Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33 : Manchester United - Chelsea (ned, 16.04.2017 - 17:00)

Istaknuti odgovori

Čestitke Unitedu, bili su danas bolji i to je to.

Sad se treba okrenut kupu i probat na najbolji način odgovorit na ovaj poraz.

PS: I da, Costu prodat na ljeto, a do ljeta ga zamjenit Michy a njega posjet na tribine.

• Odgovori 64
  • Pregledi 4,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

To je to imamo zanimljivu sezonu, nema više +10 pa da nas boli kurac, sada je samo +4 i na igračima i Conteu je da li će izdržati pritisak ili ce sve prosuti. Ako se ne varam imamo još 2 gostovanja i 4 utakmice kod kuće, naravno treba kritikovati zbog ove današnje predstave ali ne treba ići u krajnost kada je pesimizam i priča o gubljenju titule u pitanju. 6 finala do kraja i to je to..

Raspad sistema, uopšte neću biti besan ni iznenađen ako kojim slučajem ova ekipa uspe da prospe i ova 4 boda prednosti do kraja sezone. Nije nam prvi put da odigramo ovako slabo ove sezone, samo što su nam tada pojedinci bili u formi pa smo izmišljali nekako golove, danas ni šut, to dovoljno govori, zasluženo smo izgubili. Nije ni United bio spektakularan, prvi gol primanje rukom, drugi srećan odbitak, previjanje, simuliranje, okruživanje sudije konstantno, čekanje večnosti da De Gea izvede aut, klasična murinjovska utakmica.

Što se nas tiče, zašto Ake nije igrao kad se Alonso povredio? Zašto Azpilicueta na LEVOM beku opet? Zar toliko malo poverenja u njega? Takođe, ZAŠTO je Zouma igrao beka? Na stranu što nema dovoljno tehnike ni za štopera, ono što je on pokušavao danas je bio flashback na ona najgora izdanja balvanovića. Ni u jednom trenutku nije delovalo kao da će nešto napraviti. Luiz je baš sad našao da odigra očajno, a Costu mi je dosadilo da spominjem. Kad se lomi sezona, čoveka nema nigde. 

• Autor

Zasluzen poraz u potpunosti. Zguzeni na svakom nivou. Ne kontam sta se treba desiti da Conte uvidi da je Mitchy bolja opcija. Da se hoce povrijediti na barem mjesec jebem ga, to bi bilo savrseno.

neću da kažem da Miči bolja opcija, prosto ne znam dok ne vidim 

u tome i jeste problem, reko sam da Kostu nemam nameru da pljujem na svaka dva sata, jasno je kako stoje stvari ali dzabe sve to kad trener na kraju donosi odluku

nit kažem da mora Miči da igra, samo kažem da Kosta ne sme da igra

ali nije da to od juče pričamo, pa ljudi moji, on od januara ne može da se sastavi a svaki minut je na terenu 

druga stvar, došlo je napokon na naplatu i to što Akea nije bilo ni na mapi, Azar em ima flastera em nema pomoć od saigrača, Kosta igrač manje, plus Azpilkueta po levoj strani koma 

Mene vise zabrinjava sto se nista ne mijenja, ako nekog ne prodamo imacemo istih 11 i sledece sezone. Costa je veci od svakog igraca i ocigledno da ga niko nesmije zamijeniti.

Mou sjebo Contea i ubio sve njegove takticke zamisli i akcije i sve jebene prednosti koje imamo je pojeo. Vidjelo se danas zasto je najbolji trener u tome. Kritika Conteu sto je smijesne izmjene i promjene radio, Zouma bi kod mene hladno sjeo na Akeovo mjesto

Eto, Mourinho se na neki način osvetio igračima koji su ga bojkotirali i zakomplicirao prvenstvo. United je zasluženo dobio i to sa ekipom koja po rosteru nije jača od Chelseaja, Citya ili Tottenhama. Conte je ispao amater, na duge lopte nije imao odgovor, nije mogao kontru složiti jer se igra preskakala, kao i cijele sezone kasnio sa izmjenama i uvijek ista jedanaestorka. Nije imao odgovor. 

Situacija je takva da je izgledno da bi mogao kiksati Chelsea protiv Evertona i WBA, idealno bi bilo da obje utakmice budu remi, nikako porazi. Tottenham ima raspored koji nije nešto previše težak, igraju sa Leicesterom koji bi mogao proći dalje u LP i zanemariti Premiership pa im neće raditi probleme, vjerojatno će dobiti Arsenala, a Uniteda možda da, možda ne.  

Begović na golu je jednostavno katastrofa, nikad nismo imali poštenog rezervnog golmana (osim Cecha :D). Nadam se da se ozbiljno raznišlja o poajčanjima na ljeto jer ovakva ekipa sa Conteom neće trajati duže od jedne sezone

• Autor

Vidjelo se danas zasto je najbolji trener u tome. 

e svaka mu dala zbog toga, cele sezone trola, jedino on vredja sve što ide na dve noge i prvi put mu prodje u 33 kolu i odma je najbolji trener u tome što radi , kad više nije imao koga da pljuje od kolega i rivala onda je pljuvao i po LVG zadnje dve nedelje

to je onaj fazon, kad nas je prozivao mesecima, niko ne reaguje, iskulira ga konte svaki put, onda dodje neki random navijač napsuje ga i sutra svi mediji pišu kako je on klasa a mi ne znamo da cenimo svoje, da nije smešno bilo bi žalosno

komentar navijača Junajteda sa SK

CapturetjePY.jpg

Kakvih si gluposti nasrao u postu, odoh sad u wc da drob svoju ispovraćam, nakon toga ću digestivni trakt pročistiti solnom kiselinom, a ako i tad budem živ pucaću sebi u glavi jer zaista ne mogu preživjeti toliku količinu gluposti.

Eto, Mourinho se na neki način osvetio igračima koji su ga bojkotirali i zakomplicirao prvenstvo. United je zasluženo dobio i to sa ekipom koja po rosteru nije jača od Chelseaja, Citya ili Tottenhama. Conte je ispao amater, na duge lopte nije imao odgovor, nije mogao kontru složiti jer se igra preskakala, kao i cijele sezone kasnio sa izmjenama i uvijek ista jedanaestorka. Nije imao odgovor. 

Situacija je takva da je izgledno da bi mogao kiksati Chelsea protiv Evertona i WBA, idealno bi bilo da obje utakmice budu remi, nikako porazi. Tottenham ima raspored koji nije nešto previše težak, igraju sa Leicesterom koji bi mogao proći dalje u LP i zanemariti Premiership pa im neće raditi probleme, vjerojatno će dobiti Arsenala, a Uniteda možda da, možda ne.  

Begović na golu je jednostavno katastrofa, nikad nismo imali poštenog rezervnog golmana (osim Cecha :D). Nadam se da se ozbiljno raznišlja o poajčanjima na ljeto jer ovakva ekipa sa Conteom neće trajati duže od jedne sezone

Conte je izgubip utakmicu prije nego je ista pocela. Povrijedip se Alonso, ok, desava se i umjesto da Ake uleti na njegovo mjesto, ne, Conte mijenja i mijesa pola ekipe gdje se nije znalo ko sta i kako igra.

Dozvolip je da ispadne da ga je seljak portugalski nadmudrio. Ustvari je sam sebe pobjedio.

Ne ponovilo se!
Chiba na stranu cemo stavit sve lose sto je taj covjek postao i sto predstavlja. Gledacemo drugu stranu, onu koju sam ja komentarisao, a to je da je lik odlican takticar i da lik zna ubit svaku prednost protivnika, a pogotovo kad je nabrijan na nekog ko sto je sad na nas. On je pobjedio ovu utakmicu svidjelo se to nama ili ne, ne kazem da je klasa i najbolji kad se sve gleda, al u ovim segmentima je neprikosnoven. Lik je klasa za ovo sto nam je danas uradio i to je to, nismo imali priliku ni napravit priliku. Izvini ali to je do trenera i onog sto je igracima pokazao za susret protiv nas. Ok, prednost je da nas poznaje, prednost je i rani pogodak naravno, ali ne mozes mu ni ti ni bilo ko osporit ovo znanje
  • Autor

ja uopšte ne dovodim u pitanje da je danas Junajted zasluženo pobedio ali kad čitam tvoj post imam utisak kao da je Junajted 15 boda ispred nas

šteta što mi nemamo ovakvu medijsku mašineriju da nas pogura nakon svake pobede

CapturehugG9.jpg

lik potroši 150m funti, cele sezone je 6 ali dobije jednu utakmicu i odma je masterklasa 

Pogresno si me shvatio il je do mene

Mada je trebalo bit jasno da se odnosi na danasnju utakmicu

Mou je pokazao kroz sezonu gdje je trenutno, al ako danas nije takticki nadigrao contea onda je do mene

Isuse Kriste, šta sve ljudi neće opisivati kao "masterclass", isto kao i world class, toliko se upotrebljavaju da su izgubili svoje značenje. Još će početi da nas ubeđuju kako je on genijalac jer je predvideo da sudija neće da svira Hererino igranje rukom kod prvog gola. Inače, kad smo kod toga, koliko sam video, to ni ne spominje, ali i dalje kmeči zbog onog (opravdanog) Hererinog isključenja u prošloj utakmici. Glorifikovani Tony Pulis.

• Autor

pa ono, glupo mi je za Kontea da pričamo, čekaj pola sezone, čekaj celu sezonu da ga ocenimo 

a Murinjo posle jedne utakmice klasa

mislim, lik napravi sebi takvu podlogu sa izjavama da je svaka situacija win-win za njega

druga stvar, ne mogu sve zasluge da dodelim Murinju kad vidim šta smo mi sami napravili

1. forsiranje Koste

2. Azpilkueta na LWB gde se nije snašo, pa je posle nekog vremena izrotirao i prebacio Mozesa na LWB a njega na RWB

3. ne sviranje ruke što je direktno uticalo na gol Junajteda

4. plus naša odbrana koja nakon toga onako olako propusti loptu, jebote Luiza od prelaska na 3-4-3 nijednu loptu nije pustio, danas prolazi na metar od njega

5. nervoza kod naših igrača i generalno loše izdanje većine igrača a neki su danas verovatno odigrali i svoju najgoru partiju (npr Matić je bio kriminalan)

6. drugi gol smo primili jebani odbijanac, dok Kejhil vuče Lingarda da ustane sa zemlje

7. teško mi je to da priznam ali mislim da smo danas pali pod pritiskom, sad jbg šta da radiš, nećeš da se ubiješ zbog toga

Ja opet ponavljam, danas nas nije murinjo doboo, vec sami sebe, tj nekoliko gresaka Contea odjednom.

I da, forsiranje Coste je postalo i smijesno i zalosno, pa on nista al nista korisno ne donosi, ne znam kako ga moze gledati na terenu Conte. Stvarno ne razumijem.
Naravno, isle su mu stvari na ruku a onda je on samo odradio i zavrsio posao sa onin sto on ustvari najbolje radi u svojoj trenerskoj karijeri Ne znam da li kuzis ista sto sam zelio rec, ni priliku za priliku nismo imali i za to je najvise kriv murinjo al ko ih jebe vise, nmg i dalje cupat svoje zivce, gotova stvar, nadajmo se samo da ce conte iz svake ovakve utakmice ili svakog ovakvog poraza da nauci novu lekciju i nadajmo se da ce uspjet zadrzat igrace na pravom putu i kolko tolko mirnim i fokusiranim za sljedecu utakmicu. Sad se vec prica o velikom pritisku, samo kad pogledas da smo tako dugo na prvom mjestu jasna je tezina svega sto nadolazi Jel idemo Evertonu u giste sad kolko se sjecam, a oni ne da su razigrani. Bice jebeno Ipak je southampton prije, to se mora dobit

na kraju krajeva, nije ni belaj ova pobjeda uniteda, koliko je to što conte trpi costu, ili ne ubacuje igrače kao što su ake i michu.

pa jebemu, šta se više dešava, neka se izjasni zašto nisu ake i michu igrali danas, za ovo opravdanja nema, to da nemaju iskustva, da su mladi, ne pije vode, pa nisu invalidi.

zar smo se morali dovesti u ovu situaciju, bez obzira što imamo +4, sjebali smo sebi put do titule maksimalno. do kraja sezone svačeg može biti, još nam fali da se i kante nedoBog povrijedi, ne treba biti pesimista, slažem se, ali conte jednostavno mora mjenjati iduću utakmicu, costa mora na klupu, ovako više jednostavno ne može, budala će nas koštati kad nam pobjeda bude najviše trebala

• Autor

The boss admitted the right team won…

‘We didn’t play a good game, and United deserved to win the game because they showed more desire, ambition and motivation,’ Conte said.

‘It’s very simple, but in this case it is the fault of the coach. It means the coach wasn’t able to transfer the right concentration, motivation, desire and ambition to win this game. The situation is simple today.

OMG, trener koji preuzima odgovornost za neuspeh, umesto da optužuje sudije i vređa igrače. @-) 8-}  Ali ipak je Mou taj koji jegospodin. :O) :-j 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.