Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Tottenham (A) [W 1-2]

Istaknuti odgovori

Mjesto: Wembley

Datum: Nedjelja, 20. august

Vrijeme: 17:00h

561882_418913091496192_675112110_n1.jpg

Tottenham je danas pokazao da će i ove sezone biti u borbi ako ne za titulu, onda sigurno za top 4.

Mi im u goste idemo bez Hazarda, Bakayoka, Fabregasa, Cahilla i vjerovatno Pedra. Postavlja se pitanje ko će igrati u veznom redu s Kanteom?

Ja nisam optimističan i čestitam svakom ko jeste.

• Odgovori 56
  • Pregledi 3,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Tottenham je apsolutni favorit s obzirom na našu situciju i njihovu, ali ja nekako mislim da nečemo izgubit. Bit će 1-1.

Bit će zanimljivo vidjet kako će Conte sastavit sredinu s obzirom da je Kante praktički jedini koga imamo. Mislim da je najvjerojatnija opcija da će Luiz igrat u sredini u paru s Kanteom, a da će obranu činit Christensen-Rudiger-Azpi...

Također se nadam da će ovaj put Morata startat od prve, pokazao je u prošloj da je zaslužio...

Ja nisam optimističan i čestitam svakom ko jeste.

Hvala. Oprokos možda nikad goroj situaciji, imam dobar osećaj.

Očekujem u sredini Luiza, eventualno Christensena pošto je nekoliko puta tamo igrao u Monchengladbachu.

Kad se sjetim tih "dobrih osjecaja" pa nas ljudi naguze.
Bila su to druga vremena na forumu.. :D

Ni ja nisam optimistican. Bez Hazarda, nemamo sta traziti.
Zar da ocekujem senzaciju od Williana? Ko ce nam kreirati igru?
Izgledat cemo ko raspustena banda bez vođe.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Lagana pobjeda Tottenhama

Ona dva crvena su previÅ¡e ipak, čak i da Hazard i Bakayoko odigraju malo, neće se puno naprijed promijeniti. Nema kreativca u sredini. Obrana bez Cahilla, da ne govorim koliko je glupo slanje Zoume na posudbu. Njima svi zdravi. Bit će nekih 1-0 ili 2-0 uz sterilnu igru Chelseaja. 

Ponavljam opet ponudu za opkladu Champione. Ko izgubi mjesec dana ne smije pisati na forumu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Bakayoko bi mogao mozda dobiti koji minut protiv Totenhema a Hazard se tek vratio treninzima, mozda treće kolo dobije i on par minuta ali obzirom koliko je vazan za Contea ne bih se iznenadio da ne zaigra August nikako. 

Ovo sad sto se tiče Chelsea izgurati sa sto manje povreda, glupih kartona i pokusati makar remije izvuć, jebiga.. Tottenham i Everton nisu zajebancija ipak. 

Ovo je ipak totenhemu prvi mec na Wembliju i mislim da imamo sanse za dobar rezultat pogotovo ako baka bude spreman i morata da pocne

Ako im ne igra Tripier,a prodali su Walkera,to im je goruća pozicija.

Eh kad bi se Pedro oporavio.

Nema im Rosea ni Lamele,a oni su poprilično tanki na klupi,tako da i nisu u puno boljoj situaciji od nas.

Da smo kompletni to bi bio debeli hendikep za Totić igrati bez standardna dva početna beka,a za desnog alternaciju nemaju.

Ako nema Pedra,stavio bi Moratu na tu poziciju.

Još jednom se zahvaljujem Emenalu na izvrsno odrađenom poslu kroz ljubavnu priču o psu i majci.

Ja mislim da je Tottenham bolja ekipa od nas i da bi nas mogli pobjediti.

realno totenham i jeste bolja ekipa od nas trenutno.

Odakle vam taj gubitnički mentalitet? Razumem oprez i nedostatak optimizma uzevši u obzir situaciju u klubu, no, ovo kukanje prevazilazi sve granice, mislim da ni navijači Huddersfielda ne bi ovoliko strepeli da igraju sa Tottenhamom.

- Tottenham ima niz od 16 utakmica bez neriješenog rezultata.

- Zadnjih 5 utakmica ove dvije momčadi su bile bogate golovima, s prosjekom od 3.0 golova po utakmici.

- Ekipa Tottenham je pobijedila u zadnjih 4 utakmica.

- Ekipa Tottenham je zabila gol u svakoj od posljednje 4 utakmice, a ekipa Chelsea u posljednjih 7 utakmica.

- Tottenham Hotspur went an entire campaign unbeaten at home in the league last season - the first time they’ve done this since 1964-65.

- Chelsea have lost just two of their last 17 games in all competitions against Tottenham (W8 D7 L2).

- Spurs haven't lost a Premier League London derby at home under Mauricio Pochettino (W9 D4 L0).

- Chelsea haven’t suffered a defeat in both of their opening two games to a league season since 1973-74, with one of those two defeats also coming against Burnley.

- Harry Kane’s next goal for Tottenham will be his 100th in all competitions for the club – though he’s failed to score in any of his 11 Premier League appearances in the month of August.

- Christian Eriksen has been directly involved in each of Tottenham’s last six goals against Chelsea in all competitions (one goal, five assists).

- Since the start of last season, no Premier League player has created as many goalscoring chances as Eriksen (115) and only Kevin de Bruyne (18) has more assists than the Dane (17).

- Christian Eriksen has been directly involved in each of Tottenham’s last six goals against Chelsea in all competitions (one goal, five assists).

što cijelo vrijeme govorim, Eriksen se mora dovesti, bar pokušati, lik je vanzemaljac, najbolja zamjena za Fabregasa

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.