Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Arsenal (H) [D 1-1]

Istaknuti odgovori

Dolazi nam Arsenal na Stamford. Trenutno su na 11. poziciji na tabeli sa 3 boda manje od nas.

chelsea-vs-arsenal.jpg

Did you know?

Chelsea have won their last five home Premier League matches against Arsenal.

If Arsenal concede they will equal their longest run of away matches without a clean sheet against a single opponent in the PL (13 v Liverpool between 1999 and 2012).

Eden Hazard has scored in three of his last four PL home matches against Arsenal.

This will be Arsene Wenger’s 59th match against Chelsea, making them the club he has faced the most as Arsenal manager.

What the managers say

Antonio Conte: "When you play against Arsenal it's always a massive game. Anything can happen. We have to fight and play against a rival."

See: Conte: I'll make best decisions

Arsene Wenger: "I'm confident that away from home we will get the points we want, but certainly mentally for our team it is important to play well and get a positive result."

Forumaši koji budu imali u planu ići na utakmicu neka pročitaju sljedeće saopćenje kluba:
http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2017/09/stamford-bridge-security-update-.html

Utakmica se igra u 14:30h po našem

S obzirom na poraze u finalu kupa i u CS-u, a i onih 3:0 na Emiratima moze se reci da Conteu ne lezi Arsenal. Ipak, igramo kod kuce i oni treba da se cupaju negdje drugo. Na Bridgeu ne smije biti posrtanja ako zelimo velike stvari, Bridge mora da bude neosvojiva tvrdjava. Nakon kiksa protiv Burnleya pogotovo.

Izici onako zustro i napasti ih od prve minute jakim presingom kako je to Liverpool ucinio. Neki rani gol bi nam dao krila za nastavak utakmice.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Definitivno su nam nanijeli par poraza i ne leze nam kao prije, ali igramo kuci i trebamo 3 boda, nekako se nadam kako cemo uspjeti. Inace, po svim kazateljima bi trebali odnijet pobjedu ali da ce biti lagano, naravno da nece. Treba ocekivat tvrđi arsenal nego kada su igrali sa liverpoolom, sigurno nece dopustiti jos jedan debakl

hahaha dobar spaha, mos i ti s nama ako hos

Nego stvarno, kakve su sanse da obican navijac poput nas, uspije nabaviti kartu za neku tekmu premiershipa?

Ne sta koji kurac radi s Hazardom.

Thibo, Azpi, Luiz, Cahil(c), Moses, Kante, Alonso, Pedro, Willian, Morata.
Dobro je i Alexis je na klupi.
Slazem se s diablom. Rizicnije bi bilo forsirati ga u utakmici visokog rizika, a ovi ce sigurno u kost ici. Ocekujem nasu pobjedu od 2 gola razlike.
Ma ne znam, prije 15-20 dana odigrao 60minuta(za Belgiju), ne znam kako nije spreman za dodatnih 30 al' hajde uci ce pa se terorisat' umornu odbranu Arsenala.
Bit cu zadovoljan ako ova tekma nerjeseno zavrsi. Arsenal bolji i opasniji od nas. Da, ta taraba od kluba. Tako je otkako je Conte tu. Izgleda samo Liverpool moze namirit Topnike.

Nismo vise od boda ni zasluzili, cak bi reko da je i to puno. Conte od samog pocetka isao na bod, ne uvesti na poluvremenu Hazarda je glupost ista koliko i drzati bezidejnog Wiiana do 70 minute.

Navodno su prije utakmice doktori pregledavali Contea i sve igrače i nisu nijednom uspjeli pronaći muda

Taktika očajna, nisu tri pasa povezali pred golom Arsenala, samo neke duge lopte. Tak sa Bakayokom malo se povezala sredina. Loše pripremljena utakmica od strane Contea.

Tebi Champione konzilij neurologa trazio mozak, ostali zapanjeni našli kikiriki.

Da je pedro zabia bila bi uvjerljiva pobjeda jbg ovako kurac
Tria je azar igrat od pocetka pa izac u 60oj minuti van i sudax nas je dotuka kako god nista nie sudia morati
Pedro promaši večeru, zna da ga usere, ali zna i da usere. Dvojac Alonso i Mosses, ne treba ni komentarisati, ovaj prvi ima kredita nekog zbog golova, a ovaj drugi zato što nema poštenu zamenu, nadam se da će ga onaj Zapacosta zakovati za tribine, a ne za klupu. Hazard je trebao odmah na poluvremenu ući, dokle misli da ga štedi do Nove godine? Cahill je isplatio davno svojih 8, 10 miliona koliko već, treba ga pothitno menjati, kad uzme da petlja sa nogama i sa njegovim glupim lažnim šutom, smuči mi se. Morata mora da radi na snazi i na trčanju sa loptom, ne možeš sa cenom od 80 miliona da ne primiš loptu kao svet i da očekuješ samo glavom da igraš. Willian, kolioko god sam ga branio one sezone i on mi se smučio, toliko sterilan biti, bezidejan i totalno neupotrebljiv, neverovatno.

Konte se usrao propalog Wengera kod kuće. Neverovatno.

Na kraju sam želeo da nam zavuku gol u 94. I da se teramo u tri lepe sa ovom igrom i ovim poluamaterskim igračima Mosses, Alonso, Cahill.
Ovu ekipu koju je izveo Wenger je bilo sramota nepobjediti. Nedostajalo je svega od Pedra i Williana koji su trebali da igraju kljucne uloge u napadu. Niposto vise i nikada ne stavljati ta dva igraca zajedno jer nikakve koristi od obojice, jer evo vec neko vrijeme zakazu i jedan i drugi. Hazard je trebao poceti od prve, covjek je spreman. Barem bi s njim u napadu imali neku opasnost. Koliko god da kritikujem Pedra za onaj promasaj ne moze biti gori i pipkalice Williana koji je tehnicki odlican i to je sve. Previse pipka loptu, totalno bezopasan igrac. Sto se tice Fabregasa, po mom misljenju, solidna partija. Morata zatvoren a nije ni dobijao lopti od saigraca. Ne ocekujem od ovog igraca da predribla dva tri igraca i da zabije. Nije to njegov stil. U proslim utakmicama je imao malo lopti ali ih je iskoristio. Danas smo mu vrlo malo lopti uputili u kazneni a vidjeli smo kako je opasan glavom. Meni se svidja ovaj igrac jer iskoristi sanse. Ne gubi mnogo lopti i pravi je timski igrac. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nema šta, na stranu što je IQ igračima prepolovljen otkako su uzeli titulu prošle sezone, Conte je potpuno usrao startnih 11, ali biće i dalje polunovinara poput onog Dana Levata koji će ismevati navijače za ono što čak i oni vide, kao npr. da Fabregas i Kante NE MOGU DA IGRAJU ZAJEDNO PROTIV BILO KOJE EKIPE IZ TOP 6.

https://twitter.com/danlevene/status/909380597252050945

To apsolutno nije tacno, dobili smo dosta vaznih utakmica kad su njih dvojica igrali u veznom redu, meni se sve vise svidja kad igraju sva trojica u vezi kao prosli put Bakayoko-Fabregas-Kante.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.