18. juni 2017.9 god. comment_272024 60 mil?? Ajd dobro, dobar igrac, bit ce svakako pojacanje ako dode, al 60 mil funti ako je istina cak i u ova vremena mi djeluje puno, previse. Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272025 Ma jebe se meni koliko ko kosta. Samo nek se dovodi. Ha jbt i ovi istali duduci iskesirase boga oca. Dajte igrace i da se smiri ova situacija oko contea. Vjerujem kad bi bilo u ovome neke istine i conte ode da bi sve otislo u 3 lijepe. Igracima bi pao moral. Mislim da bi i hazardu dokundisalo i rekao zbogom. Kupujte mamu vam cigansku Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272026 Al da, slazem se, bitno da se dovede i takav igrac na toj poziciji nam sigurno treba, malo mi je puno al bolje da dovedemo nesto Prijavi
18. juni 2017.9 god. Autor comment_272027 Lijevo Sandro uz backupa Alonsa, desno Moses uz backupa Azpija (kad Moses ne može, Azpi iz zadnje linije pređe na beka). To već izgleda mnogo ozbiljnije, mada bi idealno bilo imati jednog wing-back backupa Mosesovih karakteristika, tako da Azpi i definitivno pređe među zadnju trojku. Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272028 60 miliona za beka. Ovo je stvarno otislo u 3 pizde materine.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272029 nemam Arenu, godinama i ne pratim Italijane, znam samo da ga hvale navijači Juventusa nenormalno, sad jebem li ga kolko je to istina ono što sam gledao je samo u LŠ al to je par utakmica sećam se isto da je bila priča kako je Porto prodavao dva beka, Sandra i Danila, Real se zajebao (kao) a Juve pogodio sa ovim Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272035 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/876422928245690368 Ovo bi bio najuzbudljiviji transfer od Fabregasa, još dovedeš besplatno Alvesa i na bekovima si duplo jači. =P~ Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272036 alves ne može besplatno, ima još godinu dana ugovora a i neće kod nas nego izgleda kod Pepa plus piše se da traži da se dovedu još i Mendi, Bertrand i ovaj iz Totenhema https://twitter.com/FabrizioRomano/status/876160289229635584 Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272039 Previše je miliona za bilo koga, ali šta je tu je, kad već odrešiš kesu dovedi kvalitetnog igrača, a od Sandra ne možeš naći boljeg igrača na toj poziciji. Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272040 Mene ne brine cijena, to je cijena koju (nažalost ali tako je) danas moraš bit spreman platit ako želiš dovest top igrača, jednostavno danas top igrač ispod 50-60M ne postoji. Što se tiće njegove kvalitete, čini mi se da bi mogao bit top klasa, ne gledam Seriu A, ali ono malo što sam ga gledao u LP činio mi se vrlo dobar, brz, energičan, jak u oba smjera, naviknut na formaciju s 3 ozada, i s 26 godina u najboljim igračkim godinama, vjerojatno teško možemo nać bolju opciju... Jedino se pitam je li nam ta pozicija u ovome trenutku toliko hitna? Alonso je bio sasvim solidan i milslim da imamo važnijih pozicija od ove. Ako njegovo dovođenje neče ugrozit druge pozicije (u prvom redu napadač i CM, pa stoper, a možda je čak i desno krilo vežnije od beka) onda nemam ništa protiv... Prijavi
18. juni 2017.9 god. Autor comment_272044 Sandro, Bakayoko, Lukaku i još jedan stoper. Sve to za nekih 230 miliona eura. A prije si za 230 miliona eura mogao imat 11 Ronalda u ekipi. Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272046 pa da, al Ronaldo je doveden iz Sportinga kao anonimus(za široke narodne mase), doduše, nije to bilo vreme tvitera i društvenih mreža da se nahajpa za 3 dana meni je to transfer otprilike kao što je doveden KDB ili Kurtoa u Čelzi, ono čulo se za njih al u ograničenom broju, da taj Sporting nije igrao dal sa Partizanom, ne bih ni znao za njega a sećam se da su se ljudi sprdali "šta ovaj izvodi, zamišlja da je Ronaldo" :D a ovog Sandra je Juventus bogami "skupo" platio Portu, tako da ako je stvarno tolko dobar (ne zalazim u to) ovo je samo dupla cena pošto je jelte bek samo pa nije neka fensi pozicija da ne pričamo o tome da tražiš igrača iz šampiona Italije i finaliste LŠ, Juventus i ne mora da ga proda, ne gori im pod nogama, jedino što ih jebe, što i sam Zrikavi kaže jeste to što drugi klubovi mogu da mu ponude daleko veću platu Prijavi
18. juni 2017.9 god. comment_272047 Zadovoljan sam transferom Sandra, kvalitetan igrac, puno bolja opcija od Alonsa. Trebaju se dovoditi igraci koji nas mogu pojacati. Prijavi
19. juni 2017.9 god. comment_272060 Za pocetak jako losa strategija za prelazni rok... Slanje ponuuda svuda unaookolo za tesko dostupne igrace i cekanje da nas klubovi doticnih odbiju. Prijavi
20. juni 2017.9 god. comment_272090 Fabrizio Romano: Juventus refused an 'important bid' from Chelsea for Alex Sandro, confirmed by Marotta. But CFC are still trying for him. Prijavi
20. juni 2017.9 god. comment_272093 I tako će biti do kraja prelaznog roka kao i svake godine. Prijavi
25. juni 2017.9 god. comment_272193 https://twitter.com/romeoagresti/status/878925754272288768 i komentar sa reddita Juve fan here; Agresti is one of our more reliable journalists. You actually missed a little off the title too: "The feeling (and perhaps more) is that..." He's saying it is possibly more than just a feeling, i.e. they know his wishes. Seems like Sandro wants to leave us which will be incredibly disappointing for us obviously but you are getting one of the best wing-backs in the world. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272200 Jel samo meni djeluje ovaj igrac precjenjen? Niti je nesto posebno tehnicki nadaren niti je posebno brz. Zaista, za 60 miliona dovesti beka koji je mozda za nijansu bolji od Alonsa, a i to mi je upitno. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272202 A koga da dovedeš dragi hamco :D a da je bolji od njega? Pa eno Juventini plaču, gorke suze prosipaju zbog mogućnosti da izgube Alexa, čovjek im je bio jedan od ključnih igrača u pohodu ka finalu LP, mnogi su mišljenja da je Alex trenutno najbolji bek posle Marcela. To pitanje da li je neki igrač precijenjen nema smisla postavljati, to pitanje je imalo smisla prije par godina sada je to pitanje suvišno, jer je svako preplaćen cijene su u kurcu. Takvo je tržište ako hoćeš da se pojačaš moraš da igraš tu igru da preplatiš igrača, Alonso jeste odigrao dobru sezonu ali vraćamo se u LP i Conte je mogao dovesti igrača u rangu Alonsa ili slabijeg za klupu, ali očigledno da je odlučio da dovede boljeg igrača od Alonsa. Iskreno, ja još uvijek nevjerujem da će Aleks doći kod nas, odličan igrač.. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272203 Jel samo meni djeluje ovaj igrac precjenjen? Niti je nesto posebno tehnicki nadaren niti je posebno brz. Zaista, za 60 miliona dovesti beka koji je mozda za nijansu bolji od Alonsa, a i to mi je upitno. https://twitter.com/thefutebolist/status/878552840188198912 Bukvalno je samo u vazduhu bolji Alonso i to jer je malo viši. Eventualno slobodni udarci, mada ih nije izvodio tamo. A to da nije tehnički nadaren nije uopšte tačno, bio bi najbolji uz Hazarda. https://www.youtube.com/watch?v=fug9Z2yvd6M Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272210 To pitanje da li je neki igrač precijenjen nema smisla postavljati, to pitanje je imalo smisla prije par godina sada je to pitanje suvišno, jer je svako preplaćen cijene su u kurcu. Sad videh ovo, precenjen ne mora da bude u smislu preplaćen, mislim da je hamco više ciljao na to da nije toliko kvalitetan igrač koliko se tvrdi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.