14. august 2023.3 god. comment_347794 Frapantno zvuči podatak da zvanično imamo samo 3 igrača na pozajmici + Kepa četvrti. Prijavi
14. august 2023.3 god. comment_347852 15 hours ago, reLo said: Frapantno zvuči podatak da zvanično imamo samo 3 igrača na pozajmici + Kepa četvrti. Baba Rahman, Bakayoko i Lucas Piazon Prijavi
14. august 2023.3 god. comment_347854 Možemo imati samo 7 seniorskih igrača na posudbi. Neki nam se ne računaju kao seniori pa ih je manje. Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347905 Mislim da ce ova sezona biti orva da ce biti zanimljivo gledat posudjene igrace jer vjerujem da ce se racunat na mnoge. Tj i nema ih mnogo pa ce lakse doc i do izrazaja kod nasih Angelo, casadei, fofana Bilo koji od njih bi mogao sljedecu godinu uletit nam u sastav ako buse islo kako treba. Prijavi
22. januar 2024.2 god. comment_351962 kakav fijasko sa mladim igračima na pozajmicama, trojica vraćeni već u januaru, četvrti igra u drugoj ligi i noćna mora je navijača leicestera + na sve to se povrijedi Prijavi
22. januar 2024.2 god. comment_351964 Santos, Moreira - katastrofa Fofana - tanko Casadei, Slonina, Humphries, Hutchinson - solidno ili dobro Za ostale nisam uložio trunku napora da ih ispratim. Promašilo se sa nekim posudbama, ali se barem naučilo da se može igrač povući. Sveukupno, niko od njih nas sad ne bi pojačao. Jedino neko za rotacije kao Casadei. Prijavi
22. januar 2024.2 god. comment_351966 Casadei i nije baš dobar, pročitaj malo Leicesterove forume. Evo tek par zadnjih utakmica kao da je počeo nešto da pokazuje. Izgleda da mi jednostavno precjenjujemo ove mlade igrače, a pored precjenjivanja debelo ih i preplaćujemo. Dakle ne mislim da su loši za te klubove gdje igraju, već iz ugla koliko je potrebno da igraju za Chelsea. Prijavi
22. januar 2024.2 god. comment_351967 On je solidan Ne gledam ih redovno, komentarisao sam situaciju u kojoj se nalaze i ulogu u ekipi. Prva izmjena najboljeg tima Championshipa je solidno. To kako on igra se najbolje vidi na minutaži. Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354250 Koga biste priključili prvom timu naredne sezone: Slonina, Maatsen, Santos, Angelo, Hutchinson, Fofana, Broja? Ja bih po trenutnom samo Maatsena. Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354254 2 hours ago, Adi said: Koga biste priključili prvom timu naredne sezone: Slonina, Maatsen, Santos, Angelo, Hutchinson, Fofana, Broja? Ja bih po trenutnom samo Maatsena. Maatsen sigurno ima kvalitet sad da se bori za prvih 11 i da ima poštenu minutažu. Od ostalih mi se izdvajao Santos ali mislim da sa ovim posudbama neće biti ništa od njega, također i mali Angelo nije bio loš Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354257 Ma neće Matsen dobiti šansu kod nas, kolko god dobar bio u Dortmundu. Radije će dovesti nekog polutalenta iz Brightona opet Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354265 Sve zavisi koji ce trener doci. Maatsen ima kvalitet da igra uz Chilwella, ali Poch ga ne voli i to je to zasad. Prijavi
13. august 2024.2 god. comment_357341 Izgleda da smo prodali Moreiru u Strasbourg za 2 miliona eura. Prošle godine smo ga doveli besplatno. U plusu smo 2 miliona, ali nije čisti profit. Nikad mu temu nismo otvorili. Prijavi
14. august 2024.2 god. comment_357345 Kad sam pročitao da je prodan, pokušao sam se sjetiti ko je on i nisam uspio. Prijavi
14. august 2024.2 god. comment_357349 Ma ja ga se sjecam, jer smo kontali da je talenat neki ogroman, jer su ga dali na posudbu u Lyon, kontas joj odlican tim, sigurno je i on dobar, kad ono kita. Uglavnom imamo i klauzulu za vracanje kao da nam treba, jer ode u filijalu. Prijavi
16. septembar 2024.2 god. Autor comment_358453 Da li je taj Estevao stvarno naš igrač? vidim da se non-stop piše o njemu i da redovno ređa asistencije i golove a po nekim izjavama je najveći talenat od Nejmara? Uvek sam skeptičan po pitanju tih brazilaca, sve imam utisak da ako ne završe u Realu da će biti promašaj haha Kod nas je jedino Oskar ostavio neki trag i minutažu, a da je direktno došao u prvi tim, ostalo je sve blago žalosno Na drugu stranu, hvale i tog Santosa, dal je sad proglašen i za igrača meseca u Francuskoj, nisam ga nikada gledao Prijavi
16. septembar 2024.2 god. comment_358454 Da, naš je igrač, sve je potpisano da dođe sljedećeg ljeta kad postane punoljetan. On i Endrick su najveći talenti u toj generaciji, s tim što je Endrick puno izvikaniji. Prijavi
16. septembar 2024.2 god. comment_358456 56 minutes ago, Adi said: Da, naš je igrač, sve je potpisano da dođe sljedećeg ljeta kad postane punoljetan. On i Endrick su najveći talenti u toj generaciji, s tim što je Endrick puno izvikaniji. Da ako mislis samo na Brazilce. Treba napomenuti i da je Endrick 2006 godiste dok Estevao 2007 godiste. Trenutno je Yamal najveci talenat sveukupno. Po nekoj listi najvecih talenata, nasi su kupili 2 od top 5 najvecih a to su Paez i Estevao. 1. Yamal 2. Paez 3. Estevao 4. Endrick 5. Echeverri Ovo je mojih top 5 najvecih talenata generacije 2006/2007. Prijavi
16. septembar 2024.2 god. comment_358457 Ako se ne plasiramo u LP, Estevao će biti odličan za peglanje knjiga. 😀 Prijavi
16. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358458 Da, na Brazilce sam mislio. Čekam da jedan korisnik izbaci svoju listu talenata. Ne moram ga ni imenovati. Prijavi
16. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358469 Talenti su dobri onoliko koliko se veruje u njih. Stariji se korisnici secaju Piazona i njegovog debija za Celsi. Decko pokida bukvallno protiv Vile, i umesto da ga tad ubace u prvi tim oni ga opet gurnu u vrtlog pozajmica. Yamal je top talent, ali njemu se bilduje samopouzdanje na svim nivoima, decko oseca podrsku i kida. Vera, strpljenje i podrska su mnogo cesto vazniji od samog talenta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.