Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 06 : Chelsea - Manchester United (13. 3. pon. 20:45)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 67
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Znate za 442oons kanal na youtubu? Ja sam ga sad tek otkrija, imaju neke genijalne nogometne parodije, uglavnom da se malo posjetimo kako je zadnji put United prošao na Stamford Bridgeu:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7-qq4GMeTsA&index=26&list=PLFVCbA-bmHb8isfjXnNSeDOYLwZgCK3sJ[/media]

Što se tiće same utakmice, treba startat punim sastavom i maksimalno ozbiljno, United se u zadnje vrijeme popravio i s obzirom da su u ligi već propali sigurno će bit motivirani za osvojit ovaj trofej. Ja bi isti sastav kao i protiv West Hema jedino ne bih ima ništa protiv Michya umjesto Coste (što se sigurno neče dogodit) i Zoume umjesto Cahilla što je isto malo vjerojatno... A za Ake po meni pre veliki rizik ga stavit u ovaka važnoj utakmici prvi put ove sezone.

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/840979470332882948?ref_src=twsrc%5Etfw

Treba naglasiti da su sva trojica juce odradila trening bez problema. Nesto smrdi, da li se ovo Jozo predao  i okrenuo ligi Evrope?

[quote name="chiba" post="269183" timestamp="1489257247"] proveri dal hvataš BBC one na sobnu antenu[/quote] BBC world samo :( Na rezultatima pise da prenosi Eurosport(ger), jebo majku imam Eurosport 1 Deutschland, nadam se da je to to... mada u programu ne pise da a, al nada umire zadnja, jer mi se cini da je tu prenosilo city kad je igro sad s onim nizeligasima Hvala diablo, ipak cu na sport klubu pogledat
Evo izgleda da to i jest taj program eurosport, a i na toj stranici je crvenom bojom

Toooooo fala boze, valjda se ne radujem dzaba. Na tvu kad listam raspored nema te tekme, a na netu udjem ima xd
Nemem pojma ali meni to malo sumnjivo, u trenutku dok ti je suspendovan prvi špic ti se odrekneš svih ostalih napadačkih opcija, izvinite ali gdje je tu mozak ili se radi o nekoj igri ili je koji kurac:D

Jedino ako su povrede u pitanju ali eto reče neko da su ljudi trenirali.
  • Autor

klasičan MO Murinja, ne verujem dok ne vidim sastave, pa nismo juče sa kruške pali

tako je bilo pred Liverpul, pisalo se da je bolestan i šta ti ja znam, kako neće ni voditi ekipu......situacija otprilike ista, teško gostovanje izmedju dvomeča

jedino što tad nije kukao, to je novina

ps: u medjuvremenu je stigo joÅ¡ jednom da se posere po nama, da ne kažem po Romanu 

Baš to dok ne vidim sastave ništa nevjerujem..

Jbt to je isto da je nama Costa suspendovan i idemo na Old Trafford a u Londonu ostavimo Michya(svejedno ne bi igrao :P ), Hazarda i Pedra :O

Ma igranka naravno, al nadam se da mu nece pomoci. Koliko vidim na drustvenim mrezama, nasi su naspanovani i spremni za bitku sutra. Igra ulogu i to sto vecina ovih igraca iz trenutne ekipe nije osvojila FA kup, pa im to dodatnu motivaciju  predstavlja.

Ne trebaju mu ofenzivni igrači, sprema se najveći bunker ikad viđen, navodno će izać u formaciji 10-0

Head-to-head in last five meetings

23 Oct 2016 – Premier League

Chelsea 4-0 Manchester United

07 Feb 2016 – Premier League

Chelsea 1-1 Manchester United

28 Dec 2015 – Premier League

Manchester United 0-0 Chelsea

18 Apr 2015 – Premier League

Chelsea 1-0 Manchester United

26 Oct 2014 – Premier League

Manchester United 1-1 Chelsea

Mourinho:"So for me it's just a game that comes in the wrong moment for us, because the Europa League is a competition that can give us a Champions League spot. The FA Cup isn't so the Europa League is more important than the FA Cup for us."

Ko da slušam kmečanje navijača Barcelone, bunker, kme, kme autobus........

United ne igra bunker, Conte igra na kontre, zatvara se ko pizda, igra bez ijednog kreativca i to je jedina istina. Ovo će biti egal utakmica i ne vjerujem da United neće biti motiviran, a pogotovo u prvenstvu gdje bi mogli uzeti bodove. Po meni bi mogao jedan jedini gol odlučiti. 

Eto nek je Mourinho mudonja koji se svaku utakmicu zatvarao gore nego Conte 50 puta, cak je i znao sa igracem cuvati rezultat i zatvarati se  poznati slucaj PSG u LP, taj mu se stil obio 50 puta o glavu sto je i dovelo do katastrofalne prosle sezone. 

Ne mogu se Conte i on porediti po zatvaranju nikako.

Sto se tice utakmice danas bit cemo i mi, a i oni motivirani.

Valjao bi nam brzi gol kao u utakmici u oktobru, sve u svemu nadat se prolasku i polufinalu na Wembleyu. 

Mourinhove igrice kao i uvijek prije utakmice. Ovom izjavom da mu je FA Cup manje važan od Europa Lige s tim je već sebi stvorio alibi. Tek kada je u drugom klubu postane ti jasno kakvim se sve trikovima služi, nije ni čudo Å¡to je imao podrÅ¡ku velikog broja navijača (meÄ‘u njima i mene). U tome mu nema ravnog, realno. Ponekad kontam da Konte uopÅ¡te i ne čita  te izjave nit' se osvrće na njih Å¡to je veoma pohvalno.
Å to se same utakmice tiče siguran sam da neće faliti motiva igračima MUFC-a, željeti će oni, a najviÅ¡e od svih Jose, da se iskupi za ono analno devastiranje na Bridgeu. Koga god da izvede grist će to je sigurno. Isto tako znam da će i Konte motivisati naÅ¡e igrače, ne treba bolja motivacija od duple krune. 
Ne očekujem neku fudbalsku ljepoticu, prije će biti borbeno i taktički sa obe strane. 

Naravno očekujem i priželjkujem prolaz dalje. 

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH !

Očekujem da će oni igrati sa 3 igrača u odbrani kao i mi, 3-4-3 ili 3-5-2.

Nema šanse, ne sićam se kad je zadnji put igra bilo koju drugu formaciju osim 4-2-3-1

Nema šanse, ne sićam se kad je zadnji put igra bilo koju drugu formaciju osim 4-2-3-1

Neki dan protiv Rostova je igrao sa trojicom pozadi.

https://twitter.com/liam_twomey/status/841384326151430147

Nikad nisam video ovako indisponiran i nemoćan United.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.