Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Tottenham (A) [W 1-2]

Istaknuti odgovori

I Cae je misteriozno nestao nakon drugog gola...

Naravno da ću nestati kad sam gledao tekmu i radovao se. Ali sam razočaran, igra nam je užas.

• Odgovori 56
  • Pregledi 3,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ok pobedili smo. Ali prica o nekoj maestralnoj taktici ili pisanju po rivalu je u najmanju ruku neozbiljna.
U stvari je Konte nakrcao sastav defanzivcima, postavio dupli blok na 30 metara od gola te upalio svecu da Kejn i drugari ne budu na nivou kao inace.
Podsecanja radi kod prethodnika isto to nazivano je "mrtvim bunkerom".
Koliko je samo opao standard, to je cudo jedno.

Slazem se sa Whisperom, ali donekle. S kakvim sastavom je Conte raspolagao, mislim da bi bilo samoubistvo igrati otvorenije i ofanzivnije, jer bi bili brutalno kaznjeni. Juce je Tottenhem bio itekako nabrijana ekipa, da su imali vise prostora pred nasim golom, vjerovatno bi nas nabusili. Mi juce ofanzivno nismo imali kako treba nicim zaprijetiti. 

Ali shvatam poentu sta hoce reci. Nije da mi juce nismo imali srece. Citav mec smo se branili, a ja ne zelim i ne volim da je moj tim u podredjenom polozaju. 

Ovo je bila taktika za jednu utakmicu,siguran sam kad se hazard oporavi i kad se dodvedu jos igraca igracemo dosta otvorenije i ofanzivnije
Zanimljiva utakmica, vidjelo se opet ko je veliki a tko mali klub.
Danac u obrani je fantastican , svatko ko mu ima nesto prigovarat sere kvake. Dečko je uletio na poziciju centralnog stopera, da igra protiv najboljeg napadača u ligi. Ugodno sam iznenaden. Rudiger solidan , Azpi opet ogroman posao.
Luiz je odigro odlicnu utakmicu sto se defanzive tice , ali on nikad nece moc bit vezni igrac. Jednostavno kad lopta dode do njega , uvijek ima dodir viska , nezna izabrat jednostavno rjesenje , zakomplicira i najjednostavnije situacije.
Kante nemam riječi.
Sve u svemu Conte je lijepo pripremio utakmicu.Mnogi ce rec imali ste srece , ali to se govori zadnjih par utakmica protiv Tottenhama. Nemozemo uvijek mi pobijedit na račun sreće..
Kad imaš srece u istim situacijama vise puta, onda to više nije sreća :D
Kod prethodnika je 'mrtvi bunker' navika,dok je kod Contea samo potreba.Kada je ekipa ovako osakaćena i kada izgubimo prvo kolo normalna stvar je postaviti ovakav bunker.Nikome nije smetao Murinjov bunker kada je zatim bilo potrebe,ali često nije bilo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.