Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alex Sandro (Brazil, 1991)

Istaknuti odgovori

Sad videh ovo, precenjen ne mora da bude u smislu preplaćen, mislim da je hamco više ciljao na to da nije toliko kvalitetan igrač koliko se tvrdi.

Upravu si, ja sam iz nekog razloga pročitao preplaćen umjesto precjenjen :D

U svakom slučaju, mislim da precjenjen nije, a cijenu više toliko ni gledam ne smaram se je li 60 ili 70 miliona. Bilo bi mi drago da pokupimo Sandra, uzeli bi važnu kariku iz finaliste LP, da pokupimo Van Dijka sigurno top transfer ako bi gledali uloženo-dobijeno. Tako bi opet pokazali snagu na tržištu, naravno sve su to špekulacije ali vidjet ćemo..

Kada bi se kojim slučajem ostvarili transferi Van Dijka i Sandra mislim da bi formirali extra zadnju liniju. Van Dijk odličan štoper, moderan štoper reklo bi se, Sandro se ubio za ovu našu formaciju. Kažem kada bi došlo do ta dva transfera uz Bakayoka učvrstili bi se samo tako, defanzivni blok Azpilicueta-Luiz-Van Dijka-Moses-Alex Sandro ispred njih Kante-Bakayoko pa ljudi valjalo bi to probit. U tih 7 igrača bi imali sve što je potrebno kada je defanziva u pitanju, jedino što bi mozda malo falilo je ta tehnička strana tj. malo kreativnosti, iako Sandro je tu bolji od Alonsa a Bakayoko je malo jači tehnički od Matića, naravno ubaciš tu zlata vrijednog Fabregasa umjesto Bakayoka i eto ti imaš sve.
  • Odgovori 88
  • Pregledi 8,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kada se dovodi jedan od najboljih igraca na svijetu na odredjenu poziciju za veliku svotu novca onda ja mislim da takav igrac nije precijenjen a jos je mlad.
Treba nam novi A.Cole. Alonso je trom, nikako mi ne djeluje kao neki bek. Sandro je fantastican igrac.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Tako je treba priželjivati da izvisimo za igrače koji su u TOP 3 na svojoj poziciji iako znamo da naši mladi igrači neće dobiti šansu, pa ćemo dovesti nekog Babu Rahmana a igrače tipa Sandro treba prepuštati rivalima.

Sandro je rođen za ovu formaciju koju mi igramo ali eto treba priželjkivati da ne dođe, na kraju krajeva Ake nije igrač za tu poziciju nema prodornost i direktnost za tu ulogu, ako mu treba dati šansu onda je to na štoperu.
PSG doveo nekog lijevog beka sto najvjerojatnije znaci da odustaju od Sandra. Naravno ne mislim kako nama to povecava sanse, mislim da su one i dalje otprilike na 0

https://twitter.com/CarefreeDaily/status/880099968241020929

Dve nedelje kasnije

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/884447118655717377

Marina je sposoban i dominantan pregovarač samo kada se treba iživljavati nad legendama pred penzijom.

Piši propalo.

navatao sam strah, kad god vidim u Telegrafu da smo "confident" za neki transfer diže mi se kosa na glavi

pa jebote za Lukakua svaki treći tekst u poslednja 4 meseca je to pisalo

evo i za ovog, još pretprošli petak javili da će u onaj tamo ponedeljak stvari da se raščiste i ponovo ništa

majke mi moje ako ne izbrišem sve vesti za Čelzi sa tvitera i prvi na listi za streljanje je upravo Matt Law a.k.a ribaća četka

mislim nije on kriv, lepo je reko da piše samo što mu kažu al onda treba čovek da se zapita da li vredi više pratiti bilo šta osim službene stranice

nabijem ih na kurac njih i confident

Kulibali, VVD, Sandro, Lukaku.....za sve je to pisalo

[quote name="Igi" post="272741" timestamp="1499708724"] Dve nedelje kasnije [url="https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/884447118655717377"]https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/884447118655717377[/url] Marina je sposoban i dominantan pregovarač samo kada se treba iživljavati nad legendama pred penzijom. Piši propalo.[/quote]Kako li si samo to uspio izvuci iz ove recenice? Jer to je jedino sto ama bas nikako se ne moze povezati s ovim. Nek je i Marina ispregovarala s Juventusom, znaci uvjerila novcem klub koji ga je zelio zadrzati na to da evo bude spreman da ga pusti, ponudila igracu fantastican ugovor, mnogo bolji nego sto trenutno ima ili sto bi dobio od Juventusa.. I sad ovaj nije siguran da li zeli otici iz Italije.. eto sta tacno tu covjek moze uraditi jos?

Kako li si samo to uspio izvuci iz ove recenice? Jer to je jedino sto ama bas nikako se ne moze povezati s ovim. Nek je i Marina ispregovarala s Juventusom, znaci uvjerila novcem klub koji ga je zelio zadrzati na to da evo bude spreman da ga pusti, ponudila igracu fantastican ugovor, mnogo bolji nego sto trenutno ima ili sto bi dobio od Juventusa.. I sad ovaj nije siguran da li zeli otici iz Italije.. eto sta tacno tu covjek moze uraditi jos?

Hmm, pregovarač, da bi bio dobar u tom poslu trebalo bi možda da imaš sposobnost da ubediš osobu u nešto, mada iz čitave ove priče ne deluje ni kao da su sa Juventusom postigli neki dogovor, a u međuvremenu je i  samom igraču dosadila cela ta priča (koji je pre toga zapravo bio voljan da se dođe). Ovde bi na scenu trebalo da stupe te pregovaračke veštine, kada se igrač dvoumi, neko treba da ga ubedi zašto bi bolje bilo da dođe kod nas, pored novca.

• 3 sedmice kasnije...

Evo nešto opet za Sandra nas povezuju, ali ništa konkretno. Na kladionicama se opet pojavljujemo za sandra kao moguće, a di marzio javlja kako juventus zeli povuci Spinazzolu sa posudbe. Neki reporter iz sky-a javlja da smo obnovili interest, spominje se cifra od 60 mil. Volio bih da ga potpisemo ali sumnjam

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.