Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33 : Manchester United - Chelsea (ned, 16.04.2017 - 17:00)

Istaknuti odgovori

Chelsea nije u formi. Ne znam kako to ne vidite? Ne igramo ni priblizno kao prvi dio sezone. Imamo napadaca a kao da ga i nemamo kojem je Kina u mislima i kada igra vazne utakmice.
Nadam se da cemo osvojiti ligu ali moguce je i da kiksamo. Ima još 18 bodova u igri. Tottenham zaista igra odlicno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Odgovori 64
  • Pregledi 4,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Po meni sami smo sebe pobjedili.
Cijenim Conteov komentar u kojem preuzima odgovornost za ovo, to je gospodin.
Ocekivao sam da cemo prosut do kraja neke bodove i mislim da cemo ih jos prosut jer je to nogomet , u najjacoj ligi na svijetu.I dalje sam uvjeren da ce i tottenham prosuti bodove te da nece bit velikih problema.Ljudi ih trenutno dizu u nebesa , a realno zaredalo im je par laksih utakmica koje je bilo ocekivano da ce pobijediti.
A mi jednostavno samo određujemo svoju sudbinu, stvarno ce bit sramota ako nam ekipa koja nema ni iskustva ni pobjednički mentalitet uzme titulu u zadnjim kolima.
Sto se utakmice tice..nije united odigrao nesto strasno da im se ustane i zapljesce.Bili su bolji u svim segmentima , ali vise smo mi bili ocajni nego oni dobri.Hazard zatvoren, Costa me pocinje opasno zivcirat jer covjek uspije sjebat i neke stvarno obecavajuce situacije.
Mislim da je Conte dobar motivator i da ce uspjet podici ekipu , slicno kao pred city.Eventualna pobjeda protiv spursa u kupu bi mogla bit bitna , cisto psiholoski jer ipak je to glavni konkurent.
Isto tako strah me mislit na koji bi nacin usli u zavrsnicu da nas nedaj boze tottenham izdominira u kupu
  • Autor

ja uopšte ne dovodim u pitanje da je danas Junajted zasluženo pobedio ali kad čitam tvoj post imam utisak kao da je Junajted 15 boda ispred nas

šteta što mi nemamo ovakvu medijsku mašineriju da nas pogura nakon svake pobede

CapturehugG9.jpg

lik potroši 150m funti, cele sezone je 6 ali dobije jednu utakmicu i odma je masterklasa 

CapturewfAU6.jpg

Prva stvar, upišite na youtube CONTE ARBITRI, ima barem 20 klipova gdje kao trener Juventusa i prvi na ljestvici komentira suđenje ili kmeči o istom. Njegova specijalnost je kmečanje o suđenju nakon remija. Nije on nikakav gospodin. Nemojte lagati. A uza sve to je popušio suspenziju zbog namještanja utakmica od godinu dana. 

kurtoa se molim te povredio na snimanju neke reklame za NBA  :hail:

Ovo je bizarno haha

Iste su stvari ovi stručnjaci, analitičari i ostali wannabe poznavaoci pisali posle poraza od Tottenhama....

• Autor

ne znam šta da kažem na ovo, uopšte se ne sećam da smo ikada ( mislim na klub) krivili kakav virus/povrede za poraz

još piše da su ga navatali na jednoj od večera koje Konte redovno organizuje kako bi podigo moral ekipe, jebote ima li veće ironije

https://twitter.com/guardian_sport/status/854333987233431553

• Autor

veruj mi da i dalje stojim pri onome da mi je jedina zamerka Kosta

pazi, Konte je sam u toku utakmice uvideo grešku sa Azpilkuetom i Mozesom i zamenio im mesta, kad smo gubili od Arsenala je isto reagovao i promenio formaciju, znači nešto je pokušao 

ovo i ponovo se vraćam na Kostu je problem koji vučemo od januara pa sve do ove utakmice, jedina stvar čini mi se oko koje se svi navijači sad slažu je to da Kosta nije u formi

neću sad da zalazim u to šta je rešenje ali mi je prosto neverovatno da Konte za koga pričaju da svakog dana provodi sate uz video analize ne vidi to

ili je možda do nas, jebem li ga ??? 

ps: ne kažem da je to glavni problem, al brate, tolko mi to bode oči da to nije normalno 

Nije vise ni stvar forme, nego pristupa. Uopste ne radi kao u prvom dijelu sezone. Mozda je murinjova krtica, jer podsjeca na tog igraca :D

Mozda se iznenadimo sljedecu tekmu s postavom...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.