Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Igrači na pozajmici - Generalna diskusija

Istaknuti odgovori

• Odgovori 120
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Santos je ove sezone jedan od najboljih veznjaka u Ligue 1, a u prilog mu ide i to što ima napucanu statistiku sa golovima i asistencijama. Nakon ove sezone ga možemo prodati za 50 miliona eura, tako

• Talenti su dobri onoliko koliko se veruje u njih. Stariji se korisnici secaju Piazona i njegovog debija za Celsi. Decko pokida bukvallno protiv Vile, i umesto da ga tad ubace u prvi tim oni ga opet gu

• Frapantno zvuči podatak da zvanično imamo samo 3 igrača na pozajmici + Kepa četvrti.

15 hours ago, reLo said:

Frapantno zvuči podatak da zvanično imamo samo 3 igrača na pozajmici + Kepa četvrti.

Baba Rahman, Bakayoko i Lucas Piazon

Mislim da ce ova sezona biti orva da ce biti zanimljivo gledat posudjene igrace jer vjerujem da ce se racunat na mnoge.

Tj i nema ih mnogo pa ce lakse doc i do izrazaja kod nasih

Angelo, casadei, fofana

Bilo koji od njih bi mogao sljedecu godinu uletit nam u sastav ako buse islo kako treba.

• 3 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

kakav fijasko sa mladim igračima na pozajmicama, trojica vraćeni već u januaru,  četvrti igra u drugoj ligi i noćna mora je navijača leicestera + na sve to se povrijedi

Santos, Moreira - katastrofa

Fofana - tanko

Casadei, Slonina, Humphries, Hutchinson - solidno ili dobro

Za ostale nisam uložio trunku napora da ih ispratim.

Promašilo se sa nekim posudbama, ali se barem naučilo da se može igrač povući.

Sveukupno, niko od njih nas sad ne bi pojačao. Jedino neko za rotacije kao Casadei.

Casadei i nije baš dobar, pročitaj malo Leicesterove forume. Evo tek par zadnjih utakmica kao da je počeo nešto da pokazuje. Izgleda da mi jednostavno precjenjujemo ove mlade igrače, a pored precjenjivanja debelo ih i preplaćujemo.

Dakle ne mislim da su loši za te klubove gdje igraju, već iz ugla koliko je potrebno da igraju za Chelsea.

• 2 mjeseca kasnije...
2 hours ago, Adi said:

Koga biste priključili prvom timu naredne sezone: Slonina, Maatsen, Santos, Angelo, Hutchinson, Fofana, Broja?

Ja bih po trenutnom samo Maatsena.

Maatsen sigurno ima kvalitet sad da se bori za prvih 11 i da ima poštenu minutažu. Od ostalih mi se izdvajao Santos ali mislim da sa ovim posudbama neće biti ništa od njega, također i mali Angelo nije bio loš

• 3 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Da li je taj Estevao stvarno naš igrač? vidim da se non-stop piše o njemu i da redovno ređa asistencije i golove a po nekim izjavama je najveći talenat od Nejmara?

Uvek sam skeptičan po pitanju tih brazilaca, sve imam utisak da ako ne završe u Realu da će biti promašaj haha

Kod nas je jedino Oskar ostavio neki trag i minutažu, a da je direktno došao u prvi tim, ostalo je sve blago žalosno

Na drugu stranu, hvale i tog Santosa, dal je sad proglašen i za igrača meseca u Francuskoj, nisam ga nikada gledao

56 minutes ago, Adi said:

Da, naš je igrač, sve je potpisano da dođe sljedećeg ljeta kad postane punoljetan. On i Endrick su najveći talenti u toj generaciji, s tim što je Endrick puno izvikaniji.

Da ako mislis samo na Brazilce. Treba napomenuti i da je Endrick 2006 godiste dok Estevao 2007 godiste.

Trenutno je Yamal najveci talenat sveukupno. Po nekoj listi najvecih talenata, nasi su kupili 2 od top 5 najvecih a to su Paez i Estevao.

1. Yamal
2. Paez
3. Estevao
4. Endrick
5. Echeverri

Ovo je mojih top 5 najvecih talenata generacije 2006/2007. 

• Popularna objava

Talenti su dobri onoliko koliko se veruje u njih. Stariji se korisnici secaju Piazona i njegovog debija za Celsi. Decko pokida bukvallno protiv Vile, i umesto da ga tad ubace u prvi tim oni ga opet gurnu u vrtlog pozajmica. 

Yamal je top talent, ali njemu se bilduje samopouzdanje na svim nivoima, decko oseca podrsku i kida. 

Vera, strpljenje i podrska su mnogo cesto vazniji od samog talenta. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.