19. septembar 2024.2 god. Autor comment_358546 Da Piazon naš Kaka vol.2, a Boga je bio mešavina Mate i Azara beše ali o čemu mi pričamo, pa mi smo Matića i Luiza i Lukakua kupovali i prodavali dva puta 😂 Nije baš da mi nismo izbacili neke talente za prvi tim kao klub ali smo sigurno mi kao navijači sve promašili skoro, odnosno od onih od kojih se najviše očekivalo RLC, Boga, pa taj Piazon, gotovo ništa nije ispalo na kraju. Na drugu stranu, stvarno je smešno to da neki tamo klinci prelaze u Borusiju koja na kraju brdo para uzme za njih posle 2-3 sezone,.... Prijavi
19. septembar 2024.2 god. comment_358548 Chelsea je u jednom trenutku pod erom Romana imao 30-tak posudjenih igraca. Niko od medija nije pisao da Chelsea ima 50 igraca ukupno. Sto je najgore, ti igraci skoro da nisu nikad zaigrali za Chelsea. Prelomni trenutak je bio transfer ban kada je Lampard bio trener i dao sansu Mountu, Tomoriju, Abrahamu, Reecu i ostalima. Prije toga, mogu izbrojati na prste jedne ruke igrace koji su zaigrali za prvi tim iz nase akademije. Prijavi
19. septembar 2024.2 god. comment_358551 9 hours ago, hamco said: Niko od medija nije pisao da Chelsea ima 50 igraca ukupno. Apsolutno netačno. Ovu pojavu zovu "recency bias". Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358557 Pisalo se na način da imamo previše igrača na posudbi, ali se nije pisalo da imamo 40 igrača na treningu. Nekad se znalo koji je igrač za prvi tim, a koji igrač je tu za posudbu i obrtanje para. Imali smo 20 ozbiljnih seniorskih igrača i 30 tih Jamal Blackmana, Nathaniel Chaloba i sl. Sada je razlika između startera i 40-og igrača u ekipi skoro nikakva i svaki igrač se smatra materijalom za prvih 11. Sedmi i prvi golman su poravnati po kvaliteti. Zato se ekipa posmatra na taj način. Prijavi
24. septembar 2024.2 god. comment_358710 Ja se sjecam da kad su pisali o tome da su nam sastavljali 2-3 ekipe od ukupno igraca koliko imamo. Pisalo se o tome svakako, samo to tad nije toliko privlacilo paznju javnosti kao danas. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360462 Ovaj malac ce biti igracina, nevjerovatno sta vec sada radi. Jel ima on svoju temu? Prijavi
30. decembar 2024.1 god. comment_361324 Pa platili ga 20-25 mil eura. Povrijedjen je trenutno, ali kao talenat. Prijavi
23. mart 2025.1 god. comment_363293 Jel neko ispratio sta je s onim Kendy Paezom? Vise ni igra za svoj de la Vale, prije je bio i u repki standardan vidim i tu vise ne biljezi minute. Nekad davno sam citao da se posvadjao sa navijacima/trenerom al nisam ispratio do kraja. Prijavi
24. mart 2025.1 god. comment_363304 Pa njega smo više viđali na redditu u smislu postignutih golova i dobrih akcija nego što sada Estevaa viđamo. Ne znam šta je s njim, šteta bi bilo da je ispario. Prijavi
25. mart 2025.1 god. comment_363307 Nije ispario, ne igra za klub, samim tim ne igra za repku, nije kao Tahirovic kod nas da moze igrati i kada nema minute u sezoni. Prijavi
27. mart 2025.1 god. comment_363312 On 3/25/2025 at 7:30 PM, diablo_bih said: Nije ispario, ne igra za klub, samim tim ne igra za repku, nije kao Tahirovic kod nas da moze igrati i kada nema minute u sezoni. Pa zasto je ispario, nije preko noci zaboravio igrati, i nije da ima boljih u toj ligi Znam da je bio u svadji s trenerom/navijacima. Prijavi
29. mart 2025.1 god. comment_363329 On 3/27/2025 at 4:14 PM, Bari said: Pa zasto je ispario, nije preko noci zaboravio igrati, i nije da ima boljih u toj ligi Znam da je bio u svadji s trenerom/navijacima. Pa nije zbog kvaliteta, nego zato sto se posvadjao. Sve sluti da cemo ga poslati na pozajmicu, ali ostaje da vidimo. Prijavi
29. mart 2025.1 god. comment_363330 ‼️ The loans of French midfielder Mathis Amougou and Ecuadorian striker Kendry Paez [from Chelsea to Strasbourg] are almost completed. ~ @lequipe Prijavi
31. mart 2025.1 god. Autor comment_363334 Čitao sam nešto na brzinu da ako Strazbur udje u Evropu a i mi isto, da će ta saradnja izmedju dva kluba morati da se ograniči/ukine na odredjeno vreme Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363336 1 hour ago, chiba said: Čitao sam nešto na brzinu da ako Strazbur udje u Evropu a i mi isto, da će ta saradnja izmedju dva kluba morati da se ograniči/ukine na odredjeno vreme To vazi samo ako se obe ekipe plasiraju u isto takmicenje. Ako bi se mi domogli top 5 do kraja Strasbourg bi mogao da tankuje par utakmica. Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363337 Prošle sezone su se Nica i Manchester United plasirali u europska takmičenja. Klubovi imaju djelimično istog vlasnika i United nije smio dovesti Todiboa iz Nice. Ne znam jesu li mogle posudbe. To je primjer iz prošle godine. Ne znam je li se nešto u međuvremenu mijenjalo ili je samo situacija drugačija. Ovo naglo propadanje od decembra je samo master plan uprave da ne odemo nigdje kako bismo mogli nastaviti saradnju sa Strasbourgom. Prijavi
31. mart 2025.1 god. Autor comment_363341 3 hours ago, Adi said: Ovo naglo propadanje od decembra je samo master plan uprave da ne odemo nigdje kako bismo mogli nastaviti saradnju sa Strasbourgom. ovo treba uramiti uz naznatu, razbiti u slučaju nužde još samo fali serija na Netflixu da bindzujemo Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363342 A kako mogu RB Leipzig i RB Salzburg, Man City i Girona ,igrati isto takmicenje? Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363347 2 hours ago, Bari said: A kako mogu RB Leipzig i RB Salzburg, Man City i Girona ,igrati isto takmicenje? Red Bull je pronašao sve rupe u zakonu i zaobišao sva pravila. Girona i City nisu napravili nijedan transfer ovoga ljeta. Savinho je prošle sezone bio na posudbi iz Troyes u Gironi i na ljeto ga je matični klub prodao Cityu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.