Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 06 : Chelsea - Manchester United (13. 3. pon. 20:45)

Istaknuti odgovori

Meni opet krivo sto se sve desilo s tim crvenim, vise bih volio da smo ih normalno pobjedili. Tad Murinjo ne bi imao nikakav alibi. Ovako, gornji post sve govori.
  • Odgovori 67
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Meni opet krivo sto se sve desilo s tim crvenim, vise bih volio da smo ih normalno pobjedili. Tad Murinjo ne bi imao nikakav alibi. Ovako, gornji post sve govori.

Meni isto zao sto mu je dao taj drugi zuti, jer je utakmica bila unistena. Mada, dosli su s ociglednom namjerom da Edena tuku od 1. minute i to je moralo rezultirati kad tad akumulacijom kartona. Ovaj glupan 2 puta ga udari, ni blizu lopta nije bila. 

Mislim da bismo ih dobili i 11 na 11, zato mi je zao sto se ovako desilo. 

Ipak, idemo na Wembley a njih ko jebe. Hazard ponovo geniijalna utakmica, kakvi potezi, bacanje stopera na guzicu, pasovi, sutevi, prodori.. Ma fantazija. Kante zabio golcinu i otkljucao bunker. Do kraja talijanski i na siguricu, srecom nije nam se obilo o glavu iako smo mogli i mozda trebali jos koji dati da im se smuci Bridge.

Nije mi žao ni sekunde. Volio bih da su dobili još 3 crvena. Đubrad. Smorinjo ih je poslao na teren samo sa zadatkom da tuku Edena, pa do tog isključenja momka su barem 5-6 puta krvnički faulirali. Herrera je glupan, u trenutku kad sudija okupi oko sebe pola Unitedovih igrača da im kaže da neće trpjeti takvo ponašanje, on napravi onakav potez. Al samo je slijedio instrukcije svog mentora s klupe. Daj da ih još u aprilu otresemo na Old Traffordu, mislim da bi se nakon toga smorinjo ubio.

Nije ono po meni baš bio za drugi žuti, mora se priznat bilo je tu i malo dajva od strane Hazarda, sudac je ono više dosudio zbog stalnih startova na Hazarda nego konkretno te situacije, što je uredu, trebalo ih je smirit jer bi ga jednom ubili, ali šteta što će se nepotrebno provlačit priča o sucima nakon utakimce jer bi smo ih i bez toga pobjedili.

Zakasnio na prvih pola sata utakmice, mogu reći da sam u totalno opuštenom raspoloženju gledao utakmicu i bio siguran da idemo dalje. Oni došli da odigraju "ružnu" utakmicu nije ih zanimalo bilo kakvo fudbalsko nadigravanje, crveni karton je samo rezultat toga jer sudija nije dozvolio takvo ponašanje i takvu utakmicu.

Slažem se s Wisey i Hamcom, mogli smo to riješiti i 11 v 11 čak mislim da bi tada pobjeda bila i ubjedljivija.
Na kraju ne tako dobra partija, ni lijepa utakmica ali dovoljno da se prođe dalje.

Chelsea are unbeaten in their last 12 games v Manchester United  :chemu:

:chemu:  :dres:  :dres:  :sal2:  :sal2: 

Samo jos jedna interesantna cinjenica od mene:

- vecerasnjom pobjedom skinuli smo vlastiti rekord po broju pobjeda zaredom na Bridgeu u svim takmicenjima, ta se brojka popela na 13 (prethodno smo u 4 navrata stizali do 12 pobjeda) :D

Posljedna pobjeda Uniteda nad nama je bila 28.10.2012, ona famozna utakmica 2-3 kad ih je Clatenburg pogurao sa 2 crvena kartona nama.

Sve u svemu veceras zasluzena pobjeda slijedi Tottenham na Wembleyu. 

Podcenjuješ Murinja, pa čovek je prethodnih nekoliko konferencija za novinare posvetio upravo pravljenju alibija sebi za eventualni neuspeh u ovoj utakmici. To je išlo toliko daleko da je umanjio vrednost takmičenja, da je LE prioritet, žalio se kako imaju više utakmica da igraju od nas... Tako da crveni karton apsolutno ništa po tom pitanju nije promenilo.

Ko ga jebe, nek si on traži izgovore, realnost je da Chelsea ide na Wembley i da mu beži 17 bodova u ligi.

https://twitter.com/ChelseaGIFs/status/841415239161778180

Čini se da je Rođo namerno nagazio Hazarda ovde.

https://twitter.com/JamieStuartW/status/841414614055280640

C61QVLoWoAEE0Z_.jpg

"Taktika"

Imali smo priliku da ih razvalimo jos jednom, ali ipak samo 1:0.

Manchester Utd je klub sa najvecom reputacijom u Engleskoj, omiljen medju sportskim analiticarima, ali ce im Mourinho tu reputaciju smanjiti, bice ravna nasim balkanskim klubovima.

https://twitter.com/l3ahpar/status/841708874507915264

Za Rođino gaženje ništa.

Der iz a kampejn agenst junajted, vi didnt ivn breik hazards leg.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.