Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33 : Manchester United - Chelsea (ned, 16.04.2017 - 17:00)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 64
  • Pregledi 4,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I jedni i drugi će igrati oprezno sasvim zadovoljni bodom, a posebno SCUM jer je smorinju bitnije da ne izgubi i prekine taj niz bez poraza, nego napredak na tabeli. On je dao sve na Europa ligu i osvojit će jer mu je konkurencija smiješna. Zato i mislim da mu je stanje na tablici manje bitno i da neće jurišati na pobjedu. A šta reći za nas, bod bi bio itekako dobar rezultat jer bi u slučaju pobjede Tottenhama imali +5 još samo jedno teško gostovanje, kod Evertona, a ostale tekme se mogu bez problema dobiti.
Danas iskoristiti svaku sansu, pametni kompjuter prognozirao Totenhema kao prvaka :).

Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk

Nije Begovic retardiran jbte. Nek odbrana bude na nivou i nek ne bude nikakvih kikseva individualno i nema strepnje.
  • Autor

Nek nam je Bog na pomoći s Begom na golu.

Tamo De Gea, vamo Bega. Neuporedivo.

pa nije DDG u nekoj formi ako baÅ¡ moram da cepidlačim i analiziram protivnika, no to je njihov problem 

Nije Begovic retardiran jbte. 

a je, kolko nas je utakmica spasio

onda kad protivnik već vodi napravi jednu, dve odbrane i tolko, lik je težak flop ispao kad se svode računi na kraju 

Bega golman za Boro-a maksimalno.
Mrtvi kikser, koliko je samo puta koÅ¡tao Bosnu bodova.  Fola ministar odbrane hahahahah 

Nadam se da neće imati puno posla.

Sacekajte kraj utakmice pa komentarisite.

Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk

Ubio nas United realno, bolji su bili apsolutno u svakom segmentu. Znalo se da je Mourinho mozda najnabrijaniji bio za ovaj mec, kako ih je motivisao da su odigrali sigurno najbolji mec ove sezone. Cestitati im.

Sad imamo samo minus 4 i bice svasta do kraja sezone pogotovo jer svaki mec igramo sa igracem manje.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Od 1 do 90 minuta smo nadigrani, nismo uputili ni jedan sut u okvir gola za cijeli mec. Ja mislim da se sa istih 11 igraca ne moze igrati svaki mec, danas su nam falila dva igraca, ali to nije opravdanje za ovaku losu utakmicu. Sramota je ko sve igra u Chelseaju. Izgurati ovu sezonu i zahvaliti se nekim igracima, ima ih sigurno.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.