Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Igrači na pozajmici - Generalna diskusija

Istaknuti odgovori

• Autor

Da Piazon naš Kaka vol.2, a Boga je bio mešavina Mate i Azara beše

ali o čemu mi pričamo, pa mi smo Matića i Luiza i Lukakua kupovali i prodavali dva puta 😂 :hail:

Nije baš da mi nismo izbacili neke talente za prvi tim kao klub ali smo sigurno mi kao navijači sve promašili skoro, odnosno od onih od kojih se najviše očekivalo RLC, Boga, pa taj Piazon, gotovo ništa nije ispalo na kraju.

Na drugu stranu, stvarno je smešno to da neki tamo klinci prelaze u Borusiju koja na kraju brdo para uzme za njih posle 2-3 sezone,....

• Odgovori 120
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Santos je ove sezone jedan od najboljih veznjaka u Ligue 1, a u prilog mu ide i to što ima napucanu statistiku sa golovima i asistencijama. Nakon ove sezone ga možemo prodati za 50 miliona eura, tako

• Talenti su dobri onoliko koliko se veruje u njih. Stariji se korisnici secaju Piazona i njegovog debija za Celsi. Decko pokida bukvallno protiv Vile, i umesto da ga tad ubace u prvi tim oni ga opet gu

• Frapantno zvuči podatak da zvanično imamo samo 3 igrača na pozajmici + Kepa četvrti.

Chelsea je u jednom trenutku pod erom Romana imao 30-tak posudjenih igraca. Niko od medija nije pisao da Chelsea ima 50 igraca ukupno. Sto je najgore, ti igraci skoro da nisu nikad zaigrali za Chelsea. Prelomni trenutak je bio transfer ban kada je Lampard bio trener i dao sansu Mountu, Tomoriju, Abrahamu, Reecu i ostalima. Prije toga, mogu izbrojati na prste jedne ruke igrace koji su zaigrali za prvi tim iz nase akademije.

Pisalo se na način da imamo previše igrača na posudbi, ali se nije pisalo da imamo 40 igrača na treningu.

Nekad se znalo koji je igrač za prvi tim, a koji igrač je tu za posudbu i obrtanje para. Imali smo 20 ozbiljnih seniorskih igrača i 30 tih Jamal Blackmana, Nathaniel Chaloba i sl. Sada je razlika između startera i 40-og igrača u ekipi skoro nikakva i svaki igrač se smatra materijalom za prvih 11. Sedmi i prvi golman su poravnati po kvaliteti. Zato se ekipa posmatra na taj način.

Ja se sjecam da kad su pisali o tome da su nam sastavljali 2-3 ekipe od ukupno igraca koliko imamo. Pisalo se o tome svakako, samo to tad nije toliko privlacilo paznju javnosti kao danas.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Jel neko ispratio sta je s onim Kendy Paezom? Vise ni igra za svoj de la Vale, prije je bio i u repki standardan vidim i tu vise ne biljezi minute. 

Nekad davno sam citao da se posvadjao sa navijacima/trenerom al nisam ispratio do kraja.

On 3/25/2025 at 7:30 PM, diablo_bih said:

Nije ispario, ne igra za klub, samim tim ne igra za repku, nije kao Tahirovic kod nas da moze igrati i kada nema minute u sezoni.

Pa zasto je ispario, nije preko noci zaboravio igrati, i nije da ima boljih u toj ligi

Znam da je bio u svadji s trenerom/navijacima.

‼️ The loans of French midfielder Mathis Amougou and Ecuadorian striker Kendry Paez [from Chelsea to Strasbourg] are almost completed.

~ @lequipe

1 hour ago, chiba said:

Čitao sam nešto na brzinu da ako Strazbur udje u Evropu a i mi isto, da će ta saradnja izmedju dva kluba morati da se ograniči/ukine na odredjeno vreme

To vazi samo ako se obe ekipe plasiraju u isto takmicenje. Ako bi se mi domogli top 5 do kraja Strasbourg bi mogao da tankuje par utakmica.

Prošle sezone su se Nica i Manchester United plasirali u europska takmičenja. Klubovi imaju djelimično istog vlasnika i United nije smio dovesti Todiboa iz Nice. Ne znam jesu li mogle posudbe. 

To je primjer iz prošle godine. Ne znam je li se nešto u međuvremenu mijenjalo ili je samo situacija drugačija.

Ovo naglo propadanje od decembra je samo master plan uprave da ne odemo nigdje kako bismo mogli nastaviti saradnju sa Strasbourgom.

2 hours ago, Bari said:

A kako mogu  RB Leipzig i RB Salzburg, Man City i Girona ,igrati isto takmicenje? 

Red Bull je pronašao sve rupe u zakonu i zaobišao sva pravila. 

Girona i City nisu napravili nijedan transfer ovoga ljeta. Savinho je prošle sezone bio na posudbi iz Troyes u Gironi i na ljeto ga je matični klub prodao Cityu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.