Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Tottenham (A) [W 1-2]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 56
  • Pregledi 3,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jaka ekipa je Totenhem, ali daleko od toga da su neranjivi ili nepobedivi. 

Bitan je pristup nasih igraca. Ako budu namirisali krv, tj ako ih pustimo da igraju svoj fudbal daleko su vece sanse da ostanemo bez icega. 

Vazan je, zapravo najvazniji je pristup nasih igraca utakmici. Ima dovoljno kvaliteta i u nasim redovima da se ovde izvuce cak i pobeda, nije da igramo s amatterima ili omladincima, ali ponavljam bitna je zelja za pobedom. 

Odavna govorim Tottenham je jedna od najpodcjenjenijih ekipa na svijetu.

Prošle sezone je poredak po snazi bio:

1.Chelsea

2.Tottenham

.

.

.

ostatak

Najbolji stoperski par u ligi,a jedan i od najboljih na svijetu.Usudio bih se reći top 5.

A u napadu Alli,Kane i Eriksen.

U vezi Wanyama i Dembele.

Bekovi dosta dobri.

Samo je njihova mana bila što nemaju nikakvu klupu,zato su prošle godine izgubili prvenstvo.

Zato na duge staze,kroz cijelu sezonu izgube bodove.

Ali protiv koga izvedu udarnih 11 taj nije favorit,pa bio to Chelsea,United ili City.

Tottenham udarnih 11 ima najjačih u ligi.

Strašno jaka prva postava,sigurno među 10 najjačih na svijetu.

Kakvu je momčad sastavio taj Pochettino,želim gledati Contea još 20 godina na klupi,a trenutno nema drugog trenera na svijetu kojeg bi htio više od Pochettina u slučaju otkaza Contea.

Kakva karina od igraca je ovaj Rüdiger, Boze sacuvaj

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ruku na srce, nije bio los danas.

Nadam se da su svi pesimisti koji su nasedali na novinarski senzacionalizam obući gaće nakon ove utakmice, isuse kriste alaše budo. Bili smo prilično loši tokom većeg dela utakmice, al ovde neću da se bunim.

Sudjenje katastrofa, Dier je trebo dobiti cist crveni.

Totenham puno bolji danas, ali nisu oni mentalno jaki za nesto vise.

Igra sa nase strane nije bila nesto, ali vazno je da smo pobijedili. Za nas je dobro sto sad ide pauza zbog reprezentacija, do tada cemo biti kompletni sa igrackim kadrom.

Pa ja ću oboliti za ovim Chelseam, šećerna bolest mi ne gine, svih 97 minuta na igrama, ne možeš opustiti sekunde ali onaj osjećaj kada je sudija svirao kraj NEPROCJENJIVO!

Blue is the colour !!!

Jedini nacin trenutno da ih dobijemo i dobili smo ih. Zadnja linija uz par kikseva vrlo dobro. Kante i Luiz na sredini doktorski a Alonso el magico. Batchu da ti da celu svoju nedeljnu platu, dupe si mu spasio. Bakajoko mora jos 3 4 tekme da bi se uhodao, vidi se grc u igri ali svakako ne moze da nadomesti Matica.
Morata je bio odsecen i dosta se trosio pozadi tako da ne mozemo reci lose.
Konte odlicno pripremio utakmicu svaka cast.
Velika pobjeda za nas u svakom smislu, užasan prelazni rok, povrede, suspenzije, poraz od Burnleya, prosto rečeno kanal, ali evo došli smo do vazduha. Ostaje žal za utakmicom protiv Burnleya..

Nadam se da su svi pesimisti koji su nasedali na novinarski senzacionalizam obući gaće nakon ove utakmice, isuse kriste alaše budo. Bili smo prilično loši tokom većeg dela utakmice, al ovde neću da se bunim.

Evo ja sam obukao gaće, još sam se i istuširao.

Da su mi nudili neriješeno prije meča, ja bih prihvatio.

Nemam sad vremena ali ovakve pobjede se desavaju jednom u sezoni. I nama se desavalo da smo protivnika gazili a na kraju pobijedi.

Da smo loši, jesmo.

Ja ovu pobjedu necu gledati nesto senzacionalno. 

Realnost je, da nama treba igraca koji ce praviti razliku na terenu.

Normalno da se treba pojačati i da nije bilo sjajno, no, ne treba unapred skidati gaće, razumem, ovo je Balkan, gubitničk i podanički mentalitet nam u krvi, retko je da neki igrač ili neka ekipa sa ovih prostora ikad išta bitno uradi, ali srećom to ovaj klub nije, ostvaite te priče za naše lige i reprezentacije.

Po svim svjetskim pravilima nismo trebali dobiti ovu utakmicu, 

Pa i ne baÅ¡, Tottenham se morao boriti s čak dva prokletstvo: Prokletstvo Wembleya i prokletstvo Henry Kean nikad ne zabija u 8. mjesecu. Ajde da je jedno, ali dva su ipak previÅ¡e, teÅ¡ko se danas Tottenham ičemu mogao nadat :)

Realnost je, da nama treba igraca koji ce praviti razliku na terenu.

Trenutno je ozlijeđen...

Ma pisaj po malom Tottenhamu.. Ponovo smo ih iskarali momacki. Kakav motiv i borbenost kompletne ekipe, svaka cast. Ne razumijem drkanje na ove luzere, pogledajte koliko se filuje pesimizam u javnosti, sva voda na mlin ide Tottenhamu, u naletu su, dobili na nezgodnog gostovanju u prvom kolu, mi zijanili od najmrtvije ekipe u ligi i primili 3 komada i opet luzeri ostaju luzeri. Strasan inat kod nase ekipe. Dosta je tu rovitih igraca bilo, Morata ispustio dusu u 60. minuti vec, Bakayoko poginuo na terenu.. Jedino Kante Duracell zec trci ko navijen do 95. minute. Al itekako vrijedna pobjeda za nastavak prvenstva. Bravo!

Jedino sto zalim u ovom svemu jeste sto Champion nije prihvatio opkladu koju sam nudio 2 puta, jer bismo ga se rijesili lagano na mjesec dana.

Cestitke i Conteu na pripremi utakmice. Dajte mu jos ta pojacanja za kojima kuka, nemojte zajebavati.

Idemo sada dobiti Everton i onda polako skrpiti ekipu, vratiti neke igrace i spremiti se za nastavak.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Magična,maestralna i veličanstvena pobjeda.

Nažalost,nisam pratio uživo,zalomilo se uz iće i piće.

Zanima me jer ima gdje snimka cijele utakmice ?

Recite mi molim vas svoje dojmove o novim pojačanjima Rudigeru,Morati i najviše Bakayoku ?

Rudiger solidan ali ništa posebno. Bakayoko dobar, vidi se da ima potencijala unaprijedit ovu ekipu i bit bolji od Matića. Imao je i grešaka i nekih nepotrebnih faulova ali sve u svemu sasvim dobro s obzirom da mu je ovo prva utakmica i tek se oporavio. S obzirom da je Tottenham danas realno bio bolji, i da smo se mi uglavnom branili, Morata i nije imao puno prilika pokazat nešto konkretno ali po meni je odigrao dosta dobro i siguran sam da smo u njemu dobili veliko pojačanje. Također, trebat će mu još koja utakmica da se uigra i priliagodi, a i dolaskom Hazarda će još više doć do izražaja njegova tehnika jer će imat s kim kombinirat...

Magična,maestralna i veličanstvena pobjeda.

Nažalost,nisam pratio uživo,zalomilo se uz iće i piće.

Zanima me jer ima gdje snimka cijele utakmice ?

Recite mi molim vas svoje dojmove o novim pojačanjima Rudigeru,Morati i najviše Bakayoku ?

http://www.fullmatchesandshows.com/2017/08/20/tottenham-hotspur-vs-chelsea-highlights/

Imas tu highlightse, a u komentaru od nekog lika mec citav.

Bakajoko tesko da moze biti bolji od Matica. U nekim segmentima igre da, ali je dosta "divlji" igrac od Matica. Matic je rafiniran igrac i dosta korisniji. Bakajoko grize , cupa, dobija vazdusne duele, i kad se ukaze prilika stusti se napred, ofanzivnija verzija Obi Mikela. Matic je dosta smireniji u pasu. , elegantnije uzme loptu sa manje faulova.
Mario, jedino sto je novo sto smo igrali 361 ili ti 3511 formaciju. Nismo imali dvojac iza spica vec smo imali Luiza kao osiguraca u srednjoj liniji koji je fantasticno odradio posao. Vec ga vidim u taktickim minijaturama protiv jacih ekipa na toj poziciji ako dovedemo dobrog stopera.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.