Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 06 : Chelsea - Manchester United (13. 3. pon. 20:45)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 67
  • Pregledi 5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bice prenos svih utakmica na Sportklubu s obzirom da se igra 3 dana takmicenje. Vidim Mourinho je vec poceo traziti neke izgovore kako se mi mozemo fokusirati samo na ovo takmicenje.

Neka bude isto kao u oktobru u ligi i nema problema :D

Jedva čekam ovu utakmicu. Pošto smo ligu već osvojili očekujem da igrači poginu na ovoj utakmici, da daju srce, dušu, tijelo i 101% snage za pobjedu. Ovo bi nam mogla biti utakmica sezone i put ka osvajanju duple krune kao pod Ancelottijem. I još jednom u ovoj sezoni da vidim namrgođeno lice Gospodina Posebnog. Poslano sa mog Samsung Galaxy Note 4 koristeći Tapatalk

Ne moramo ih poniziti ovaj put, bio bih zadovoljan i sa minimalnom pobjedom. Treba se maksimalno fokusirati na ovu utakmicu kako bi ostali u igri za dvostruku krunu. Bolji smo, tako treba i odigrati

Stvarno ne vidim kako nas mogu dobiti, osim ako ne daju neki sretni gol i onda parkiraju autobus kako to Mourinho samo zna.

Jebote koji paradoks, prosto ne vjerujem da United dolazi na Stamford da parkira bus, a mi da napadamo... Da je smorinjo i dalje na klupi, situacija bi bila obratna.

Dajte ljudi malo objektivnosti. Upravo Conte je taj koji igra na kontre ove sezone i igra talijanski, daleko je United od bunkera ove sezone. United će vjerojatno dignuti trostruku krunu i igrati LP dogodine. Za prvu sezonu tamo, Mourinho rad dobar posao. 

Nije loše što se u slučaju neriješenog rezultata igraju produžeci nećemo morati ići na Old Trafford.

Očekujem zanimljivu utakmicu, sa bilo kakvim prolazom zadovoljan.

Dajte ljudi malo objektivnosti. Upravo Conte je taj koji igra na kontre ove sezone i igra talijanski, daleko je United od bunkera ove sezone. United će vjerojatno dignuti trostruku krunu i igrati LP dogodine. Za prvu sezonu tamo, Mourinho rad dobar posao. 

Community Shield i Liga Kup, svaka mu cast :D

a gruno je stotine miliona u pojačanja :D

Moze li neko dobre volje pronac sve svjetske kanale koje ce prenosit ovu tekmu, ako ih ima? Necu imat net, preselio sam se, a kad ce doc prikopcat bog te pito. Osim sport klubova

Moze li neko dobre volje pronac sve svjetske kanale koje ce prenosit ovu tekmu, ako ih ima? Necu imat net, preselio sam se, a kad ce doc prikopcat bog te pito. Osim sport klubova

FTV sa Kemom legendom.

cR0MTWR.jpg

U polufinale prošli Manchester City, Arsenal, Tottenham plus mi ili United, na kraju jedna jaka i onako lijepa završnica FA Kupa. U proteklih par godina uglavnom su finala bila između mnogo jačeg i mnogo slabijeg kluba tako da je ovo dobro za FA Kup. Mi nismo osvojili ovaj trofej od 2012. godine i stvarno bilo bi lijepo opet osvojiti ovo takmičenje. Imamo dobru situaciju u ligi tako da sam siguran da Conte i ekipa imaju ozbiljne namjere u FA Kupu. Wembley, ovako jaka konkurencija i velike utakmice motivacije ne bi trebalo faliti.

Naravno sutra nas čeka velika utakmica protiv Uniteda, ne očekujem bilo kakve promjene u sastavu mislim da ćemo i mi i oni izaći sa najjačim sastavom.
Ja bih volio da Conte izadji sa kombinovanim sastavom ali da pametno rasporedi igrace. Recimo volio bih da Zouma, Ake, Chalobah i Michy dobiju minute od pocetka utakmice a ostalo nek bude isto.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.