Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group c, Matchday 4: Roma (A)

Istaknuti odgovori

Kakva pobuna u svlačionici, zar je toliko teško ne pričati napamet iz dupeta nakon lošeg rezultata?

ja sam čitao pre neku nedelju, nek budu pre 20 dana, ne zamerite...

kako su igrači nezadovoljni, ne u kontekstu da postoji neka pobuna, nego kao da Konte ništa nije promenio režim treninga, da i pored viška utakmica nije napravio neke izmene i da oni(igrači) smatraju kako bi trebalo "malo lakše" da treniraju

sad više stvarno nisam pametan

Telegraf više ne mogu da smislim, zato što je onaj njihov novinar praktično PR kluba i samo prenosi što mu kažu i pička neka

ovo je pisao onaj iz Tajmsa koji je do sad pogadjao otprilike sve što je napisao

https://www.thetimes.co.uk/article/chelsea-stars-unhappy-with-antonio-conte-regime-7l8ncnm8q

I meni je juce smrdilo na to, na bušenje trenera, nemoguce da su juče onako loši bili, kao da igraju za Ebsflet, a ne za Chelsea.

ja sam čitao pre neku nedelju, nek budu pre 20 dana, ne zamerite...

kako su igrači nezadovoljni, ne u kontekstu da postoji neka pobuna, nego kao da Konte ništa nije promenio režim treninga, da i pored viška utakmica nije napravio neke izmene i da oni(igrači) smatraju kako bi trebalo "malo lakše" da treniraju

sad više stvarno nisam pametan

Telegraf više ne mogu da smislim, zato što je onaj njihov novinar praktično PR kluba i samo prenosi što mu kažu i pička neka

ovo je pisao onaj iz Tajmsa koji je do sad pogadjao otprilike sve što je napisao

https://www.thetimes.co.uk/article/chelsea-stars-unhappy-with-antonio-conte-regime-7l8ncnm8q

Neki bi vjerovatno da ni ne treniraju a da plate primaju po desetine i stotine hiljada eura sedmicno.

Covjek je osvojio ligu i da nisu imali rezim treninga kakv su imali, kura* bi ga osvojili.

Ono sto mene nervira je pored svih mana sa igracima koje raspolaze u taktici 343, Conte iznova i iznova izvodi iste igrace, ista postava, ista taktika.

Sinoc se vidjelo kao i predhodnih utakmica da pojedini igraci ne znaju gdje treba da igraju, ne znaju koja je njihova uloga.

Sa tri igraca u odbrambenoj liniji oni uvijek naprave višak u sredini, mislim na Romu i vrlo lahko sam dolaze do gola.

Dok s druge strane, mi nismo znali ni kontru odigrati a kamo li da sastavimo nekoliko tacnih pasova. u voj taktici, igraci su predaleko jedan od drugog i onda se pokusava na neke duge lopte, dok lopta dodje do igraca, igraci druge ekipe se vec organizuju i zatvore sve rupe.

Osim Hazarda koji je klasa daleko iznad drugih igraca, niko nista nije pokazao. Naravno dok sam gledao utakmicu, dok nisam prebacio ženi na seriju jer ono vise nisam mogao da gledam.

Ne znam kako ne shvatate da je ova ekipa istrosena i da nema kvalitet. Ne radi se o nikakvoj pobuni. Igraci poput Alonsa, Rudigera, Cahilla, Fabregasa, Williana, Pedra, Batsuaija, Drinkwatera i slicni ne bi trebalo da imaju mesta u ekipi kao sto je Celsi.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.