Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2017/18

Istaknuti odgovori

Ide sada nesto povoljniji raspored. Prilika da se ponovo uhvati dobar zamah u prvenstu.

U srijedu cekamo Swansea, nakon toga takodjer kod kuce protiv Newcastlea.

Onda idu opet 2 gostovanja u 3 dana, to su West Ham i Huddersfield.

Potom cekamo Southampton, idemo Evertonu pa nam dolaze Brighton i Stoke.

To je raspored sve do Nove godine kada igramo  derbi protiv Arsenala. Nadam se da ce ekipa pokusati ovdje ostvariti sve pobjede i ostati pri vrhu, jedino tako ostajemo u prilici da nam se eventualno ukaze prilika za borbu za prvo mjesto.  Ne smijemo potcijeniti nijednog protivnika, ima i ovdje potencijalnih nagaznih mina itekako.

• Odgovori 90
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kiksacemo protiv West Hama i Evertona jer su ih svi pobijedili kao i Crystal Palaca a mi smo magnet za kikseve.
Our best players in the past few years are all under £32 million:

Hazard: £31.5m 🇧🇪
Kanté: £32m🇫🇷
Azpilicueta: £7m🇪🇸
Courtois: £8m🇧🇪
Christensen: Free🇩🇰
Fabregas: £29m🇪🇸

Apsolutna krađa :D

Our best players in the past few years are all under £32 million:

Hazard: £31.5m 🇧🇪
Kanté: £32m🇫🇷
Azpilicueta: £7m🇪🇸
Courtois: £8m🇧🇪
Christensen: Free🇩🇰
Fabregas: £29m🇪🇸

Apsolutna krađa :D

Marina Granovskaia likes this :D

Bakayoko 40m

Willian 36m

Drinkwater 38m

Batshuayi 39m

Zappacosta 25m

Rudiger 35m

Cuadrado 31m

Alonso 25m

Papy 3,5m

Hector 5m

U skladu s kvalitetom koju imamo, 3. ekipa lige po kvaliteti - 3. na tebeli. Ništa više, ništa manje...

pa bolje je Konte reagovao od Murinja sigurno i za to mu svaka čast što je ispoštovao bez obzira na to što mu nije sve po volji

e sad, jbg, po mom mišljenju Konte sad nije najbolje rešenje ali to je već neko drugo pitanje

a Konteu svaka čast što ne baca ekipu pod voz kao što je Murinjo radio

evo i sad kad nas kako stvari stoje Luiz napušta, on ne priča ništa loše o njemu, ostale igrače brani, miran je na konferencijama ako zanemarimo malo kukanja ali nijie to ništa van standardnog, na kraju krajeva priča samo o nama što je najbitnije

zato što prosto ne može da se uskladi sa politikom kluba

nama za ovo što se sad forsira treba trener kao što je Klop ili Poch

evo i sad se priča da se odugovlači sa Tibom a da Eden odugovlači i ne želi da produži ugovor

i on sam na konferencijama priča na tu temu ali naglaÅ¡ava da nije do njega nego do kluba pa ti sad vidi, ubijaÅ¡ se od posla a sam klub ne može dva prvotimca da zadrži 

zato što prosto ne može da se uskladi sa politikom kluba

nama za ovo što se sad forsira treba trener kao što je Klop ili Poch

evo i sad se priča da se odugovlači sa Tibom a da Eden odugovlači i ne želi da produži ugovor

i on sam na konferencijama priča na tu temu ali naglaÅ¡ava da nije do njega nego do kluba pa ti sad vidi, ubijaÅ¡ se od posla a sam klub ne može dva prvotimca da zadrži 

ma gradi se novi stadion, moze bit da je do toga

Kad pogledas nas raspored mi osim Arsenala u narednih par mjeseci u ligi nemamo nijednog derbija protiv TOP 6 ekipe sve do dvomeca protiv Uniteda i Citya. Ima tu dosta potencijalno jebenih gostovanja ali definitivno je ovo kljucni period sto se prvenstva tice.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kiksacemo protiv West Hama i Evertona jer su ih svi pobijedili kao i Crystal Palaca a mi smo magnet za kikseve.

Samo da se citiram.

Naš problem je toliko jednostavan da mnogi slijepi ne vide. NEDOSTATAK KVALITETE. Imamo od WC igrača Hazarda, Kantea i Courtoisa (s pretenzijom da i Christiansen postane WC). Premalo za jedan klub kao što je Chelsea. Premalo. Da je ne znam koji trener ovakvi će se kiksevi dešavati.

Onaj konj je prodao De Bruynea, Matu, Lukakua, Salaha...Pa s tim igračima pregazili bi ligu.

Azpi je itekako WC igrač, lik rastura, jedan od naših najkonstantnijih i najzahvalnijih igrača...

Azpi je itekako WC igrač, lik rastura, jedan od naših najkonstantnijih i najzahvalnijih igrača...

Jedina mana mu je slabiji napadacki arsenal, ali je zato u defanzivi skoro pa neprelezan. To u ovom slucaju igranja nazad kao stoper nije toliko bitno, cak sta vise rekao bih da mu je Conte nasao pravu poziciju koja mu najvise odgovara. Za beka, ili wing-backa trebao bi ipak biti prodorniji i tehnicki potkovaniji nego sto jeste. 

Cuj Azpilicueta nije.. Najbolji defanzivac na svijetu vec neko vrijeme. 

Upravo problem i jest sto postoji ogroman jaz u kvaliteti izmedju npr Azpilicuete i Alonsa, Kantea i Bakayoka, Hazarda i Williana i slicno... 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.