David Luiz, Cahill (c); Azpilicueta, Bakayoko, Fabregas, Alonso; Pedro, Morata, Hazard. #ROMCHE
Chelsea subs tonight: Caballero, Christensen, Zappacosta, Kenedy, Drinkwater, Willian, Batshuayi.

Takticki harakiri Contea u prvom poluvremenu. Zadnja linija 3 kiksare, Azpilicueta na wing backu a ako tome dodamo ogranicenost Alonsa i Fabregasa pogotovo u fizickom smislu onda dobijemo ovo sto dobijemo.

Kada protiv nas "faraon" izgleda kao Messi, Kolarov kao Roberto Karlos, a Dzeko kao Zuba onda je jasno koliko smo jadni bili.

Steta sto nije pukla bruka i petarda pa da se cesu po glavi svi od Abramovica, preko Marine, Emanela i do Kontea.

Prošle godine igrali jedno takmicenje i izgledali vrh, ove godine, dva jaka takmicenja i pokazuje se pravo lice igraca.

Alonso, Pedro, Mosses, Willian, Fabregas, Cahill, Bakayoko, Michy, Rudiger... sve kada bi prodali i dali klincima sansu, za 2 sezone bi 3x bolji bili od ovih parazita.

Nisam se nesto ni potresao, u nedelju ce nas pobediti Mourinho na njegov nacin i to je to.
Sreća da je Atletiko očajan pa ćemo vjerojatno ipak proći grupe, a do proljeća se nadam da će se neke stvari promijeniti...

Izgleda mi da se opet svlačionica pobunila.

A i treba.

Razjebali su ekipu što su dali Costu i Matića,a doveli Moratu i Bakayoka.

I dalje smo mi sam vrh Europu po kvaliteti igrača,dovoljno da pregazimo Romu,ali jednostavno dalje ne ide ovako.

Kakva Roma s Kolarovom i El sharawijem pa nisu to bolji igrači od Alonsa i Hazarda.

Naveo sam njih dvojicu,ali to se odnosi na sve igrače,jedino iz te Rome Naingolan se može mjeriti sa kvalitetom naših igrača.

Prijelazni rok kako sam i očekivao čisti promašaj.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.