Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Community Shield: Arsenal (N)

Istaknuti odgovori

Ocemo u top 4 al ovoe klub di se osvajaju trofeji top 4 je arsenalova i liverpoolova fora
Ocemo il epl il lp il fa cup
Mogli smo cs i micky mouse kup duble bar
  • Odgovori 56
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Top 4 je minimum minimuma koji ovaj klub treba da ispuni tako da i nije neka opklada... Kao kada bi se kladio da će neki naš napadač dati dvocifren broj golova. No, sam plasman u top 4 i učešće u LŠ po sebi ništa ne znači ako u svakom aspektu nazadujemo.

Ne znam sta se zalite za transfere. Vidjecete za dva tri dana da cemo dovesti dva zvucno imena a to su velicanstveni i neprikosnoveni Drinkwater koji je sa Lesterom bio prvak Engleske i za 35 mil funti cemo dovesti najbolje krilo Italije, Candrevu. To su igraci koji prave razliku.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Top 4 je minimum minimuma koji ovaj klub treba da ispuni tako da i nije neka opklada... Kao kada bi se kladio da će neki naš napadač dati dvocifren broj golova. No, sam plasman u top 4 i učešće u LŠ po sebi ništa ne znači ako u svakom aspektu nazadujemo.

Slažem se, ali neki ovdje komentiraju da će se ponovit Mouova sezona (borba za opstanak), da imamo ekipu za 10 mjesto i sl, premi njihovim komentarima čovjek bi mogao zaključit da nam je i 4 mjesto uspjeh.

Nema se sta puno reci a da vec niste spomenuli. Costu nece moci zamijeniti niko od napadaca koje imamo, ko je gledao utakmicu vidio je da Batsuayi sto mu neko kreira i zabice nekako, ne zna otvorati prostor i izvlacit se po loptu. Nama trebaju jos 2-3 igraca sigurno.

https://twitter.com/themichaelowen/status/894312020870385664

Previse cetvrtigraca, premalo jakih karaktera.

https://twitter.com/themichaelowen/status/894312020870385664

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.