Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Arsenal (H) [D 1-1]

Istaknuti odgovori

KAKVA PICKASTA IGRA NE MOGU DA VJERUJEM. JEDINO STO OD MOURINHA FALI JE RAZVALJIVANJE EKIPA U DERBIJIMA, STO FIZICKI UVIJEK, TAKO I REZULTATSKI VRLO CESTO.

A da ne pricam koliko su mi se smucile jebene uigrane kombinacije iz prekida, kornera, auta, gol auta i svih jebenih picki m, koje uopste nisu ni uigrane. Pa daj sutni je ba u guzvu, mozda i sugicu neku utrpamo. A nije da nismo fizicki dominantniji u skoku od ovih ubleha danas, ne mogu da vjerujem.

Barem 3 prekida iskosa smo imali, savrseni za Willianov ostar ubacaj, a mi nesto kombinujemo. ma daaaaaj koje razocarenje fuj, da su nas bogdom naguzili 3 razlike, mozda bi se nesto od toga promijenilo

izgleda da nista nisam propustio. bar sam se fino istracao. zdrav zivot :hljeb: :sal: :sal1: :dres:

• Autor

Najveca greska danas Contea jeste ubacivanje Fabregasa u prvih jedanest. Mislio sam da ce ga zamjeniti sa Bakayokom ali nije, Fabregas je otisao na krilo gdje je nastavio biti neupotrebljiv i srati svojim mahanjem ruku.

Onda sam mislio da ce uci Hazard umjesto njega pa upariti dotičnog sa Willianom gdje bi kudikamo imali vise sansi za odigravanje kroz sredinu, ali jok, ovaj izbaci Williana i ubaci Hazarda umjesto njega. Pa sam opet nekako se nadao da ce Zapacosta uci umjesto Fabregasa da Moses ide naprijed a Zapa umjesto desno, ma kakvi.

Sve u svemu, nimalo loša ali jako tvrda utakmica, oba tima su usla u utakmicu s velikom opreznoscu. remi na kraju sasvim realan rezultat, no da je pao gol na bilo kojoj strani ne bi bilo nezasluzeno

ostaje gorak ukus onaj nepotreban start luiza, mogao se rijesiti lopte prije, ali je ispao prava njubara gdje ga je kolasinac ocigledno dobrom partijom isprovocirao.

Bilo je tu i čudnih sudijskih odluka, no treba se okrenuti ka sljedecim utakmicama

Ko su nam sljedeca tri protivnika u Ligi? mislim da se brise prva utakmica u liga kupu za luiza.

Losa utakmica, puno trke i borbe izmedju dva 16-erca ali malo kombinatorike i dobrih prilika. Po meni kompletna odbrana na nivou. Luiz da nije napravio onu glupost na kraju bio bi igrac utakmice. Nepotrebno skroz.

Fabregas je ocajan bio. Ocekivalo se nesto da on poveze redove i gura napadace u sanse, medjutim potpuno je podbacio, a igrao je i povuceno i istureno. Hazard falio nasusno, Willian i Pedro su impotentni, ovaj prvi ne bi mogao nesto iskreirati da se igralo do sutra a drugi je promasio zicer zicera da odvede utakmicu u totalno drugom pravcu i onda izisao na poluvremenu. Morata nije ponudio puno, a u ovakvim utakmicama ti treba neka magija i s pravom se ocekuje da covjek od 70-80 miliona eura to i ponudi i donese 3 boda svom timu. Da smo htjeli nekog spica koji ce zabijati samo glavom mogli smo mnogo jeftinije proci, jer ne vjerujem da Crouch kosta vise od 5 milja.

Uglavnom, Conteu ne lezi Wenger a nije napravio nista da ga iznenadi. Arsenal nas je dobio u zadnja 2 duela i trebalo se pokusati s nekim taktickim iznenadjenjem, mozda 2 napadaca ili 4 pozadi, bilo sta.
Trebalo se ovdje uzeti 3 boda, jer ovako pobjeda nad Cityem se namece kao imperativ a to ce biti mnogo tezi posao.

PS. Kolasinac doktor lijeve strane

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Najveca greska danas Contea jeste ubacivanje Fabregasa u prvih jedanest. Mislio sam da ce ga zamjeniti sa Bakayokom ali nije, Fabregas je otisao na krilo gdje je nastavio biti neupotrebljiv i srati svojim mahanjem ruku.

Onda sam mislio da ce uci Hazard umjesto njega pa upariti dotičnog sa Willianom gdje bi kudikamo imali vise sansi za odigravanje kroz sredinu, ali jok, ovaj izbaci Williana i ubaci Hazarda umjesto njega. Pa sam opet nekako se nadao da ce Zapacosta uci umjesto Fabregasa da Moses ide naprijed a Zapa umjesto desno, ma kakvi.

Sve u svemu, nimalo loša ali jako tvrda utakmica, oba tima su usla u utakmicu s velikom opreznoscu. remi na kraju sasvim realan rezultat, no da je pao gol na bilo kojoj strani ne bi bilo nezasluzeno

ostaje gorak ukus onaj nepotreban start luiza, mogao se rijesiti lopte prije, ali je ispao prava njubara gdje ga je kolasinac ocigledno dobrom partijom isprovocirao.

Bilo je tu i čudnih sudijskih odluka, no treba se okrenuti ka sljedecim utakmicama

Ko su nam sljedeca tri protivnika u Ligi? mislim da se brise prva utakmica u liga kupu za luiza.

Protivnici su nam Stoke u gostima i nakon toga Manchester City kod kuce. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.