Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Chelsea - Arsenal (4.2., sub. 13:30)

Istaknuti odgovori

maxresdefault.jpg

Pošto ste svi aktivni i pišete vrijeme je da se i ova tema otvori, tekma je pred vratima. Trenutno stanje znamo ne trebaju se trositi rijeci.

Nadam se da se istorija ponavlja.

https://www.youtube.com/watch?v=KqE0bBMOMIQ

https://www.youtube.com/watch?v=hqshScg4WpQ

Uređeno , autor izmjene: Kun Aguer0
intro

• Odgovori 64
  • Pregledi 4,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Treba reći da Arsenal po svim prilikama u ovu utakmicu ulazi sa samo jednim igračem kada su u pitanju klasični vezni igrači. Cazorla je povređen, Xhaka suspendovan, Elneny na AKN, Ramsey se sinoć povredio, imaju samo Coquelina dostupnog.

Njih ako ne napadnemo i ne pritisnemo i sabijemo, to ce da bude promasaj taktike i sta sve ne. Ocekujem jedan lagani clean sheet s ovim levatima.

Ocekujem da cemo protiv Arsenala igrati skroz drugacije nego protiv Liverpula. Jednostavno, totalno su drugacija ekipa od Kloppove masinerije. Sto se tice krajnjeg ishoda i rezultata, nadam se pobjedi, ali ne vezano s tim, u odnosu na sinoc gledat cemo totalno drugaciju igru na terenu. 

Trebali bi biti puno lakši protivnik nego L'pool,ne samo zbog toga što im fali kiša igrača. Volio bi da Cesc počne utakmicu, ma da i sa Matićem-Kanteom vjerujem da ćemo ih dobiti.
Moramo ove počistiti sa Bridža, ako to i uradimo titula je pred vratima. Za ovu tekmu Fabregas i Kante u sredini,Matić na poštedi. Takođe Pedro in Willian out
Ma ovdje nema opravdanja, kao ni na jednoj domacoj utakmici. A pogotovo poslije onakvog meca na Emiratima. Duzni su nam.
Ocekujem povratak Pedra u prvih 11, ostalo sve isto.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne treba očekivati ovdje bas da cemo ih razbiti, ali pobjedu svakako, remi u ovoj utakmici smatram kiksom i tako se treba postaviti, bod nam ne znaci nista

Tačno ostaje žal za ovim Šurleom kakav bi to Squad igrač bio umjesto ovog retardiranog Williana.

Što se tiče utakmice od Kontea očekujem da u potpunosti promijeni taktiku u odnosu na utakmicu sa Liverpulom,nadam se da ćemo ih počistiti i tako im uništiti svaku nadu za titulu.

Arsenal je opet uletio u onu zonu veljača-ožujak kad forma pada, a baÅ¡ sam se ponadao da im je jednom za promjenu krenulo i da je Wenger shvatio. Za razliku od Liverpoola, Arsenal je taj koji je sada pred knockoutom i ova utakmica je must win. Možda i nikad lakÅ¡a prilika da ih se dobije. Kiks protiv Liverpoola je beznačajan ako se ova utakmica dobije. 

Å to se tiče sastava, Fabregas in od PRVE MINUTE. Trebaju lopte sa očima. i guranje u Å¡ansu kad god i kako god. Nitko mu nije ravan u cijeloj ekipi, Hazard uglavnom igra za sebe i svoju statistiku. Vjerujem u čistu pobjedu. 

Čitao sam to da je Wenger oslobodio ekipu treninga, ne znam stvarno kako to protumačiti, da li je to čisto da bi bili odmorniji ili je u fazonu "idite u kurac, nemam više živaca" :D

Ja ne znam šta bi oni osim veznog reda Coquelin-Ox mogli smisliti ako tako počnu trebali bi ih dobiti na sredini.
Pobjeda jednostavno mora bit imperativ u ovoj utakmici.Arsenal klasičan ove sezone , odigraju nesto dobro , pa onda gube ono sto se cini nemoguce izgubit. Taj gubitnicki mentalitet im je lagano uso u DNK.
Sta su dobili ove sezone ? Opet nista..imaju Alexisa da im potegne kad je gusto, uveli su određen broj mladih igrača ali zasad mi nijedan ne izgleda ko neki teski potencijal..tipa Iwobi
Mozda im je obrana malo manje kriminalna na trenutke , posebno kad se vidi kakve obrane imaju City ,United pa i Liver.
Znali smo mi uvijek odigrat protiv njih , tako da ni ovaj put ne ocekujem nista manje.
Zelim da Eden napokon odigra jednu utakmicu na svojoj razini, potrebno mu je to. I ja sam za Cesca ovu utakmicu, iako sumnjam..preoprezan je Conte covjek, sigurno razmislja najprije globalno na sezonu pa se nece zajebavat kad imamo sve u svojim rukama.
Volio bi vidjeti i Pedra, budući da je Willi stvarno igrac za male utakmice . A pedro je pokazao da je dobar i protiv vecih klubova ove sezone.
Igra se na bridgeu i isprike nema, eventualna pobjeda u ovom trenu bi nam jako puno donijela. Prvo sto su nam veliki rivali, a drugo sto su nam dosta duzni za ono s Emiratesa
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.