Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2017/18

Istaknuti odgovori

Slazem se sa Wiseyom u zadnjem postu. I Azpilicueta je za mene svakako WC na svojoj poziciji, a definitivno jedan od najpotcenjenijih igrača danas, zato se i o njemu ne priča kao o WC... Fali nam još 3 igrača minimum za prvu postavu da bi bili konkurentni, prošle sezobe je izvučen maksimum maksimuma, ove neće biti tako.
  • Odgovori 90
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Chelsea kao prvak prosle godine je u ovu sezonu usao igracki znatno slabiji nego prosle. Siguran sam da su nam tu Matic i Costa, da bi imali na kontu bar 8-9 bodova vise. 

Bakayoko me je strasno razocarao, ni sjena onog igraca iz Monaca. Spor je, ne preuzima odgovornost a i cesto nonsalantno reaguje sto dovodi u opasnost cijeli tim da primi gol.

Morata iako je zabio solidan broj golova, prosto nije to to, jednostavno ne svidja mi se njegov nacin igre, o padanjima da i ne pricam. 

Realnost nam je top 4, pogotovo u konkurenciji ovakvog Citya. 

Nekada sam ljut na Contea zbog pristupa, ali sta i kako ocekivati vise od ovakvih igraca? Limitiranost pojedinaca i donosenje krivih odluka tokom utakmice je nesto sto trener ne moze tek tako ispraviti. Neko je pomenuo da je zahtjevan kod transfera i da puca na nemoguce, pa jebaji ga, ocito misli da bi s tim igracima mogao pruziti mnogo vise nego s trenutnim, na kraju kada dovedemo Rudigera, Drinkwatera i druge alternative, ne treba u njega upiirati prstom vec na upravu. Nije da je trazio igrace koje je nemoguce dovesti, nije trazio Messija da mu dovedu. 

Jebaji ga sad, pokusati ganjati to drugo mjesto i biti ispred United, Liverpula, Totenhema i Arsenala radi licne satisfakcije, ganjati kupove i pokusati u Ligi prvaka doci sto dalje.

• 2 sedmice kasnije...

Kiksacemo protiv West Hama i Evertona jer su ih svi pobijedili kao i Crystal Palaca a mi smo magnet za kikseve.

Samo da se opet citiram.

• 2 mjeseca kasnije...

Zbog ovih kikseva koje smo imali u zadnje vrijeme a posebno protiv nekih šklj klubova teško da ćemo izboriti mjesto u ligi prvaka sljedece sezone a nismo ni zasluzili jer Liverpool i Tottenham igraju bolje.

Tottenham nam bjezi 5 a Liverpool 4 boda.

Igramo na Stamford Bridgeu i protiv Tottenhama i Liverpoola. Ako ne dobijemo obe utakmice, teško da mozemo nešto očekivati.

Tottenham ima i utakmicu sa Man City i to su dvije teske utakmice koje imaju, preostale su za njih mačiji kašalj. Liverpool ima još lakši raspored.

Pa neka se zajebaju.

• 1 mjesec kasnije...

Ako cemo racunati da uzimamo sve utakmice do kraja(sto realno i moramo ako se zelimo nadati LP),imat cemo 75 bodova.

Tottenham ima dvije utakmice,ali to su utakmice sa Leicesterom i Newcastleom,timovima koji nemaju nikakvog motiva i odradjuju ovaj kraj sezone jer moraju.Tu bi tottenham morao izgubiti jednu od te dvije,ili da odigra dvije nerijeseno,buduci da imaju bolju gol razliku od nas i tu ih ne mozemo nadmasiti.I dalje djeluje pomalo tesko za ocekivati,ali opet Tottenham je "bottle job" engleske lige tako da se imamo cemu nadati sigurno.

Sto se tice Liverpoola,tu je sve jasno,ako ih dobijemo,ne smiju pobijediti Brighton koji je vec osigurao opstanak,tako da i oni nemaju neki poseban motiv.

Ipak,najbitnije je da mi svoj posao odradimo kako treba,a to je da ostvarimo 3 pobjede i da izvrsimo pritisak na Liverpool i Tottenham,pa sta bude bit ce.

Lester nam je duzan. :D Kakva bi to prica bila jbt da nam uzvrate sad uslugu haha

Iskreno mislim da trebamo premirati sve te ekipe, tj. obecati im premije ako izvuku rezultat. Sasvim legitiman nacin da se motivise ekipa. Naravno, to sve pod uslovom da mi pobjedjujemo, inace nam je kita.

Napisao sam pod uslovom da mi pobjedjujemo, a realno nismo nesto ni zasluzili ove godine taj top 4 pogotovo zbog raspada u drugom dijelu sezone. Al opet, duzni su navijacima makar malo nade do kraja biti pa sta Bog da. Liverpula se mora dobiti, nema druge.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.