Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alex Sandro (Brazil, 1991)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/CheIsTransfer/status/890282791182770176

Ne znam koliko je pouzdan Standard ali eto vi ocijenite sami.Ja iskreno mislim da ćemo ga dovesti.+ kažu da je Juventus povukao sa posudbe nekog lijevog beka.
  • Odgovori 88
  • Pregledi 8,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

https://twitter.com/CheIsTransfer/status/890282791182770176

Ne znam koliko je pouzdan Standard ali eto vi ocijenite sami.Ja iskreno mislim da ćemo ga dovesti.+ kažu da je Juventus povukao sa posudbe nekog lijevog beka.

Taj tweet je bait, pogledaj account koji je to tweetao, fejk je ima 200 followersa. I tog nema nigdje na standardu.. U svakom slučaju izgleda da se vratio interes, što mislim da je istina, a i Juve vraca igraca sa posudbe i navodno su zainteresirani za onog beka iz Porta

E to možda,ali ja mislim da je taj account prije par dana pohvalio David Amoyal i rekao kako je pouzdan.

Nije taj, vec drugi pod istim imenom, kojeg ovi kopiraju... Dobar inace pravo izvor informacija za Chelsea, jer stavljaju izvore tacne, a ne k'o ovi sto lazu...

P.S https://twitter.com/ChelsTransfer

Naravno da ništa od ovog. Kad smo to mi uspjeli dovesti željenog WC igrača zadnjih godina? NIKAD. Emenalo se pobrine da se to ne desi. Možemo samo dovesti neke prosječne napadače za 75 mil poput Morate. Sad ćemo potegnuti za nekom alternativom. Možda se i Baba Rahman vrati u klub. Postali smo prosjek.

Jao koja depresija na ovom forumu, da prosjek da liverpool haha. Pa ljudi moji mi smo aktualni prvaci Engleske, kakav Liverpool, šta bi oni dali za dvi PL titule u zadnje 3 sezone...

Ma United ove godine osvaja,ako im glavni igrači izbjegnu povrede ni City ni drugi nemaju šta tražiti.Osim ako se naša pojačanja ne pokažu ko svjetske klase.

@Što se tiče Sandra mislim da je ovdje svaka diskusija završena.Juventus je izgubio dva extra igrača u odbrani tako da ne vjerujem da će dopustiti i trećem da napusti klub.
  • 2 sedmice kasnije...
https://twitter.com/CheIsTransfer/status/897576473250455553

Ma to sine,Diablo nemoj samo srati da je Di Marzio nepouzdan.

@ništa ovo je onaj retardirani account sjebo sam se,nisam vidio da ga je neki debil retweeto.

https://twitter.com/CheIsTransfer/status/897576473250455553

Ma to sine,Diablo nemoj samo srati da je Di Marzio nepouzdan.

@ništa ovo je onaj retardirani account sjebo sam se,nisam vidio da ga je neki debil retweeto.

Ovaj je pisao da je propao transfer Bakayoka zbog lijecnickog pregleda. 

• 3 mjeseca kasnije...

stvarno ne znam šta ti je tu smešno

čovek je prvi u svetu ubedljivo za transfer vesti, prvi i jedini probio priču za Nejmara i Mbapea

a Å¡to se nas tiče, ako ovaj stvarno ode u Junajted viÅ¡e neću ni da se nerviram, pa to bi bio bar 40ti transfer u poslednjih 4-5 godine koji smo izgubili 

stvarno ne znam šta ti je tu smešno

čovek je prvi u svetu ubedljivo za transfer vesti, prvi i jedini probio priču za Nejmara i Mbapea

a Å¡to se nas tiče, ako ovaj stvarno ode u Junajted viÅ¡e neću ni da se nerviram, pa to bi bio bar 40ti transfer u poslednjih 4-5 godine koji smo izgubili 

Koliko se ja sjecam nije on bio taj, za neymara mislim brazilci, a za mbappea onaj francuski nesto, nije l'equipe nego drugi onaj.

• 4 sedmice kasnije...

Jel samo meni ovaj Alex Sandro precjenjen? Zaista meni njegova igra ne djeluje nista specijalno, ne djeluje pretjerano brz, tehniko onako-onako, ne djeluje mi cak ni da sut ima pretezno dobar. 

Of course, nadam se da grijesim i da ukoliko dodje da me razuvjeri, ali takav sam utisam steko. Ove sezone sam ga bas pratio zbog spekulacija, i ako je ono sto sam ja vidio njegovo najbolje izdanje, onda definitivno ne zelim njegov transfer.

imam drugara koji je navijač Juventusa, ono, verujem mu, trudi se čovek da objektivno piÅ¡e 

kaže mi sam da je nakon tih silnih spekulacija pao u igri katastrofa, tako da stoji to da ako si ga sad gledao, nije pružao partije kao i inače

a na stranu to, sećam se njihovih postova od ranije i ono je sve u najboljem svetlu, znači tad nisu imali razloga da ga hvale samo zbog transfera, nego su prosto pisali zato Å¡to je stvarno igrao vrhunski (po njihovom miÅ¡ljenju) 

e sad jbg, kažem ponovo, to je sve Å¡to sam pohvatao sa drugih foruma i od ljudi koji su mi inače ok i korektni 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.