Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Community Shield: Arsenal (N)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 56
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prva sluzbena utakmica u sezoni, vjerujem da ce igraci dati maksimum ali mislim da nam fali puno vaznih igraca u ovoj utakmici. Sanse su podjednake.
0-2 za Arsenal,rastavili su nas na proste faktore u finalu FA kupa, Alexis je uvijek spreman,tako da nemate se šta radovati zbog njegove "nespremnosti".Alexis,Laca i Ozil će donijeti prevagu.Realnost je takva nemamo Hazarda,a ne vjerujem da će Conte dati priliku Musondi.

Nije službena uopšte, vodi se kao prijateljska...

Nadam se da ce dobiti šansu mladi kao musonda, Baker od barem neke 70te minute.

Gdje se vodi kao prijateljska, Conte je sam izjavio kad su dolazili iz Kine da se za ovu utakmicu dobija trofej i da je ovo uvodna utakmica u sezonu i da ce dati sve od sebe da sa novim trofejem krenemo u sezonu.

Bilo bi fino startat sezonu pobjedom i trofejom iako realno poprilično nebitna i poluprijateljska utakmica koja će se brzo zaboraviti kad krene sezona.
Kakva poluprijateljska utakmica,trofej je trofe,samo se nadam da se igraci dat sve od sebe da se revansiraju za izgubljeno finale fa kupa
  • Autor

Ovo nikad neće biti trofej, nebitno da li pobijedili ili izgubili utakmicu. To što Mourinho ovaj tanjur ubraja u trofeje je pokazatelj na koliko je niske grane sveo United. Da se prije 10 godina neki trener Uniteda hvalio ovim trofejom, mislim da bi momentalno dobio otkaz.

Ovo nikad neće biti trofej, nebitno da li pobijedili ili izgubili utakmicu. To što Mourinho ovaj tanjur ubraja u trofeje je pokazatelj na koliko je niske grane sveo United. Da se prije 10 godina neki trener Uniteda hvalio ovim trofejom, mislim da bi momentalno dobio otkaz.

Taj covek je načisto prsao, baš me zanima šta bi rekao kada bi ga pitali kad je poslednji put izgubio finale, da li bi rekao CS protiv Arsića pre dve sezone, ili ono protiv Atletika pre 4 u kupu.

Elem, ne razumem čemu pisanje da biste voleli pobedu, mislim, najnormalnija stvar, zar ne biste želeli da pobedite i Inter iz Zaprešića ili protiv koga god da se igra.

naravno da treba osvojiti ovo gofno, ne znam cemu takvi komentari uopce.

trofej je trofej, ma kakav on bio, sigurno se Conte nece s istim hvaliti, ali zasto ne osvojiti ovo posebno kad smo CS osvojili zadnji put 2009. godine.

Bez obzira sto je fakticki prijateljska, ovo je za mene must-win utakmica. Objasnicu i zasto. Start sezone nakon onog debakla poslije prosle titule je strahovito vazan. Raspored je izuzetno tezak i ovo je vrlo bitno za ekipu, tu je dosta novih igraca a napustili su nas neki koji su bili vazan dio osovine za osvajanje 2 prvenstva. Samopouzdanje ce biti na nivou ukoliko savladamo Arsenal. A druga stvar ne smijemo im opet dozvoliti da nas tuku na Wembleyu, moramo pokazati da je ono finale kupa bilo samo los dan. Takodjer, igracemo bez nekolicine kljucnih igraca, prije svega Hazarda, pa je i za ostale momke u ekipi veliko ako uspijemo pobjedjivat bez njeg pocevsi od ove utakmice.
To su razlozi zasto je ovaj mec vazan, a trofej je potpuno sporedna stvar i uopce ga ne racunamo u neke ozbiljne price. Valjda tako nesto jedino Mourinho i njegova ekipa rade.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=LsYSbrehRFo

Ako zanima koga presica contea, pričao malo o transferima, svemu

http://lineupbuilder.com/?sk=f5m31

Mislim da će sastav za utakmicu biti ovakav. Ni jedan igrač koji je došao nije spremniji ili bolji od onih koje smo već imali a kad malo bolje pogledam neće biti ni kad budu spremni.

Morata će vjerovatno biti na klupi jer je trener već izjavio da mu fali treninga da povrati spremu a Batshuayi je u dobroj formi kako se vidjelo sa pripremnih utakmica.

Dalje, ne znam šta da komentarišem. Lošiji smo nego u finalu kupa protiv njih gdje su nas ubili a kad bolje razmislim lošija smo i ekipa nego prošle sezone. Smanjili smo brojnost ekipe a pojačanja nismo doveli.

Vjerujem da će Musonda dobiti priliku u drugom poluvremenu a nadam se i Boga.

Ma ova utakmica mi i nije toliko mi bitna, tek je neki pokazatelj da vidimo gdje smo pred pocetak sezone.

Toga se ja bojim jer kako stvari stoje, u losijoj smo situaciji sada nego na kraju prosle sezone pa i da nam je Hazard spreman.

Igramo ligu prvaka, nakon one sezone gdje smo zavrsili 10. naši se sprdaju sa transferima i hoće neke Vodopije.

Gledao sam ih na prijateljskim, igraju dobro kao tim, dok smo mi kao razbijena banda bili.

Mislio sam nakon one pobjede nad njima da ćemo samo igrati bolje, a mi nazadovali. Videcemo sutra, mada ja ne polazem nadu u pozitivan ishod po nas.

Kakva nada, oducicemo ih sutra od zivota i dignuti onu aluminijumsku foliju kao morale boost za pocetak sezone, a onda do prve utakmice nam stize Alex Sandro pa da krenemo lagano da branimo titulu.

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Fabregas, Kante, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.