Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Igrači na pozajmici - Generalna diskusija

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 120
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Santos je ove sezone jedan od najboljih veznjaka u Ligue 1, a u prilog mu ide i to što ima napucanu statistiku sa golovima i asistencijama. Nakon ove sezone ga možemo prodati za 50 miliona eura, tako

• Talenti su dobri onoliko koliko se veruje u njih. Stariji se korisnici secaju Piazona i njegovog debija za Celsi. Decko pokida bukvallno protiv Vile, i umesto da ga tad ubace u prvi tim oni ga opet gu

• Frapantno zvuči podatak da zvanično imamo samo 3 igrača na pozajmici + Kepa četvrti.

• Autor

Ne znam, ali ne vidim šta bi Santos mogo bolje od ovoga, skupio je baš mnogo minuta u Francuskoj, ako ne bude kod nas, mislim da bi moglo sa njim da se proba u Bundesu, ako je ovo istina da ima ugovor sa nama do 2030, to je bitno da ima još mesta za kalkulisanje

Da li ga je neko gledao uživo, ovako čitam samo da ga baš hvale, vidim da nije povredjen, ne znam da li ga je zvao u reprezentaciju i ko mu je tu konkurencija

Da ga jebem ako mu je konkurencija onaj pajac iz Lestera i Lavija, pa bolje njega dovesti od sledeće sezone

• Popularna objava

Santos je ove sezone jedan od najboljih veznjaka u Ligue 1, a u prilog mu ide i to što ima napucanu statistiku sa golovima i asistencijama. Nakon ove sezone ga možemo prodati za 50 miliona eura, tako da sigurno neće ići na posudbu. Mora mu se naći mjesto u rotaciji jer mi realno sezonu guramo sa 2 CM-a koji igraju non stop i izmišljamo nešto sa bekovima u veznom redu. A sigurno bismo bolje prošli sa njim, nego da njega prodamo za 50 i dovedemo lošijeg za 80.

Petrović veoma slično, jedan od najboljih golmana u top 5 liga ove sezone. Nije posudba baš na nivou Courtois, ali ovakav nivo od njega ipak nismo očekivali. Ako se ne bude kupovao novi golman (kad kažem novi mislim na ozbiljno ime) onda Đorđe MORA biti startni golman. Ako u treću sezonu zaredom uđemo sa planom da Sanchez bude startni golman, treba organizovati proteste ispred stadiona.

Bilo bi dobro da se ovakav vid saradnje nastavi i da se pronađe neki način da se nastave praviti transferi između dva kluba jer po pravilima ako 2 kluba imaju iste vlasnike i igraju u UEFA takmičenjima, onda je ta saradnja ograničena. Ima kandidata za poslati na kaljenje i sljedeće sezone.

Koliko sam čuo, Borussija je baš zainteresovana da zadrži Chukwuemeku. Nije nešto previše pokazao na terenu, ali talenat im je očit. Ako neko zna prepoznati talentovanog Engleza, onda su to oni.

• Autor

ma de, pa Kurtoa je bio jedan od vrhunskih talenata svoje generacije, Petrović je "nebitan lik" :D

Ovog Čukvumenku su neki tolko hvalili i mislio sam da će više napraviti u Borusiji, ako može kod njih da ostane, ja bih ga ostavio

Za Belingema se baš sećam, da se pisalo dosta o njemu i pre no što je prešao u Borusiju, i na kraju eto ispade kako je ispalo, pun pogodak 

i bio je još jedan igrač pre 4-5 godina ali ne mogu da mu se setim imena, neko krilo je igrao, mnogo se pisalo o njemu i sad ne znam šta se desilo sa njim, ali uopšte ne mogu da se setim gde je završio na kraju, valjda isto iz čempionšipa prešo u Bundes

14 minutes ago, chiba said:

i bio je još jedan igrač pre 4-5 godina ali ne mogu da mu se setim imena, neko krilo je igrao, mnogo se pisalo o njemu i sad ne znam šta se desilo sa njim, ali uopšte ne mogu da se setim gde je završio na kraju, valjda isto iz čempionšipa prešo u Bundes

Zvao se Jadon Sancho, sada igra za Chelsea

• 2 sedmice kasnije...
1 hour ago, chiba said:

Santos najbolji mladi igrač u Francuskoj, a Petrović najbolji igrač Strazbura, dobili nagrade

I u 99oj minuti primili go koji ih je izbacio iz Europskih natjecanja. Informacije radi u 60oj minuti na live tabeli su isli u Ligu prvaka, na kraju ni konferenciju ne izborise.

• 3 sedmice kasnije...

Kako su Estevao i Santos odigrali utakmicu protiv Ekvadora? Je li neko gledao? Ja sam pogledao neki kratki video Estevaa na toj utakmici. Prva je utakmica pa se može i oprostiti. Mislim da je od prevelikog uzbuđenja pravio greške budući da je počeo kao STARTER u svojoj prvoj utakmici za Brazil.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 godina kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.